Bejelentkezés
Hírlevél
Email:

  • email Elküldöm ismerősömnek
  • print Nyomtatóbarát verzió
  • Plain text Csak szöveg
Cikk értékelés
0
Címkék
Nincsenek címkék erre a cikkre
Szerző infó
image Hírmondó
Szerző


Főoldal | Körképek | Csernátoni körkép | Szlovákiában védenék meg a bajnoki címüket

Szlovákiában védenék meg a bajnoki címüket


         
Like-old ezt a cikket:
 
Like-old a Hírmondó FB oldalát:
     
image
A torna történelmében első alkalommal lép pályára lány
Hozzászólások száma (a cikk alján): 0

A csernátoni ifjúsági focicsapat már nemegyszer bizonyította rátermettségét hazai és külföldi pályán egyaránt. Július 22-27. között a fiúk Szlovákiában, egészen pontosan Negyed településen, az Euro-Camp nemzetközi futballbajnokság idei helyszínén igyekeznek megvédeni korábban kivívott tekintélyüket.

A vándorkupáért már hét éve versengenek a csernátoni ifjak. Először 2003-ban, Bóly testvértelepülés jóvoltából vettek részt az ott megrendezett tornán. Az Euro-Camp ötlete Klaus Reissignak, a németországi Emsetal település polgármesterének a fejéből pattant ki. Az idei tornán nyolc ország képviselteti magát.

– 2007-ben házigazdái lehettünk a rangos tornának, és bajnoki címet szereztünk. Tavaly Franciaországban versenyeztünk, ahonnan ismét elhoztuk a trófeát. Reménykedünk, hogy az idén is jól teljesítünk majd – mondja bizakodóan Gajdó Benedek, a csapat edzője.

A futballisták már izgatottan készülődnek a kiszállásra, ami egyben kirándulás is, hiszen a kemény edzések, meccsek nem maradnak jutalom nélkül, a franciaországi út is számos maradandó élményben részesítette a csapatot, meséli az edző.

A tizenöt játékost hárman kísérik el, továbbá Bölöni Dávid polgármester vezetésével egy még párfős küldöttség indul Negyed településre július 22-én. Íme, azon ifjak névsora, akik messze viszik Csernáton nevét: Kocsis Szabolcs, Máthé Pál, Ambrus Alpár, Sós Nimród, Oláh Barnabás, Koncz Tamás, Incze Zsolt, Gajdó Tamás, Bíró Csongor, Lázár Kincső – merthogy egy lány is erősíti a gárdát! Szőcs Balázs, Lukács Szabolcs, Gáll Attila, Mike Alpár, Szabó Hunor. Kísérőik: Handra Árpád, Gajdó Béla és Gajdó Benedek.

A támogatóknak – polgármesteri hivatal, Timate Kft., Flower Kft., Screw-Bolt, Nagy-Oláh Dezső magánvállalkozó – ezúton is köszönik a segítséget.

Pál-Varga Réka

Cikk megtekintve összesen: 4327   |   Cikk megtekintve ma: 2
Hozzáadom: Bookmark and Share
 
 Facebook hozzászólások:
 
 
 (Névtelen) hozzászólások:
 


  Szólj hozzá, írd meg véleményed:

  1. A hozzászólások/vélemények tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.
  2. A nem helyénvaló, mások hírnevét sértő, mások jogaiba ütköző, obszcén, törvénysértő és a reklám tartalmú hozzászólásokat töröljük.
  3. Egy hozzászólás terjedelme legtöbb 1000 leütés lehet