Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

#Gyűlöletkeltés

Nagy port kavart az az oroszhegyi (Hargita megyei) anyuka által megosztott videó, amelyben kisiskolások (köztük a lánya is) „migránsos” jelenetet adtak elő farsangkor az általános iskolában. Mi történik mifelénk? Mi van ezekkel az emberekkel?

Nem a gyerekekkel van bajom, ők csak egy darabot adtak elő, és az anyukával sincs semmi gond, szerintem. Szegény nem sejtette, hogy ekkora visszhangja lesz az egésznek. Azzal a liberális közeggel van bajom, amelyik lassan minden apróságon megbotránkozik, csak éppen azon nem, amiért ténylegesen szörnyülködnie kellene.

Hasonló eset történt Háromszéken is, akkor a kommandói falunapokon mutattak be migránsos, humoros paródiát a falusiak. #Gyűlöletkeltés! – hangzottak a vádak, és a szervezők nem győztek magyarázkodni: sajnálják, ez nem az, aminek látszik. A fotelharcosok a monitor mögött elégedetten nyugtázták, elérték céljukat: a migránsokkal senki sem szórakozhat. Soros is büszke lenne rájuk. Legfeljebb az őseik forognak a sírban, akik talán még tudták, hogy mi az egészséges gondolkodás.

A magukat megvilágosultnak, okosabbnak, bölcsebbnek tartó, liberálisan gondolkodók világától függetlenül a migránsok folyamatosan jönnek, és naponta vannak erőszakos megnyilvánulásaik. De mi ne törődjünk ezzel, még csak humorosan se, komolyan pedig egyáltalán ne, mert megsértjük a jogaikat.

Vajon a migránsok jogaiért harcolók közül hányan jártak a Közel-Keleten, és ott hány muzulmán vezetőt vagy aktivistát (szélsőséges?) találtak, akik az európai ember jogaiért küzdöttek? Várom az esetleges beszámolókat a Bevándorló voltam Pakisztánba címmel.

 

Fekete András, Sepsiszentgyörgy

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások