Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Cikk értékelés
0
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Főoldal | Körképek | Kézdiszentléleki körkép | Aszfaltoznak a község végében

Aszfaltoznak a község végében


         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
image
Hozzászólások száma (a cikk alján): 1

Amint arról már írtunk, idén száz kilométer új aszfaltszőnyeget öntenek Kovászna megyében. A munkához már hozzáláttak Kézdiszentlélek végében, ahol egy sávon mintegy egy kilométer, a másikon pedig 500 méter hosszú szakaszon lehet új aszfalton közlekedni. Múlt heti terepszemlénk során éppen nem dolgoztak a Kovászna Út és Híd Rt. munkásai, és a bitumenkészítő állomás sem működött. A munkálat során 4 cm vastagságú aszfaltréteget öntenek, és a padkákat is feltöltik az út magasságáig. 

Cikk megtekintve összesen: 1040   |   Cikk megtekintve ma: 2
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások:
 

05/05/2015
avatar
Irjak meg azt is,hogy a nagy buzgalomnak mar vege es nem tudni mikor kezdik ujra mert befejezetlen munkahoz visszairanyitottak a csapatot azaz a ceg alkalmazottait Kezdivasarhelyre.Mivel keves a cegnek a gepezete es egyszerre csak egy helyen tud dolgozni igy meg sem kellett volna engedjek,hogy megnyerje a licitet.Csakhat RMDSZ berkekben egymasra kell figyelni mikor penzrol van szo.Ezen kivul pocsek munkat vegeznek,de fo az,hogy Tamas urek telefonon mar SMS-ben beharangoztak a nagy megvalositasuk eredmenyet.Aztan,hogy mikor lesz aszfalt azt nem lehessen tudni,mert egyelore a ceg a Kezdin felturkalt utakat kellene rendbetegye ami ugy nez ki ,hogy jovo ilyenkorra sem lesz befejezve.
Egyetértek! Nem értek egyet!
0

  Szólj hozzá, írd meg véleményed:

  1. A hozzászólások/vélemények tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
  2. A nem helyénvaló, mások hírnevét sértő, mások jogaiba ütköző, obszcén, törvénysértő és a reklám tartalmú hozzászólásokat töröljük.
  3. Egy hozzászólás terjedelme legtöbb 1000 leütés lehet