Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hétből kettő

Hétből kettő Kovászna megye

Összesen hét napirendi pontról tárgyaltak a képviselők a sepsiszentgyörgyi tanács tegnapi ülésén, de ezek közül öt, kétharmados szavazattöbbséget igénylő határozattervezet harmadjára sem ment át, mivel a 21 tanácsosból alig 14 volt jelen.

„Úgy tűnik, most is fölöslegesen mutatom be ezt a határozattervezetet, de azért engedjék meg, hogy elmondjam, uniós projekteket készítünk folyamatosan elő, és többek között Szépmező környékén szeretnénk újabb szolgálati lakáso­kat építeni”, fejtette ki Sztakics Éva alpolgármester egy szépmezői terület megvásárlásáról szóló határozat előterjesztésekor. Elmondta, lakásépítés céljából másfél hektáros területet vásárolna a város, de ezt jóvá kell hagynia a képviselőtestületnek.

„Nagyon sajnálom, hogy valakik tulajdonképpen bojkottálják a szavazást, ezért újra nem tudjuk elfogadni a határozatot”, jegyezte meg Sztakics. Reményét fejezte ki, hogy lesznek, akik átgondolják a döntésüket, és a város érdekeit a saját érdekeik elé helyezik.
„Kérdezem az alpolgármester asszonytól, kire gondol? Hat, frakción belüli kollégájára vagy más frakcióra?”, kérdezte Bálint József, az Erdélyi Magyar Néppárt képviselője, mire Sztakics Éva megjegyezte, nem gondolhat azokra, akik nincsenek jelen azért, mert éppen jogos szabadságukat töltik. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások