Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Cikk értékelés
0
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Iskolai hírek


         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
image
Mátyás Petra, Dezső Szilárd és Urszuly Beatrix a Mesék szárnyán verseny III. fordulóján
Hozzászólások száma (a cikk alján): 0

A csernátoni iskolákban az első félév eredményesen végződött. Január 28–29-én a minőségi és értékelési bizottság ellenőrzése alapján az iskola nagyon jó minősítést kapott.

Az alábbiakban összefoglaljuk a diákoknak a különböző műveltségi, művészeti és tantárgyversenyeken elért eredményeit. Elsőként a Kriza János mesemondó versenyen Dénes Sándor Attila (VII. o.) a megyei szakaszon II. helyezést ért el, míg Takács Boglárka (VI. o.) dicséretben részesült. A diákokat Tóth Anna Mária tanárnő készítette fel a megmérettetésre. A Fürkész matematikai verseny körzeti szakaszáról Fülöp Barbara (VI. o.), Szőcs Ildikó (VI. o.), Szabó Katalin (VI. o.), Bíró Eszter (VII. o.), Kovács Attila (VIII. o.) és Ráduly Nóra (VIII. o.) jutott tovább, mindannyian Pakó Márta tanárnő tanítványai. Az elemisták közül az elsős Gajdó Klaudia, Lukács Anna, Kész Enikő Krisztina és Bíró Szabolcs, a másodikos Dezső Szilárd, Urszuly Beatrix, Máthé-Toók Donatella, a harmadikos Pakó Júlia, a negyedikes Tóth Csongor és Pakó Zsolt vett részt a versenyen, a kicsik Takács Orsolya, Debreczi Katalin, Timár Ildikó, Rákossy Szidónia Anna, valamint Szász Imola tanítónők diákjai.

A csernátoni nebulók futballban is remekeltek: az V–VIII. osztályos fiúk Fábián Tibor tanár vezetésével a körzeti versenyen II. helyezést értek el. 

Cikk megtekintve összesen: 944   |   Cikk megtekintve ma: 1
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások:
 


  Szólj hozzá, írd meg véleményed:

  1. A hozzászólások/vélemények tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
  2. A nem helyénvaló, mások hírnevét sértő, mások jogaiba ütköző, obszcén, törvénysértő és a reklám tartalmú hozzászólásokat töröljük.
  3. Egy hozzászólás terjedelme legtöbb 1000 leütés lehet