Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új bevásárlóközpont épül Sepsiszentgyörgyön

Új bevásárlóközpont épül Sepsiszentgyörgyön Kovászna megye

Jövő tavasszal megnyílik Sepsiszentgyörgy első modern bevásárlóközpontja, a Sepsi Value Centre, amelyben számos hazai és világmárka nyit majd üzletet.

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala tavaly decemberben 8,2 millió lejért adta el azt az Oltmező utca 15 szám alatti (Kauflanddal szembeni) ingatlant, melynek területén a Prime Kapital befektetési alap plázát épít, és ahol többek között a New Yorker, a Deichman és a Hervis Sports nyit üzletet.

Hirdetés
Hirdetés

Egy tavaly októberben elfogadott helyi tanácshatározat értelmében a munkálatok kivitelezési ideje az építkezési engedély megszerzésétől számítva 36 hónap, a befektetés minimális összege pedig 5 millió euró.

Az új bevásárlóközpont egy körülbelül 6 hektáros területen épül meg, melyen két különálló épület kap helyet, egyikben a Carrefour nyit üzletet, a másik pedig plázaként fog működni.

Nemes Zoltán, a befektetési alap képviselője elmondta, a Sepsi Value Centre jövő tavasszal nyílik meg, a Carrefour mellett helyet kap benne egy Dedeman barkácsáruház, valamint olyan világmárkák, mint a Sportisimo, Pepco, Noriel vagy CCC. A komplexumban étkező részleg (food court) is lesz.

A befektetők szerint a bevásárlóközpont több mint 600 munkahelyet fog létrehozni.

(We Radio)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. február 13., 20:26
    ÉRTÉKELÉS: 37

    Az új munkahelyek mindig jól jönnek. Hamarosan megszámlálhatatlan üzlet lesz városunkban. Remélhetőleg az újakban nem nagyon fog előfordulni az a helyzet, ami a Penny Market-ben szerintem mindennapos. A vevő lát egy árat a polcoknál és amikor fizet, kiderül, hogy nem annyi, hanem több. Néha jóval több!!! Ki tudja hányan vannak, akik észre sem veszik. A mentség: még nem cseréltük le a címkéket. Ajánlom mindenkinek, hogy legyen nagyon figyelmes a pénztárnál. Magamnak meg ajánlom, hogy minél kevesebbszer nyissam meg ennek az üzletnek az ajtaját!!!

    • User
      Dátum: 2019. december 29., 20:59
      ÉRTÉKELÉS: 4

      ez inkább a Profiban mindennapos. Ott állandóan átverik a vásárlókat. Nem egy alkalommal jártam meg, hogy 1,5 lejbe került egy pékáru (egy szokásos eset egy bizonyos termékről a sok közül) mikor a pénztárhoz érek flegmán 7,5 lej. Mondom ne sértődjön meg, de ennél még a Fornetti is 2x olcsóbb…. A profit nem ajánlom senkinek, ha nem muszáj, a PENNY megbízhatóbb sokkal. Nem kell szembesülni azzal, hogy a termék ára el van írva, vagy a régi, drága árban adják el, mert nem jutott idő leszedni.

  • User
    Dátum: 2019. február 14., 11:27
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Valahára valami új. De ha annyi világ márka lesz ebben a Centerben,akkor remélhetőleg a Rockereket sem hadják ki. Mert lassan mi különcök több pénzt vetünk a SZÁLITÁSBA,mint maga a ruházatba /kellékekbe.
    Kérem ,mi is vagyunk Sepsiszentgyörgyön.

    • User
      Dátum: 2019. február 14., 12:26
      ÉRTÉKELÉS: 9

      Arról buszkelkednek hogy mennyi új munkahely lesz de arról nem, hogy a sok kis kereskedőt ezzel letiporják. A multi cégek a pénzt mind elviszik az országból.
      A kis kereskedő az itt költi el a pénzét, adózik. Ha egy kicsit gondolkodnánk a kis és a helyi kellene támogatni nem a Multikat!

      • User
        Dátum: 2019. február 14., 20:40
        ÉRTÉKELÉS: 6

        A kiskereskedők elmehetnek melegebb eghajlatokra,a globalizmus áldozatai,amúgy is drágásak…. a pennyiben,lidl,kaufland.stb jóval olcsobban lehet dolgokhoz hozzájútni,spórolni….üzenem a kiskereskedőknek menjenek a kormánygyárba dolgozni ,meg vásároljanak a multiknál….vagy kussoljanak !!!!

  • User
    Dátum: 2019. február 14., 12:16
    ÉRTÉKELÉS: 24

    Es mondd,miert vagy te kiskereskedo?! Miert nem tudtok ti szekelyek is nagy dolgokon gondolkodni?! Mi allit meg titeket abban,hogy tobben osszetarsuljatok es egy szekely szupermarketet nyissatok?! Elobb itthon,aztan ha sikere lessz,akkor az orszag tobbi varosaiban is,es ha itt is sikere lessz,akkor az E.U.tobbi orszagaiban is! Tudod mitol vagytok ti ilyen kicsik?! Kiskereskedok?! Azert mert nincs batorsagotok nagy dolgokot megalmodni es megvalositani! Es amig ez igy lessz,addeg mindeg kiskereskedok maradtok.

  • User
    Dátum: 2019. február 14., 15:43
    ÉRTÉKELÉS: 13

    Már vártam a multis hozzászólást. Pl. a Dedeman román cég, a szomszédból. A Carrefour szerintem inkább a Kauflanddal fog versenyezni, nem a kis boltokkal. A többinek pedig nem nagyon van konkurenciája, a piacos ruha nem ugyanaz. És eddig aki Brassóba járt, nem kell elmenjen, ráadásul ha tényleg helyieket foglalkoztatnak, a pénz egy jó része visszaforog.

  • User
    Dátum: 2019. február 14., 18:06
    ÉRTÉKELÉS: 9

    Az adatokra nem ártana fokuszáljon a kézdivásárhelyi tanács! Segítek! 8.2 millió vételár 2ha területre! 5millió€ euró befektetés 36 hónap alatt! Kontra Fortyogó 3ha 250.000- 500.000€ semmi hír a befektetés össszegéről, csak holmi tátogás vmi pályázatról….. Pfujjjj

  • User
    Dátum: 2019. február 14., 18:38
    ÉRTÉKELÉS: -1

    Hát lasan olyanok itt is az emberek mint magyar orszagon..senkinek semi se jo….szerintem sokan a hozászolok közül jobb lene ha gondolkodna mielöt ir egy nagy marhaságot…mert akik most jártasak a szajukat s oszák az észt azok lesznek a legelsö fotosokkk s nagy menökk a fb.n…azzal kapcsolatba h volna mit javitani meg a varoson.ebbe egyet ertek de viszont ezt a centrumot nm a néptanacs épiti .hanem mas befektetökk…ugy h hol itt a gond?? Mi köze ehhez a tanacshoz???

    • User
      Dátum: 2019. február 16., 7:37
      ÉRTÉKELÉS: 4

      Erdekes, mindenki mindent meg emlit csak eppen azt nem emliti meg senki hogy , peldaul az arak nem egyformak lesznek . Gondolok en itt a dedemanra , mert sajnos az itteni kereskedo(nevet inkabb nem irok) es a dedeman arak kozott nagy a kulombseg . En sajat magam tapasztaltam .

  • User
    Dátum: 2019. december 31., 1:05
    ÉRTÉKELÉS: 9

    Micsoda? Hogy a Pennyben nem vágják át a vásárlót?! Nincs az a törzsvásárló, aki többszörösen nem járta volna meg. Én legalább minimum tízszer szembesültem a pénztárnál, hogy nem az az ár, mint a polc ál. Hogy miért járok mégis oda? Sajnos gyalog az a legközelebbi bevásárlóközpont. Árgus szemmel figyelem mindig amikor fizetek, és szóvá is teszem a tévedést. Lehet egyszer betelik a pohár és jelentem a fogyasztóvédelmi hivatalnál.

    • User
      Dátum: 2020. január 2., 18:10
      ÉRTÉKELÉS: 1

      Én úgy tudom ,hogy kötelesek azon az áron adni ami a polcon van!ez szabály az EU ban!ha nem cserélték ki az árat az az ő hibájuk,mert az a vásárló félrevezetését jelenti!

  • User
    Dátum: 2020. január 2., 18:21
    ÉRTÉKELÉS: 9

    Nagyon „viccesek” a kiskereskedok,tisztelet a kivetel, kimeros aru: atvernek a merlegen pofatlanul,tojas vasarlas: torottek,szarosak berakva kozepebe, sor vasaralas: a sor berakva szepen a hutobe csak a huto nem mukodik:)), 2 fel kenyer kb haromnegyed,az arakrol meg az „elcsuszott” cimkekrol jobb ha nem beszelunk…ja es az par mazsa sutopor,vaniliapor, hubibubi amit „visszaadnak”.

  • User
    Dátum: 2020. január 2., 22:53
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Ja kötelezzék földalatti parkolóra, mert sokszor könnyebb leaszfaltozni 1 ha területet mint 1 mélygarázst építeni! Hol vannak ilyenkor a zöldek?!
    600 munkahely, de ebből 500/550 minimálbérért fog gürizni még ünnepnap is! Ha már itt akarnak kizsákmányolni legalább tiszteljenek! Sok termék drágább mint kint és a minőség sem az! Aki rendszeresen jár ki az tapasztalta! Eleve a felirat is bulgárul és románul van…..nekünk!😁

    • User
      Dátum: 2021. január 22., 12:39
      ÉRTÉKELÉS: 3

      Nem gondolja ,hogy inkább a cégnél kellenne érdeklődni?Ha most én azt irom,hogy igen,van felvétel makarónit kell likasztani odafutna ?