Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Cikk értékelés
0
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Aszfaltszőnyegek


         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
Hozzászólások száma (a cikk alján): 0

Kőváron a település bejáratától egy kilométeres útszakaszra nyert finanszírozást az önkormányzat, viszont a központi pénzek utalását a válság miatt befagyasztották. A polgármester abban bízik, idénre kapnak egy bizonyos összeget, amiből a munkálatot folytatni tudnák.

Kiskászonban 900 méter aszfaltszőnyeget húztak, viszont nem volt elegendő pénz a patakon átvezető híd befejezésére. Erre ebben az évben kaptak egy kisebb keretet, így annak a munkálatnak a végére is pontot tudnak tenni. A község más útjait kövezik, illetve útgyaluval tartják karban, Balogh Tibor józan érveléssel nem is tervez egyelőre aszfaltozást a községközpontban. „Amíg nincs csatornarendszerünk, addig nem látom értelmét a bitumenezésnek, hiszen komoly pénzből leaszfaltozott utat értelmetlen lenne feltörni” – mondja az elöljáró. Kiemelt figyelemmel kezelik a mezei utak javítását, hiszen a falu lakosságának zöme mezőgazdaságból él. 

Cikk megtekintve összesen: 945   |   Cikk megtekintve ma: 3
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások:
 


  Szólj hozzá, írd meg véleményed:

  1. A hozzászólások/vélemények tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
  2. A nem helyénvaló, mások hírnevét sértő, mások jogaiba ütköző, obszcén, törvénysértő és a reklám tartalmú hozzászólásokat töröljük.
  3. Egy hozzászólás terjedelme legtöbb 1000 leütés lehet