Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Cikk értékelés
0
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Rövid hírek


         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
Hozzászólások száma (a cikk alján): 0

Korszerűsítik a villanyhálózatot
Nagy előrelépést jelent Kővárnak, hogy tavaly sikerült az elöregedett villanyhálózatot felújítani. Azon túl, hogy a vezetékeket és helyenként az oszlopokat is kicserélték, a megyében kevés olyan település található, ahol a fogyasztást a központból is ellenőrizni tudják, így a szolgáltató emberei nem kell a falu minden egyes portáját lejárják. A hálózat cseréjével együtt a közvilágítást is felújították. Balogh Tibor polgármester szerint idén a kiskászoni villanyhálózatot fogják modernizálni .

Hajdunánásiak Szentléleken
A Hajdurege című, zenés táncos előadásukkal léptek fel a hajdunánásiak a Petőfi Sándor Művelődési Otthonban, akik mellé a debreceni néptáncegyüttes is csatlakozott műsorával. Az előadást követően alkalom nyílt a nánásiak hagyományos ételének, az öhömnek a megkóstolására is. Pünkösdkor a Perkő Néptáncegyüttes szórakoztatta a szentlélekieket, ők a Táncház című előadásukkal álltak színpadra.

Elsőáldozást tartottak
A nagyközségben május 20-án tartották az elsőáldozási ünnepséget. Az elsőáldozás szentségében 39 szentléleki gyerek részesült.

Működik a központ
Kézdiszentléleken, a sportpálya mögött egy épületet újítottak fel, ebben működteti a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes nevével fémjelzett dévai Szent Ferenc Alapítvány a hátrányos helyzetű gyerekek számára kialakított otthont. A 14 gyerek ebédet kap, és egy alkalmazott vezetésével délutáni foglalkozás is zajlik.

Cikk megtekintve összesen: 2625   |   Cikk megtekintve ma: 1
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások:
 


  Szólj hozzá, írd meg véleményed:

  1. A hozzászólások/vélemények tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
  2. A nem helyénvaló, mások hírnevét sértő, mások jogaiba ütköző, obszcén, törvénysértő és a reklám tartalmú hozzászólásokat töröljük.
  3. Egy hozzászólás terjedelme legtöbb 1000 leütés lehet