Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lefedetlen Barót

Lefedetlen Barót Kovászna megye

Örvendetes, hogy a baróti ta­nács­üléseken immár egyre több szó esik lakossági gondokról. Ezek, ha megoldás nem is körvonalazódik helyben, legalább a nyilvánosság elé kerülnek, nem pedig szőnyeg alá, mint eddig.

Hirdetés
Hirdetés

A város legutóbbi tanácsülésén például egy olyan jelentéktelen(nek látszó) problémáról esett szó, mint a mobilszolgáltatók által biztosított térerő, vagyis inkább annak hiánya a város bizonyos pontjain. Lakossági észrevételek alapján a tanácsosok elmondták, Baróton az iskola vagy a városi kórház területén olykor olyan gyenge a térerő, hogy még telefonálni sem lehet, nemhogy adatletöltésre használni a telefont. Benedek Huszár János polgármester azt ígérte, megkeresi a szolgáltatókat (hogy melyiket, konkrétan nem hangzott el), és kérni fogja tőlük, hogy javítsanak a helyzeten.

Másrészt Bán István tanácsos tette szóvá, hogy sokan kérik, tiltsák ki a fiatalokat a zöldségpiac területéről, ahol ők általában délutánonként, esténként szoktak ténferegni. „Igen ám, de az a sok fiatal, akinek nincs pénze vendéglőbe beülni, hova legyen el Barót városában?” – tette fel a minden bizonnyal elgondolkodtató és még hosszú ideig megválaszolatlanul maradó kérdést a tanácsos. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. május 7., 11:35
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Bodosban sincs rendes térerő, keresni kell azt a helyet, ahonnan beszélni lehet. Én beszéltem az Orange főhadiszállással, megígérték, hogy intézkedni fognak. Ez egy évvel ezelőtt volt! Az ígéret szép szó, s aki elhiszi annak öröm. Egyed B.