Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Cikk értékelés
0
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Rövid hírek


         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
Hozzászólások száma (a cikk alján): 0

Fogy a lakosság

A kézdiszentléleki anyakönyvvezető irodában érdeklődésünkre elmondták: idén 33 születést jegyeztek, 39 halálesetet vettek nyilvántartásba, 11 pár fogadott örök hűséget. Az elhunytak száma azonban ennél magasabb lehet, ugyanis Kézdivásárhelyen is szoktak jelenteni elhalálozást. 

Bekerítették a sportpályát

Az önkormányzat bekerítette a községközpont iskolája mögött található futballpályát is, mellette található Felsőháromszék egyetlen működő műgyepes minifocipályája (Lemhényben befejezés előtt áll egy hasonló létesítmény). A pálya lelátóval is rendelkezik (a játékosok a sportterem öltözőjét használják), így civilizált körülmények között zajlik a sporttevékenység. 

Nagykorúsítás és idősek napja

A kézdiszentléleki önkormányzat immár több éve megtartja a nagykorúsítási ünnepséget, és az idősek napján felköszönti az falu öregjeit. Ez idén sem lesz másként, Csüdör Katalin könyvtáros és kultúrfelelős foglalkozik a névsor összeállításával és a szervezéssel. 

Vendégségben Kézdiszentléleken 

Szeptember 21-én élő adással jelentkezett Kézdiszentlélekről a Marosvásárhelyi Rádió. Toth Béla műsorvezető-szerkesztő többek között a megvalósításokról, a munkahelyteremtésről, az iskolai életről, a községi könyvtárról, a turizmus fellendítésének lehetőségeiről kérdezte meghívottait: Balogh Tibor polgármestert, Tamás Sándor megyetanácselnököt és Csüdör Katalin könyvtárost. 

Cikk megtekintve összesen: 2576   |   Cikk megtekintve ma: 2
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások:
 


  Szólj hozzá, írd meg véleményed:

  1. A hozzászólások/vélemények tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
  2. A nem helyénvaló, mások hírnevét sértő, mások jogaiba ütköző, obszcén, törvénysértő és a reklám tartalmú hozzászólásokat töröljük.
  3. Egy hozzászólás terjedelme legtöbb 1000 leütés lehet