Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megújul a Margaréta utcai parkoló

Megújul a Margaréta utcai parkoló Kovászna megye

Lázas munka folyt tegnap délelőtt a Margaréta utcai parkolóban, az Amigo üzlet mögötti területen: a munkások föld alá helyezték az új közvilágítási rendszer kábeleit. Ma a tervek szerint aszfaltoznak is.

Hirdetés
Hirdetés

Bokor Tibor polgármester a múlt héten jelezte, hogy amint a jó idő beáll, megkezdik a Margaréta utca korszerűsítését is. A városrész egy része már tavaly, a Wegener park átadása előtt felújításon esett át, most a parkolókon van a sor.

A helyszínen levő Molnár Cornel városgazdától megtudtuk: viszonylag egyszerű dolguk van itt, a közvilágítás kábeleit helyezik föld alá, amik az új világítótesteknek szolgáltatnak majd áramot. Nem kell alapozni, mert a hely betonnal le volt öntve, amit kikezdett az idő vasfoga, így aktuális volt a felújítása.

A városgazda szerint ma – ha minden jól megy – az aszfaltot is leöntik ezen a részen. Szintén ide kerül egy korszerű, mágneskártyával zárható szemétgyűjtő sziget is, amit a Gosp-Com Kft. fog felszerelni. A polgármester elképzelése, hogy szintén a Margarétában levő, ezzel a résszel párhuzamos területet is felújítják. A tervekre jövő héten, a Kézdivásárhelyi Körképben bővebben kitérünk.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások