Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Erősített a Sepsi-SIC

Erősített a Sepsi-SIC Sport

Az elmúlt időszakban két játékossal egészítette ki sorait a női kosárlabda Nemzeti Ligában címvédő Sepsi-SIC. A sepsiszentgyörgyi klub nemrég közösségi oldalán jelentette be az izraeli Daniel Raber és a megyeszékhelyi Pop Anamaria leigazolását.

A sepsiszentgyörgyi Pop Anamaria legutóbb az Atomerőmű KSC Szekszárd mezét öltötte magára. A Tolna megyei csapatnak 16 éves kora óta volt tagja, azt megelőzően 4 évet a Brassói CSU együttesében játszott. Az irányítóként és dobóhátvédként is bevethető 19 éves játékos a sepsiszentgyörgyi Bball 6 klub növendéke volt.

Hirdetés
Hirdetés

A tehetséges és ambiciózus Daniel Raber legutóbb az izraeli élvonalban érdekelt Elitzur Holon csapatában játszott. A 183 cm magas kosaras ebben az idényben az Európa-kupa selejtezőiben is szerephez jutott: két meccsen 11 pontot és 12 lepattanót átlagolt. Raber az izraeli bajnokság jelen idényében 12 mérkőzésen kapott lehetőséget, meccsenként 11,9 pontot, 12,3 lepattanót jegyzett és 3,7 gólpasszt osztott ki. Az alacsony bedobóként és erőcsatárként is bevethető válogatott kosárlabdázó korábban játszott az ASA Jerusalem, a Maccabi Ramat, a Hapoel Rishon Le-Zion és az Elitzur Ramla együttesében is. A 25 éves sportoló a hétvégén érkezik Sepsiszentgyörgyre, majd a kötelező orvosi vizsgálat után áll edzésbe.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. január 21., 9:09
    ÉRTÉKELÉS: 6

    A sajat zsebukre erositenek, mert ennel ertelmetlenebb jelenseg, mint ez a sepsi sic, ritkan van. Normalis varosban, ahol a fontosabb dolgok vannak elonyben, reg megszuntek ezek a penzszivo automatak.