Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Cikk értékelés
5.00
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Főoldal | Körképek | Kézdiszentléleki körkép | Szépek és tehetségesek

Szépek és tehetségesek


         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
image
Az idén ovisoknak és I-IV-eseknek szerveztek szépségversenyt
Hozzászólások száma (a cikk alján): 0
A cikkhez kapcsolodó képek:

A perkői Szent István-búcsút követően még két teljes napot ünnepelhetett Kézdiszentlélek népe. Szombaton felavatták a művelődési házat, vasárnap táncoltak, versenyeztek, sportoltak és ugyanakkor mulattak is.

A gyerekek számára a vasárnap ígérkezett a legizgalmasabbnak, ugyanis a szép lányok megcsillogtathatták bájaikat, bárki kipróbálhatta magát az éneklésben, és a felnőttsorba lépett korosztály is átvehette a nagykorúsító oklevelet. Este a néptáncé volt a főszerep, fellépett a Perkő és a Borsika, majd a szentgáli Táltos Néptáncegyüttes.

Vasárnap délután 14 órakor zsúfolásig telt az iskola mögötti sportpálya, szebbnél-szebb kis tündérek vártak a színpad körül a megmérettetésre – a szépségversenyre.

Idén a szervezők úgy döntöttek, hogy a kisebb korosztály álljon a középpontban, ezért külön-külön versenyt tartottak az óvodásoknak és az elemi iskolásoknak. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, amikor döntésre került a sor: a harmadik udvarhölgy Ráduly Beáta, a második Marthi Ágnes lett, az idei faluszépe címet Ábri Boglárka érdemelte ki.

A nagyobbak közül Marthi Boglárkát és Marthi Szabinát választották meg udvarhölgynek, a II. osztályba induló Csüdör Esztert pedig szépségkirálynőnek. A díjakat személyesen a polgármester adta át a kis tüneményeknek, emellett minden résztvevő egy-egy szál vörös rózsát kapott.

A tehetségkutatóra két csoport és egy személy jelentkezett, a hatolykai Bardócz testvérek, a kővári mesemondó, László Laura és a község fiataljaiból verbuvált Disaster moderntánc- együttes, akik vadmacskás táncukkal vívták ki a népes közönség elismerését. A karaokera közel 30 bátor fiatal nevezett be, akik közel két órán át szórakoztak és szórakoztatták a közönséget. A zsűri és a közönség egyöntetű döntése alapján a harmadik díjat a szentgáli trió: Buchvald Patrícia, Bodor Emőke és Dávid Máté érdemelte ki, a második helyezett Dávid István, az első pedig Marthi Zsanett lett.

Pál-V. Réka

Cikk megtekintve összesen: 4125   |   Cikk megtekintve ma: 2
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások:
 


  Szólj hozzá, írd meg véleményed:

  1. A hozzászólások/vélemények tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
  2. A nem helyénvaló, mások hírnevét sértő, mások jogaiba ütköző, obszcén, törvénysértő és a reklám tartalmú hozzászólásokat töröljük.
  3. Egy hozzászólás terjedelme legtöbb 1000 leütés lehet