Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Cikk értékelés
0
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Főoldal | Körképek | Kézdiszentléleki körkép | Járdákat építenek

Járdákat építenek

Községszépítés, majd aszfaltozás
         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
image
Erőgépek a faluközpontban. Több helyszínen is dolgoznak
Hozzászólások száma (a cikk alján): 16

A jó idő beálltával a kézdiszentléleki önkormányzat nemcsak a Porondon, hanem a faluközpontban is munkafrontot nyitott. Annak ellenére, hogy a költségvetés több százezer lejjel kisebb a tavalyihoz képest, járdákat építenek, csatornáznak és parkolókat létesítenek.

Balogh Tibor polgármestert már régebben értesítette Tamás Sándor megyetanácselnök, hogy a Kézdiszentlélek–Esztelnek–Lemhény közötti szakasz új aszfaltszőnyeget kap. Az önkormányzat közben önerőből hozzálátott a község területrendezéséhez. A Petőfi Sándor Kultúrotthon előtt átereszeket építenek, a művelődési házzal szemben tekintélyes méretű parkolót hoznak létre, míg a községháza előtt új járdát létesítenek.

Talán a legfontosabb a perkői letérőtől az első patakkanyarig húzódó zárt sáncrendszer kiépítése, amely esőzésekkor majd lehetővé teszi a templomtól bezúduló sáros hordalék távol tartását a későbbiekben aszfaltozandó útfelülettől. A sáncrendszert a tervek szerint az aszfaltozás előtt alakítanák ki, hogy azt követően már ne kelljen hozzányúlni a leendő bitumenszőnyeghez. 

Cikk megtekintve összesen: 2375   |   Cikk megtekintve ma: 2
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások:
 

05/05/2015
avatar
Azt nem ertjuk a K Szentleleki utosztaly ha valaminek neki fog miert nem fejezi be? Es miert nem csinal jo munkat? Ne emlitsuk Torja fele! Most miert hagytak Esztelnek fele felbe?? Miert fizessuk az ut adott???
Egyetértek! Nem értek egyet!
1
05/05/2015
avatar
Ha nem ertnek hozza miert fognak neki miert nem hagytak egy komolyabb ceg vegeze el mint Ozsdola fel e olyan toldasokat csinalnak uj aszfalttal le kell lassitani a foltozast ertik nekkuk csak azt. Szabadna csinalni!
Egyetértek! Nem értek egyet!
3
05/05/2015
avatar
Egy településen először a víz- és a szennyvíz csatornázását kellene megoldani. Minden udvaron van kút de a szennyvizet nincs ahova levezetni csak szintén az udvaron pöcegödörbe, ezzel szennyezik a saját vizüket a családok, tehát a legfontosabb lenne a szennyvízcstornahálózat kivitelezése és utána az utak újra burkolása. Felénk ez fordítva dívik, először aszfaltoznak majd egy hónap múlva feltörik egyéb munkálatok miatt.
Egyetértek! Nem értek egyet!
4
05/05/2015
avatar
Torjaiak azt kerdeztuk hogy lehet ilyen munkat csinalni 1 evet nem tart azt feleltek jovoben is munka kell.Teleg Susuk.
Egyetértek! Nem értek egyet!
2
05/05/2015
avatar
Ha nincs gepezetuk megfelelo ilyen munkanak miert engedik neki fogjanak' a gep utan lapattal terittik az aszfaltat es utana az utnyomo 21-dik szazad holvanak a mernok urak fonokkok ?? Vagy megszoktak minden evbe aszfaltaznak ugyes banda.
Egyetértek! Nem értek egyet!
1
07/05/2015
avatar
Mit varj toluk Romania kezdiszentleleki utosztaly egy nap csinalnak 100 lepest toldjak de bar jol toldnak lapattal meg egyengetik jol van az ugy' egy nap 1-2 magan auto kihoz egy auto aszfaltatt es aval vege menek haza „ tegnap szep ido volt megint csinaltak 100 lepest delutan 2- orakor bevoltak fekuve a fak ala ugye nagyott fogtak vartak a szebb idot megis jott az ma majus 7-ke reggel 7-ora zuhog az eso es ok aszfaltaznak rohogni valo amit muvelnek Torja fele is ezt csinaltak olvastuk a hirmondoba a fonok Bartok Sanyi nezte a fodbal mecset Torjan es 4-5 ember aszfaltazott na hat latszik is az eredmeny arra fele is.
Egyetértek! Nem értek egyet!
4
07/05/2015
avatar
Igy igaz! A telen is ezt csinaltak ha kellet ha nem soztak homokoztak K vasarhelytol szentlelekig az ut fel fele le volt zarva akkora ho volt ki nem jottek akkor homokozni 'mikor lett egy porka ho es sutott a nap akkor homokoztak vagy mikor esett az eso! Kaptak egy uj autot es ha kellet ha nem soztak tonkre tettek az utakat a sok soval ilyen rossz ut sose volt mint most ennek a nehany vaskalappos szentleleki embernek koszonheto
Egyetértek! Nem értek egyet!
0
07/05/2015
avatar
Es a For-you is biztos oda tartozik mert ott is pont most köveznek a mult csütörtökön az autóról felit itt rakták le és a többit Szentléleken.Jut is marad is.
Egyetértek! Nem értek egyet!
0
08/05/2015
avatar
Nagyon jol tudjuk hova mennek a szallitmanyok! :-)
Egyetértek! Nem értek egyet!
1
08/05/2015
avatar
Ezert tartanak a mi utjaink jut is marad is! Egy sovany 4-cm aszfalt szonyeget leteritnek es két hónap eltelik es mint nálunk Torjan ugye repedezik töredezik meg van a minőség a jó munka köszönjük RMDSZ!
Egyetértek! Nem értek egyet!
0
10/05/2015
avatar
ha az aszfaltoznak az a baj. ha nem, az a baj. ki érti ezt a népet? a torjai útért nem aggódnék ugyanis át van minősitve országutnak igy megjavitják ha kell.
Egyetértek! Nem értek egyet!
1
11/05/2015
avatar
Ezt a nepet meglehet erteni csak egy keveset a munkara is oda kéne figyelni mert ugyan ilyen gépek vannak umbrareskunal is es meglehet nezzni az ossze toldasokkat kezdivasarhely es kezdiszentlelek között ott nem veszed eszre az őssze toldast!
Egyetértek! Nem értek egyet!
1
12/05/2015
avatar
Csak Umbrerescut egy napon se lehet ossze teni a Kezdiszentleleki utosztajal! Ahogy irta valaki Januarba a hirmondoba VASUTASOK
Egyetértek! Nem értek egyet!
-1
13/05/2015
avatar
Karacsonyig felerneke lemhenyig mert ha igy haladnak minden 3-ik nap ontnek 50-metert lehavaz es akkor ternek meg es sozak hogy mennyen tonkre minel hamarabb ki az a nagy okos aki annyi fele dolgoztatja ide is szoknek oda is azert nem tudnak egy
Egyetértek! Nem értek egyet!
0
13/05/2015
avatar
Ezert nem tudnak egy jo munkat csinalni!
Egyetértek! Nem értek egyet!
0
18/05/2015
avatar
Hagyjad valakimegtanítottam
Egyetértek! Nem értek egyet!
0

  Szólj hozzá, írd meg véleményed:

  1. A hozzászólások/vélemények tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
  2. A nem helyénvaló, mások hírnevét sértő, mások jogaiba ütköző, obszcén, törvénysértő és a reklám tartalmú hozzászólásokat töröljük.
  3. Egy hozzászólás terjedelme legtöbb 1000 leütés lehet