Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Cikk értékelés
0
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Főoldal | Körképek | Kézdiszentléleki körkép | Hangosító-berendezés ajándékba

Hangosító-berendezés ajándékba


         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
image
Hozzászólások száma (a cikk alján): 0

Július utolsó napjaiban nagy értékű adományt kapott a kézdiszentléleki önkormányzat: Budapest XI. kerületének vezetősége teljes hangosító-berendezéssel, illetve fénytechnikával lepte meg a Perkő alatti testvértelepülést.

Az újbudai önkormányzat nyolc-nyolc hangfalat és LED lámpát, valamint a hozzá tartozó kábelköteget ajándékozott a kézdiszentlélekieknek. A 900 ezer forint értékű berendezést főként a Petőfi Sándor Művelődési Otthonban használják majd, de más alkalmi színhelyeken szervezett rendezvényeken is igénybe veszik. A kultúrotthon néhány éve ugyancsak a XI. kerület önkormányzatától kapott felszereléseket.

Csüdör Katalin, a Perkő alatti önkormányzat kultúrfelelőse érdeklődésünkre elmondta: az adomány korábban megérkezett Kézdiszentlélekre, mint a dr. Hoffmann Tamás újbudai polgármester kabinetfőnökéből, illetve a XI. kerület vezetésének további két munkatársából álló ajándékozó bizottság. Ők egyébként augusztus 1-jén a nyergestetői emlékparkban kopjafát állítottak az évforduló alkalmával, az emlékjelt Fábián Levente helybéli faragó készítette. 

Cikk megtekintve összesen: 1484   |   Cikk megtekintve ma: 1
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások:
 


  Szólj hozzá, írd meg véleményed:

  1. A hozzászólások/vélemények tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
  2. A nem helyénvaló, mások hírnevét sértő, mások jogaiba ütköző, obszcén, törvénysértő és a reklám tartalmú hozzászólásokat töröljük.
  3. Egy hozzászólás terjedelme legtöbb 1000 leütés lehet