Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az ünnepre legyen rend!

Az ünnepre legyen rend! Kovászna megye

Tegnap reggel megjelentek a munkagépek Sepsiszentgyörgy főterén, hogy eltávolítsák a földkupacot a prefektúra és a megyei tanács előtti övezetről. A sepsiszentgyörgyi önkormányzat eredetileg egy sárkányra emlékeztető térplasztikát tervezett ott kialakítani, de a prefektus megtámadta a szóban forgó terület rendezési tervét.

Antal Árpád sepsiszentgyörgyi polgármester tegnap elmondta, elkezdték a főtéren felállított korcsolyapálya lebontását, ugyanakkor „dombokat, sárkányokat is bontanak és hajtanak”, mert a cél az, hogy március 15-e előtt „rend legyen a főtéren”.
Az elöljáró egyébként egy héttel ezelőtt közölte, hogy előreláthatóan évekig elhúzódhatnak a prefektus által indított perek az úgynevezett „sárkánydomb” kialakításával kapcsolatosan, és ezért anélkül, hogy lemondanánk az eredeti koncepcióról, nekifognak a szóban forgó övezet rendezésének.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. március 11., 20:58
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Mennyibe kerul a Haromszekieknek ez az egesz fold ide-oda hordas?Csak nem Antal Arpi vagy Tamas Sanyi fizeti a szamlat?Esznelkul szorjak a penzt es aztan a zabszemet se lehetne a hatsojukba dugni,ugy reszketnek a szamonkerestol.Hajra,csak igy tovabb.