Printreklám-ajánlat »
 


Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Főoldal | Horoszkóp | Horoszkóp

Horoszkóp

Január 20., péntek
         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
Hozzászólások száma (a cikk alján): 0

KOS Tudatosan tervezze meg napi időbeosztását, és az így keletkező szabadidejét semmiképp ne újabb munkákkal töltse, hanem kizárólag családjával!

BIKA Ha az utóbbi időben visszafogottabb életet élt, a mai nappal valószínűleg véget ér ez a szakasz. Ha akarna, sem tudna a négy fal között maradni, annyi meghívást kap.

IKREK Tökéletes tükröt tart ön elé mostani kedvese. Másokat ez talán elijesztene, de ön inkább kihívásnak tekinti, hogy szembesülhet saját hibáival.

RÁK Ne veszítse el a türelmét, ha nem sikerül azonnal megoldania egy problémát, mert végül mégis ön lesz az, aki megtalálja a tökéletes megoldást.

OROSZLÁN Használja a mai napot erőgyűjtésre! Végezze el minél kevesebb energiaráfordítással napi feladatait, azután pedig adja át magát az édes pihenésnek!

SZŰZ Ön szokás szerint nem hajlandó követni a divatot, sokkal inkább diktálja azt. Egyedi öltözködési módja sokkal jobban megfelel egyéniségének.

MÉRLEG Őszintesége bajba sodorhatja. Legyen meggondoltabb, és ne mondja ki azonnal a véleményét, főként, ha sértődékeny emberekkel beszélget!

SKORPIÓ Ha továbbra is az élmezőnyben akar maradni, kénytelen lesz szorosabban együttműködni munkatársaival és csapattaggá válni!

NYILAS Túlzott gyanakvásával tönkreteheti párkapcsolatát! Fordított esetben ön is sértőnek érezné, ha kedvese ennyire nem bízna önben.

BAK Igyekezzen igazságosan megítélni helyzeteket és embereket! Ne engedje, hogy személyes előítéletei befolyásolják döntéseit, tetteit!

VÍZÖNTŐ A másokról alkotott első benyomás önnél leginkább egy érzelmi képet jelent. A külsőségekkel nem foglalkozik, ha jó érzést kelt önben az illető.

HALAK Valami új kezdődik az életében. Ez lehet egy új kapcsolat, egy új megbízás vagy egy szemléletmód, amit végre nagyon a sajátjának érez.

Cikk megtekintve összesen: 358745   |   Cikk megtekintve ma: 13
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások: