Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Főoldal | Horoszkóp | Horoszkóp

Horoszkóp

Február 27., hétfő
         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
Hozzászólások száma (a cikk alján): 0

KOS Ha fizikailag nem érzi magát csúcsformában, fogyasszon sok folyadékot, és lehetőleg tartózkodjon sokat friss levegőn, vagy legalább szellőztessen gyakrabban.

BIKA Komoly dilemmát okozhat, hogy mennyit mutasson meg magából másoknak. Különösen partnerkapcsolatában szembesülhet ezzel.

IKREK Vigyázzon, unaloműző játszadozásai nehogy maradandó lelki sérüléseket okozzanak környezetében, ugyanis mások teljesen komolyan veszik minden szavát és minden tettét.

RÁK Ellenállásba ütközhet, részben – vagy akár egészen – saját hibájából, saját fellépésének köszönhetően. Rámenősségét nehezen viseli most környezete.

OROSZLÁN Gondolja át viszonyát azokhoz, akikkel ideje legjavát tölti! Nem túl kritikus velük? Bizony, ideje lenne könnyedebbé tenni ezeket a kapcsolatokat.

SZŰZ Egyébként sem bírja túl jól a korlátozottságokat, de ma mintha mindent ezerszeresen érzékelne. Gondolja át azonban, mennyi lehetőség is rejlik mostani körülményeiben!

MÉRLEG Itt az ideje, hogy feltöltődjön. Főzzön, és egyen finomakat! Lássa vendégül barátait is, ossza meg velük az élet szépségeit!

SKORPIÓ Mindenképp gondolkozzon el azon, mi okozott sérülést kedvese lelkivilágában, és ha megfejtette, igyekezzen helyreállítani kettőjük között a korábbi egyetértést.

NYILAS Szerelmes. Márpedig ha egy Nyilas szerelembe esik, azt egész környezete észreveszi, és hirtelen mindenki kedvet kap élvezni az életet!

BAK Annyi fizikai erő feszül önben, hogy alig tud nyugton maradni. Ha íróasztal mellett dolgozik, néha akkor is álljon fel, és mozogjon egy kicsit!

VÍZÖNTŐ Egy régi hiba miatt bűntudatot érez, ezért nagyon szeretne visszalépni a múltba, és ezúttal másképp cselekedni.

HALAK Barátaival és szerelmével meglévő bensőséges kapcsolatának köszönhetően úgy érzi, védett a világ minden veszélyével szemben. Valóban építhet ezekre az emberekre.

Cikk megtekintve összesen: 365654   |   Cikk megtekintve ma: 155
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások: