Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Cikk értékelés
5.00
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Főoldal | Körképek | Csernátoni körkép | Tizenegy időszakos kiállítás

Tizenegy időszakos kiállítás


         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
image
A bútorfestő-, fafaragó-táborokba többek között Békés megyéből, Kisújszállásról és Budapestről várnak csoportokat a helybeli fiatalok mellett
Hozzászólások száma (a cikk alján): 0

A csernátoni Haszmann Pál Múzeum éves eseménynaptárában tizenegy időszakos kiállítás szerepel, emellett az idén is több száz fiatalt és alkotót várnak a már jól bejáratott, közkedvelt múzeumpedagógiai tevékenységekre és alkotótáborokba.

A múzeum kiadványának, a Csernátoni Füzeteknek tavaly hat lapszáma jelent meg, melyek a néprajzi, helytörténeti írások mellett színes képet nyújtanak a népfőiskola és a közművelődési egyesület fontosabb tevékenységeiről. Az idei alkotótevékenység- sorozat egy egyhetes tojás - író-tanfolyammal indul, március 15- én kiállítással, ezenkívül egy ünnepi képeslappal tisztelegnek a szabadságharc emléke előtt.

Helyszűke miatt minden kiállítást, eseményt nem sorolunk fel, de megemlítjük a június 1-jére tervezett, fotókiállítással egybekötött, egész napos gyerekprogramot, és azt, hogy hazaérkezik a Pécset és Nagyszebent is megjárt óriásfotó-tárlat.

„Tevékenységekben idén sem lesz hiány, szem előtt tartva gyűjteményünk gyarapítását is, az értékes anyag tárolását, tartósítását és kiállítását ” – mondta befejezésül Haszmann Pál. – Programjainkat a Haszmann Pál Közművelődési Egyesület segíti, kiemelt támogatónk Kovászna Megye Tanácsa, a Szülőföld Alap Iroda, a Communitas Alapítvány és sok lelkes ember.”

Pál-Varga Réka

Cikk megtekintve összesen: 2963   |   Cikk megtekintve ma: 3
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások:
 


  Szólj hozzá, írd meg véleményed:

  1. A hozzászólások/vélemények tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
  2. A nem helyénvaló, mások hírnevét sértő, mások jogaiba ütköző, obszcén, törvénysértő és a reklám tartalmú hozzászólásokat töröljük.
  3. Egy hozzászólás terjedelme legtöbb 1000 leütés lehet