Adatvédelmi záradék

Adatvédelmi záradék - Szolgáltatásaink felhasználási feltételei

1. A Szolgáltatás fenntartója a Hirmondo.ro üzemeltetője  továbbiakban Szolgáltató; a Szolgáltatás az itt leírt feltételek elfogadása esetén vehető igénybe. Az Oldal használatával, az Oldalra való regisztrációval és belépéssel (ráutaló magatartás) Ön automatikusan elfogadja a Felhasználási feltételeket. Amennyiben nem fogadja el a Felhasználási feltételeket, abban az esetben Ön nem jogosult belépni az oldalra.
2. Azon honlaptulajdonosok, akik honlapjaikkal regisztrálnak Szolgáltatás rendszerébe, kizárólagosan felelősek oldalaikért, az azokon található anyagokért; reklámozók kizárólagosan felelősek a reklámok szövegéért, valamint azért a honlapért, amelyre a reklám mutat.
3. Szolgáltató folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy felhasználóinak a lehetőségekhez képest a legjobbat nyújtsa. Ön elismeri és elfogadja, hogy Szolgáltató előzetes értesítés nélkül időről-időre megváltoztathatja a Szolgáltatások formáját és jellemzőit.
4. Ön elismeri és elfogadja, hogy Szolgáltató a folyamatos innováció érdekében saját belátása szerint (véglegesen vagy ideiglenesen) leállíthatja a Szolgáltatások nyújtását, anélkül, hogy erről Önt előzetesen írásban értesítené.
5. A Szolgáltatások igénybevétele érdekében Ön a Szolgáltatás igénybevétele való regisztráció részeként vagy a Szolgáltatás folytatólagos használata során bizonyos információkat (így például azonosító adatokat vagy elérhetőséget) kérünk. Ön kijelenti, hogy minden regisztrációhoz szükséges információ, amelyet Ön a Szolgáltatónak ad pontos, valós és időszerű.
6. Ön elfogadja, hogy a Szolgáltató által biztosított interfészen kívüli eszközökkel nem csatlakozik (illetve nem próbál meg csatlakozni) a Szolgáltatásokhoz.
7. Ön elfogadja, hogy nem folytat olyan tevékenységet, amely akadályozza, lehetetlenné teszi, vagy bármilyen módon csökkenti a Szolgáltatás, illetve az ehhez kapcsolódó technikai eszközök (például, de nem kizárólagosan szerverek, hálózatok) működését.
8. A Szolgáltatás rendszerében tilos olyan weboldalt elhelyezni vagy reklámozni, amely valamilyen ismert, vagy ismeretlen spam technikát alkalmaz, és amelyet a nagyobb keresőmotorok tiltanak, ideértve, de nem kizárólagosan a rejtett szövegeket, doorway oldalakat, és egyebeket.
9. A Szolgáltatás fenntartója a Hirmondo.ro, mely kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét és azok bizalmas kezelését.

Az Oldal rendszerében történő regisztrációhoz szükséges e-mail cím megadása, valamint a szerverünk a felhasználók IP-címét is naplózza, továbbá cookie-kat is használ a felhasználók azonosítására.