Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A tanügyminiszter rendelettel számolja fel a pedagógusok munkáját megnehezítő papírmunkát

A tanügyminiszter rendelettel számolja fel a pedagógusok munkáját megnehezítő papírmunkát Románia

A pedagógusok munkáját megkönnyítő és hatékonyabbá tévő rendeletet írt alá pénteken Monica Anisie oktatási miniszter, rámutatva, a rendelet felszámolja a papírmunkát, amely annyira megnehezíti jelenleg a tanárok, tanítók munkáját.

Hirdetés
Hirdetés

„Aláírtam a rendeletet, amellyel munkájuk hatékonyabbá és tanuló központúvá válik! Az oktatás minden ágazatát képviselő személyekből álló bizottság azon dolgozik, hogy mentesítse önöket a papírmunkától, amely megnehezíti munkájukat” – írta a tanügyminiszter a Facebookon.

Anisie arra biztatja a pedagógusokat, hogy jelezzék neki azokat a problémákat, amelyek munkájukat megnehezítik, hangsúlyozva, a közvita a második félév elején zárul le.

A miniszter már a parlamenti meghallgatásán is hangoztatta, hogy a pedagógusokat sújtó nagy mennyiségű papírmunka csökkentése jelenti mandátumának egyik prioritását.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. november 16., 11:44
    ÉRTÉKELÉS: 8

    Véégre! Ceac, aracip, 70%át a tanfelügyelőknek, a kvótarendszert is számolja fel! A hozzá nem értő pártalapon kinevezett iskolaigazgatókat is cserélje ki! Az érdemfizetésre bérletes tanárok sorát is ritkitsa meg!

  • User
    Dátum: 2019. november 16., 19:55
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Álmodsz öregem. Aki a prémiumokat pályázók szövegét ma is elsőnek olvassa FFP, aki valaha a pionírokat és az ők vezetőit pontozva fertőzte. Ugyanaz van, fel vagy le pontoz, mit tud rólad, ha semmit az is annyi, majd valaki a maradékot elolvassa. Örül, hogy átesett a felelős lépésen. Innen rügyeznek a bunkó igazgatók és a bérletes érdemesek. A naccsága s az úrfi csak látszólag feszültek egymásnak. Éva néni szinte beigazolódott a Mikóba. Nemrég vót, igaz vót.