Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egyre gyengébb a lej, újabb mélypontot ért el az euróhoz képest

Egyre gyengébb a lej, újabb mélypontot ért el az euróhoz képest Gazdaság

Újabb történelmi csúcsot ért el kedden az euró lejárfolyama. Egy héten belül négyszer dőlt meg a korábbi rekord.

Kedden a Román Nemzeti Bank hivatalos árfolyama szerint egy euró 4,6822 lejt ért, 0,11 százalékkal többet, mint hétfőn. A korábbi történelmi csúcsot 2018. június 21-én jegyezték, amikor egy euró 4,6695 lejt ért.

Hirdetés
Hirdetés

Ez a rekord múlt szerdán dőlt meg először, amikor az euró árfolyama elérte 4,6722 lejt. Csütörtökön 4,6764 lejre, pénteken 4,6782 lejre nőtt az euró értéke. Az árfolyam-növekedés hétfőn megtorpant, ám kedden az euró értéke újabb történelmi csúcsot ért el.

(Maszol)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. január 15., 22:45
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Ez miért hír?Ez természetes folyamat,de akik előidézik,azokat nem érdekli,hogy néhány banicskával emelkedik.Ők tele vannak milliókkal.Az lenne a csoda,ha nem emelkedne az euró árfolyama.A válság elkezdődött!Akik kölcsönöket vettek fel a bankoktól most bajban lesznek,mert a kamatok is emelkedni fognak.Majd megint hozzájutnak a bankok az ingatlanokhoz,autókhoz,aranyhoz.Ezt hívják ‘kisavazásnak’.

  • User
    Dátum: 2019. január 17., 13:04
    ÉRTÉKELÉS: 1

    2 nap telt el azóta ,hogy beírtam,hogy emelkedni fognak a kamatok a Robor miatt.Ma már bejelentette a BNR.Kezdődik a 2008-as év keringője!Retró ,de most viharosabb ütembe.