Véleményfal

User
Dátum: 2018. augusztus 14., 13:03
A cikk címe: A Gosp-Com Kft. felhívása a szelektív hulladékgyűjtésre vonatkozóan
ÉRTÉKELÉS: 2

Amit a Gosp-Kom Kft. csinált az elfogadhatatlan, 50 % - os áremelés! Idáig hetente elvitték a 240 literes kukákat / család, most ugyan annyi pénzért elviszik hetente csak a 120 literes kukákat / család!!!

User
Dátum: 2018. augusztus 14., 12:50
A cikk címe: Levél a kormányhoz
ÉRTÉKELÉS: 3

Hogy lehet ezeket a felanalfabetakat "tisztelt" jelzovel illetni???

User
Dátum: 2018. augusztus 14., 12:11
A cikk címe: Nem magánügy
ÉRTÉKELÉS: 1

Milyen világba élsz? hol normális az, ha a házasságban bármelyik félt bántalmazzák? sajnos a nőket és a gyerekeket leginkább? ez hol feminizmus neked? szó nélkül kellene tűrni?elkeserítő

User
Dátum: 2018. augusztus 14., 11:57
A cikk címe: Hatósági erőszak Bukarestben
ÉRTÉKELÉS: 1

Ha még ékezeteket is tetszett volna használni, egész jó hozzászólás lett volna...emlékszik még a Fekete Márciusra? kb. ilyen elbánásban részesültek volna a magyarok ha kiállnak a jogaikért úgy mint a Bukaresti tüntetők..persze attól függetlenül mindannyiunk szégyene ez az analfabéta "kormány" amelyik minél hamarabb el kell tünjön vissza a Videle nevű koszfészekbe.

User
Dátum: 2018. augusztus 14., 11:44
A cikk címe: Röviden
ÉRTÉKELÉS: 1

Lehet ebben az ipari parkban tarolni mindent.Peldaul olyan mergezo anyagokat amitol a vilagon mindenutt szabadulni akarnak,vagy Olaszorszag szemetet (ahogyan ezt tettek meg a szomszedos Bako megyeben,ahol az erdokben elastak a termeszetre karos olasz hulladekot,meg kulombozo barlangokba!),vagy radioaktiv hulladekot.Ezekbe van a jo penz.Mit szamit ,hogy a varos lakoi vagy a talajviz megfertozodik.A maffianak mely ezt az orszagot kirabolta semmi nem szamit csak doljon a zsozso a zsebekbe. Hiszen amint lathattatok,nekuk az emberi elet,a sajatjuken kivul semmit nem szamit.Az erdok es a benne levo vadvilag kipusztitasa utan ezt is meg lehet tenni.Ebben is penz van.Sok penz.Es vezetoinknek ez az Istene,a penz.Ugyhogy szivet neki gyerekek,hadd ne alljon uresen.Hiszen kar volna erte.

User
Dátum: 2018. augusztus 14., 10:00
A cikk címe: A gyerekeimet ki védi meg?
ÉRTÉKELÉS: -1

Ez a cikk legfennebb a medveket tudna manipulalni, de ok nem olvassak. Mas, aki falun el, s nem a szamitogep monitorjan keresztul nezi a vilagot, tudja, hogy a vazolt helyzet nagyon is realis. Sajnos.

User
Dátum: 2018. augusztus 14., 09:55
A cikk címe: Röviden
ÉRTÉKELÉS: 3

Hát először is fel kell frissíteni a memóriát, és be kell hívatni azt a korábbi polgármestert, aki a piaci ár tízszereséért megvetette a várossal az IFET területét ipari parknak, s erre bankkölcsönt vetetett fel, aminek kamatjait még most is nyögjük. Utána lehet keresni a többi hibást...

User
Dátum: 2018. augusztus 14., 09:38
A cikk címe: Hatósági erőszak Bukarestben
ÉRTÉKELÉS: -2

Mondtam en,hogy Bedo ur az egyetlen Hirmondos ujsagiro aki gondolataimhoz legkozelebb all.Vegre valaki aki nem a bolsevista hatalom se..et nyalja . Mert igy igaz,ahogyan cikkeben leirja.Azok akik ujjonganak oromukben az ilyen dolgok lattan,azok nem fogjak fol,hogy a medalnak tuloldala is van es nem tudhatjuk,hogy mikor fordul meg,ezuttal ellenunk. Es az ha eliteljuk a hatalom eme viselkedeset,az nem jelenti azt,hogy a tuntetokkel szimpatizalunk.Ok is emberek,meg akkor is ha fonnall a gyanu,hogy valakik manipulaljak oket a hatterbol.Gyerekek ,oregek ,nok ,fizikai serultek ellen (mert ilyenek is voltak a tomegben) konnygranatokat,gazat,vizagyut es egyeb eszkozoket hasznalni embertelenseg.A csendorok egyeb follepeseirol,allati viselkedeserol,arrol az embertelen duhrol amivel kezeltek sajat nepuket,csak azert mert ezek nem hurraznak es tuntetni mertek a PSD-hazug politikaja ellen,hat barataim,ez elitelendo.Mert ahol jozan elmelyu emberek elnek ,akikben van meg emberi erzes,azok nem tehetnek maskeppen mint,hogy eliteljek az ilyen vak gyuloletet es embertelen brutalitast.Meg akkor is,ha tuntetok sem tartoznak a magyar kissebbseg szimpatizansai koze.

User
Dátum: 2018. augusztus 14., 09:15
A cikk címe: Mi számít törvénytelennek?
ÉRTÉKELÉS: -2

Olyan,hogy torvenytelen tuntetes egy demokratikus orszagban nincs.Olyan,hogy spontan tuntetes,olyan van.Es ha a magyarok is ezt csinaltak volna amit a romanok,akkor biztosan oket sem buntettek volna meg.De azert egy dolgot ismerjunk mar el.Ebben a "sportban" ahogyan az ujsagiro is nevezi,azert a romanok jobbak.Mert ha Isten orizz,a magyarokat agyabugyaltak volna el ily modon,(no nem a magyarorszagi es fokeppen nem a Budapestiekre gondoltam,veluk nincsen baj,ok mar bizonyitottak 2006-ban)azok felelmukben masnap meg a fuggonyon keresztul sem mertek volna leskelodni. Ha mi magyarok ennyire gyavak vagyunk,akkor ne irigykedjunk azokra akik ezt meg mertek tenni.Es azert egy dolgot megsugok nektek de csak halkan,hogy ne sokan halljak.A bukaresti tuntetok kozt magyar nemzetisegu roman allampolgarok is voltak.Ha tetszik ez az RMDSZ-nek,ha nem.

User
Dátum: 2018. augusztus 14., 09:07
A cikk címe: Nem magánügy
ÉRTÉKELÉS: 2

NEEEM! Már itt is kezdi a feminizmus az "áldásos" működését? Nem tetszenek a férfiak, tartsatok macskát.

User
Dátum: 2018. augusztus 14., 09:01
A cikk címe: Remélik a kedvező döntést
ÉRTÉKELÉS: 2

Ki ez a gruman?

User
Dátum: 2018. augusztus 14., 09:01
A cikk címe: Röviden
ÉRTÉKELÉS: 1

Na latod.A nemet mosogepet gyart es Kezdin az ipari "parkkban" fogja raktarozni.Nem butak ezek.hanem okosak.

User
Dátum: 2018. augusztus 14., 06:38
A cikk címe: A gyerekeimet ki védi meg?
ÉRTÉKELÉS: 0

Ennél átlátszóbb manipulációt már régnnem olvastam. Ki pénzelte ezt a cikket?

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 23:36
A cikk címe: Hobbiból lett karrier
ÉRTÉKELÉS: 0

szupcsi

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 21:55
A cikk címe: Röviden
ÉRTÉKELÉS: 1

Piskin-Simeria-egy nemet valalkozo 110millio euros beruhazasba kezdett-mosogep gyar-.Kezdin elkoltottek[?] par millio eurot ugymond ipari parkkokra,de befekteto meg sehol.Akkor hogy is van ez??????Ki a hibas? Ha vissza kell fizetni az unios penzeket, csak MI, az ADOFIZETOK nyaka fog nyullani.A hibasbol legfonnebb szenator vagy kepviselo lesz?

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 21:30
A cikk címe: Téved, Pop úr!
ÉRTÉKELÉS: 2

A székely mindig szabad volt és az is lesz. Te viszont a hülyeséged rabja vagy. Szépen kérlek, szűnj már meg! Unalmas kezdtél lenni!

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 21:09
A cikk címe: Meg kell előzni a pestist
ÉRTÉKELÉS: -1

MAGYARAN KIADTA AZ ORDINT SIKO UR HOGY CSAK NYUGODTAN EGYUK A KULFOLDROL HOZOTT MOCSKOT ES A HELYBELI TERMELOK CSAK NYUGODTAN SULYENEK MEG A PESTISES DISZNOJUK ZSIRJABA HAJRA SIKO UR FASZA HOZZAALLAS!!!

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 19:15
A cikk címe: Román Majdan?
ÉRTÉKELÉS: 1

Majdan??????? Akkor nagyon rossz vége lesz!Nézzük Ukrajnát! Óriási infláció,szegénység,tombol a nacionalizmus,a politikusok,rendőrség,határőrség,vámosok korruptak....így akarnak az EU-ba bejutni ,mert jó a' geopozicíójuk 'az oroszok bordái közé hoznák a nato-t.Még csak ez hiányzik ?!A MAJDAN!

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 17:20
A cikk címe: Téved, Pop úr!
ÉRTÉKELÉS: 1

Minek olvasod , ha idegesit???? S meg, napirenden irod is a hulyesegeidet! Mikor fogy mar ki beloled az elem?????

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 16:56
A cikk címe: Téved, Pop úr!
ÉRTÉKELÉS: 0

Ez nem a jövő, hanem a jelen, a jövőt még csak sejtjük..

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 16:54
A cikk címe: Téved, Pop úr!
ÉRTÉKELÉS: 2

Ez egy kicsit zavaros..-esetleg összeverekedtek a neuronok a takarmányban ott az emeleten?

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 15:44
A cikk címe: Levél a kormányhoz
ÉRTÉKELÉS: 0

A medveszafariparkokban kinek a penzebol fogjak etetni a medveket ?

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 15:12
A cikk címe: Benkő Erika, az édesanya
ÉRTÉKELÉS: 1

...s most ugorjon ujra neki s írja le magyarul is, hogy a normál ember is értse ! :)

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 13:16
A cikk címe: Téved, Pop úr!
ÉRTÉKELÉS: 1

Ez az emberszabasu vezeti a Babes-Bolyai egyetemet es hazugsagaival mételyezi a jövő nemzedéket! Ez a NAGY ROMÁN JÖVŐ!??????

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 12:46
A cikk címe: Se jegyek, se pénz
ÉRTÉKELÉS: 1

Jo, hogy a tanugyben tudnak adni. Szegeny faradt tanarok.

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 11:23
A cikk címe: Téved, Pop úr!
ÉRTÉKELÉS: -8

A SZEKELYEK NEM VOLT SOHA EGY SZABAD NEP es nemis lesz.ASZT A BUZDITO SZEKELY HIRMONDOT EL KELL TÜNTETNI. vissza de meddig.

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 10:52
A cikk címe: Két medvét lőhetnek ki
ÉRTÉKELÉS: 0

Halal a medvekre,halal a disznokra,halal az erdokre,halal a maskent gondolkodokra,halal a kormany ellen tuntetokre,halal a betegekre.Eljen a PSD-UDMR! Ebben az orszagban ok az igazi "demokratak".

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 10:21
A cikk címe: Téved, Pop úr!
ÉRTÉKELÉS: 6

Pop "úr" nem téved. Neki ez a mestersége, félrebeszélés és kamuszöveggyártás. Mint régi szekus, ez a dolga, ezt tanulta...

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 09:53
A cikk címe: Negyvenhárom spártai
ÉRTÉKELÉS: 0

Gocz Tibor!

User
Dátum: 2018. augusztus 13., 09:34
A cikk címe: Falunap Bereckben
ÉRTÉKELÉS: 1

Fél napos falunap mert nem bírnak 1 hétvégén a cigányokkal!!!! Aki 1 km es körzetükben lakik az mit szóljon?! Naponta lopnak, megaláznak, hangoskodnak, lovásznak,betörnek lakásokba, üzletekbe! A zsaruk lapítanak...