Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Haladás a műjégpályánál

Haladás a műjégpályánál Kovászna megye

Tegnap kora délután tartotta júliusi ülését Kézdivásárhely tanácsa. A városatyák módosították a költségvetést, különböző illetékekre bólintottak rá, és szó esett az úgynevezett Dac-tó jövőjéről is.

A testület tagjai jóváhagyták a sportcsarnok bérleti díjait is, amelyben Illés Botond tanácsos javaslatára egyetlen módosítás történt. A képviselő azt kifogásolta, hogy a létesítmény adminisztrátora nem hajlandó minden világítótestet felkapcsolni akkor, amikor magán sportesemények vannak, így arra kérte a testületet, inkább növeljék a teremdíjat, azzal a kitétellel, hogy amennyiben az említett összeg kifizetődik, akkor a csarnok összes lámpáját kapcsolják fel.

Ezen kívül szó esett az úgynevezett Dac-tó sorsáról is. Ezt az önkormányzat pályázati pénzből kívánja átalakítani szabadidőközponttá, ennek első lépése az övezeti rendészeti terv elfogadása. A különféléknél elhangzott, hogy megérkezett a műjégpálya egy újabb alkatrésze, a fagyasztó-berendezés, így most már csak a nagy teljesítményű transzformátor hiányzik.

Bokor Tibor polgármester óvatosan fogalmazott: most már nem mer tényleges időpontot megjelölni a bukaresti cég komolytalansága miatt, de reméli, hogy a városnapokon megnyithatják a pályát, így az augusztus végétől egészen májusig működhet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. július 15., 16:19
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Az edész városban nagy a haladás! Retrós macskakő amit kezdtek visszarakni a gödrökbe! Nem a XIX.sz ban vagyunk,aszfaltozzanak szép simára minden utat,vigyázva a kanálisfödőkre,gyerekeinknek meg fényképről megmutatjuk a macskaköves központot és a ráfos szekereket!

  • User
    Dátum: 2017. július 15., 21:19
    ÉRTÉKELÉS: 6

    ”bukaresti ceg komolytalansaga miatt”—-na ti se vagytok egy templom ajto,legalabb egyszer valamit tisztessegesen es hataridore megcsinalni,azt nem lehet,nem is vagytok kepesek vagy nem is akarjatok

  • User
    Dátum: 2017. július 16., 10:48
    ÉRTÉKELÉS: 14

    Szegyen,hogy nez ki ez a „Falu”..ha Brasso felolrol jossz szep minden bevasarlokozpontok,benzinkutak de ha Bako felol „zergetsz be” olyan mintha Kenyaba erkeztel volna ..a fogadbol a tomes kiesik a kockakoves uton.

  • User
    Dátum: 2017. július 16., 20:35
    ÉRTÉKELÉS: 7

    macska koves utak,utcak vannak a nyugati orszagokban is de,ott szakszeruen vannak lerakva,szinte nem is veszed eszre a kulombseget az aszfaltozott es a kockakoves utfelulet kozott.Az ilyen javitasra talal az–ezermester mindent restel–mondas.