Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség válaszol: meglátogathatom a szüleimet, hogy ételt vigyek nekik a húsvéti asztalra?

A rendőrség válaszol: meglátogathatom a szüleimet, hogy ételt vigyek nekik a húsvéti asztalra? Románia

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy húsvét napján is csak indokolt esetben lehet kimenni a lakásból, így nem látogathatjuk meg szüleinket azzal az ürüggyel, hogy élelmet viszünk nekik. A hatóságok szerint az ilyen próbálkozások kudarcra vannak ítélve, és büntetőjogi felelősségre vonással járhatnak.

Hirdetés
Hirdetés

„Nincs már sok hátra, és következnek az ehhez hasonló kérdések: Meglátogathatom a szüleimet, hogy ételt vigyek nekik a húsvéti asztalra?” – írja a rendőrség egy Facebook-bejegyzésben.

„Persze. A katonai rendelet értelmében nálad kell legyen a személyi igazolván és a saját felelősségre kitöltött nyilatkozat, amelyen a 4. pontot jelölöd be, vagyis az idős, beteg személyek ellátását” – válaszol a rendőrség, hozzátéve azonban, hogy ebbe nem tartoznak bele a húsvét napján tett látogatások.

(Digi24)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. április 8., 19:59
    ÉRTÉKELÉS: 27

    Kapják be! A cigány, bellér, tolvaj, stb mind az uton van! Ha vki idős szüleit meg akarja látogatni, hogy kaját vigyen az teljesen normális! Húsvét ide vagy oda a hatóság is jobb lenne ha a karanténban levő embereket ellenőrizné és a cigánytelepeket ahol ezrével lézengenek az utcán,a viskó előtt a varjak😎