Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Izmosodik a Sepsi OSK

Izmosodik a Sepsi OSK Sport

Morzsánként adagolja az új igazolásokról szóló információkat az élvonalbeli Sepsi OSK. A sepsiszentgyörgyi labdarúgóklub tegnap két újabb játékos érkezését jelentette be.

Hirdetés
Hirdetés

Elsőként Hilal Ben Moussa nevét közölték a klub illetékesei, a 27 éves támadó középpályást a holland élvonalbeli FC Emmentől szerződtették. Az Ajax Amszterdamnál nevelkedett futballista az előző idényben 18 mérkőzésen lépett pályára a holland Eredivisie-ben 14. helyen végzett Emmen csapatában, és egy gólt szerzett. Ezt megelőzően az FC Gröningennél és az FC Volendamnál is megfordult. A holland állampolgársággal rendelkező, marokkói származású Moussa egy évre szóló szerződést írt alá a Sepsi OSK-val, újabb egy év hosszabbítási opcióval.

A következő idényben piros-fehérben játszik a horvát Hrvoje Barisic is. A 28 éves belső védő, aki legutóbb a bosnyák Zrinjski Mostar együttesét erősítette, egy évre kötelezte el magát klubunkhoz, egy év hosszabbítási lehetőséggel. Barisic a Sepsi OSK negyedik nyári igazolása Hilal Ben Moussa, Andrei Sin (Jászvásári Poli) és a macedón Risto Mitrevski (Hapoel Haifa) után.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások