Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Cikk értékelés
0
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Főoldal | Körképek | Kézdiszentléleki körkép | Szépül a községközpont

Szépül a községközpont

Több munkálatot végeznek
         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
image
Állnak a kapufélfák, már a járdaburkolat készül
Hozzászólások száma (a cikk alján): 0

Kézdiszentléleken nagyjából a végéhez ért a hosszú évek óta készülő turisztikai központ építése, javában dolgoznak a Porondon, és a községközpontban is jórészt leöntötték az aszfaltot.

A Porondon az Angustia Egyesületnél nyert pályázatuk révén egy szép parkot alakítanak ki, lassan körvonalazódik a szemlátomást nagyon ízléses zöldövezet majdani formája: a bejáratnál már áll két székely mintázatú kapufélfa, ott jártunkkor épp a járdaburkolatot rakták le a kivitelezők.

A turisztikai központ teljesen elkészült, az épületet berendezték, a működés beindításához még annyi szükséges, hogy a gyulafehérvári finanszírozó is elvégezze az ellenőrzéseket. Az ingatlan előtti terület rendezését az önkormányzat tervezi elvégezni – tudtuk meg Balogh Tibor polgármestertől.

A községen átvezető megyei út aszfaltozásával is jórészt elkészültek, amivel azért vártak eddig, hogy az önkormányzat tudja elvégezni a járdák felújítását, és az út menti parkolók kialakítását. Az is jó hír, hogy szintén idén a templomtól a patakig egy zárt sáncot építenek, a betonnal burkolt csatorna azt a vizet hivatott elvezetni, ami a Perkőről a műútra folyik be nagy esőzések után. 

Cikk megtekintve összesen: 1977   |   Cikk megtekintve ma: 2
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások:
 


  Szólj hozzá, írd meg véleményed:

  1. A hozzászólások/vélemények tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
  2. A nem helyénvaló, mások hírnevét sértő, mások jogaiba ütköző, obszcén, törvénysértő és a reklám tartalmú hozzászólásokat töröljük.
  3. Egy hozzászólás terjedelme legtöbb 1000 leütés lehet