Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Cikk értékelés
0
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Főoldal | Körképek | Csernátoni körkép | Iskoláink kiválóságai

Iskoláink kiválóságai


         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
image
Ballagás a Végh Antal Általános Iskolában (Fotó: Virág István)
Hozzászólások száma (a cikk alján): 0

A tanévzáróhoz közeledve összefoglaljuk a két csernátoni iskola diákjainak a tantárgyversenyeken elért kimagasló eredményeit.

A Végh Antal Általános Iskola tanulói közül a Tóth Anna Mária tanárnő által felkészített, VIII. osztályos Juga Alpár I. helyezést ért el az országos Kriza János Mese- és Balladamondó Versenyen. Az ugyancsak nyolcadikos Dezső Orsolya az Adj, király, katonát! című verseny országos szakaszán különdíjban részesült (felkészítő tanára Kocsis Ildikó Tímea). Pakó Zsolt, Kászoni Kinga és Dobra Szilvia III. osztályos tanulók Szász Barna tornatanár irányításával az öttusa sportvetélkedő megyei szakaszának II. helyén végeztek, és dicséretesen szerepeltek az országos megmérettetésen. A Családom és a karrier egy kiegyensúlyozott mérleg című verseny megyei szakaszán az ötödikes Pál Ágota I. díjat érdemelt (felkészítője Kocsis Annamária tanárnő), a Mikola Edit tanárnő által irányított, hatodikos Daczó Beatrix pedig III. díjban részesült.

A Bod Péter Általános Iskolából Fülöp Barbara V. osztályos tanuló a Mikes Kelemen anyanyelvi-, a Fürkész nyelvhelyességi és helyesírási- (felkészítője Pakó Márta tanárnő), valamint a megyei vallás tantárgyversenyek (irányítója Kocsis Ildikó Tímea) megyei szakaszain egyaránt a legjobbnak bizonyult. Szőcs Ildikó (V. oszt.) a vallás tantárgyverseny megyei szakaszának III. helyezettje.

Fülöp Barbara, Szőcs Ildikó, Kocsis Endre, Csorba Ákos V. és VI. osztályos tanulók a Könyvkaland általános műveltségi regionális vetélkedő győztesei, Pakó Márta tanárnővel együtt jutalomkiránduláson vettek részt Egerben.

Cikk megtekintve összesen: 1384   |   Cikk megtekintve ma: 2
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások:
 


  Szólj hozzá, írd meg véleményed:

  1. A hozzászólások/vélemények tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
  2. A nem helyénvaló, mások hírnevét sértő, mások jogaiba ütköző, obszcén, törvénysértő és a reklám tartalmú hozzászólásokat töröljük.
  3. Egy hozzászólás terjedelme legtöbb 1000 leütés lehet