Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

„Csalódott fideszesek”

Sokak meglepetésére Karácsony Gergely visszalépett az előválasztás második fordulóján való részvételről, Márky Zay és Dobrev Klára között fog tehát eldőlni a meccs. Márky Zay viszont egyre többeknek kényelmetlen. Oszkó Péter, Bajnai Gordon volt pénzügyminisztere egyenesen futóbolondnak nevezte. Tény, ami tény, nem szalonképes olyanokat beszélni, hogy a fél kormány homoszexuális, még akkor sem, ha ennél keményebb jelzőket is kapott már a kormányfő az ellenzéki oldaltól. Az is sajátos, hogy Márky Zay eleve csalást vizionál, s azt is valószínűsíti, hogy a fideszesek Dobrev Klárára fognak szavazni tömegesen, hogy ne ő legyen Orbán kihívója. Holott egyáltalán nem egyértelmű, hogy ez utóbbi a nagyobbik veszély.

Márky Zay és hívei úgy vélik, az ő sokat hangoztatott – és egyébként teljességgel fedezet nélküli – konzervativizmusa, sokgyermekes családapai mivolta elég lesz a „csalódott fideszesek” szavazatainak begyűjtéséhez, ami szerintük a kormány leváltására leadott és bárki által elnyerhető proteszt-szavazatokkal együtt megbuktatja Európa legstabilabb kormányát. Holott ez messze nem biztos, hogy ennyire egyszerű. Ami pedig a „csalódott fideszeseket” illeti, ezeket hallgatni, figyelni még szomorúbb, mint a még most is magukat nemzetben gondolkodó embereknek mondó gyurcsányista neo-jobbikosokat.

Ezek a figurák nem veszik észre, hogy a globális világhatalom mindent átitató szubverzív propagandája az, ami beszüremlett az agyukba. Azt hiszik, önállóan gondolkodnak, miközben a Facebook–YouTube–fősodratú média által tervszerűen terjesztett toposzokat mondják fel hiánytalanul az Orbán-kormányról. Olyanok ők, mint a migránspátyolgató nyugat-európai liberálisok, akik a saját sírjukat ássák. Nem veszik észre, hogy ha netán sikerül megbuktatniuk a Magyarországot talpra állító nemzeti kormányt, akkor nekik is sokkal rosszabb lesz. Ha egy dróton rángatott, a globális háttérhatalomnak mindenben behódoló garnitúra veszi át a kormányrudat, az összes fontos meccset, ami az ország előtt áll, legyen szó a migrációról, LMBTQXYZ-őrületről vagy a kedvező rezsiárakról, nem egyszerűen nem fogják tudni úgy megvívni, mint az Orbán-kormány, hanem eleve átállnak az ellenfélhez a meccs előtt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. október 15., 18:47
    ÉRTÉKELÉS: 0

    te jó ég. ez a figura nem veszi észre, hogy a lokális orbánhatalom mindent átitató szubverzív propagandája az, ami beszüremlett az agyába.

      • User
        Dátum: 2021. október 18., 13:35
        ÉRTÉKELÉS: 2

        És mi van a qurcsányimádattal meg a dk oltásellenességével?Itt azért nem oltatják be magukat mert konokok és megy a suttogó oltásellenes propaganda hogy ne oltassáto be magatokat mert most is a lélegeztetőgépeken olyanok vannak akik beoltatták magukat!Baróton hallottam hogy ‘tele van a korház olyan covidossal akik beoltatták magukat’Az lehet ,hogy olynok akiknek az oltóanyaguk a ,kivétába'(magyarul mosdó) landolt.Ahogy a minap valaki ezt beismerte ,hogy hazudott?papirja volt ,oltása nem.

      • User
        Dátum: 2021. október 19., 12:54
        ÉRTÉKELÉS: 3

        Egy baróti mondta,én nem is mondtam ,hogy igaza volt…de ilyenek a kósza hírek,hogy tényleg röhögni kell amiatt,hoy ilyeneket elhisznek.