Véleményfal

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 20:45
A cikk címe: Kötelező betelepítési kvóta
ÉRTÉKELÉS: 0

Ügyes. Ez van Angliában: https://youtu.be/OQ_HVxdA7Yg

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 20:40
A cikk címe: Kötelező betelepítési kvóta
ÉRTÉKELÉS: 0

Unios penzek helyett ;menekulteket'' hivnak le.

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 20:18
A cikk címe: Soros itt, Soros ott
ÉRTÉKELÉS: 0

Karl Poppernek ehhez semmi köze. Annál inkább Kalerginek. A Google részben a barátunk (vigyázat, képes arra, hogy hátbaszúrjon!)

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 20:05
A cikk címe: Az ördög Virginiában
ÉRTÉKELÉS: 0

Sem a szerzo seem hulye amcsik egy resze nem tudja, hogy ki volt Lee. Nem okos dolog egy mareknyi hazafit lenacizni (ahogy az amcsi sajto tette) es az sem eljaras ahogy Lee szobrat eltavolitottak. Az eszak es del kozotti haboru nem egyertelmuen feher vagy fekete es sok mindenben igazuk volt a delieknek. Meg a Wikipedia is hasznos lehet a szerzo es egynehany olvasonak arra nezve hogy ki volt Lee...

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 19:53
A cikk címe: Jobb volt, és nyert a CFR
ÉRTÉKELÉS: 0

EDZŐ kell meg KAPUS...meg védelem és középpálya meg csatársor.Ez a keret már a B diviziót sem bírná

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 16:51
A cikk címe: „Tolvajként kezeltek”
ÉRTÉKELÉS: -1

Nem kell megvenni, ami más áron is van. Ők maguk hirdetik a legjobb árat.

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 16:48
A cikk címe: Megfejik a turistát
ÉRTÉKELÉS: 1

Hogy a strandon mire jó a vursli? - hát kérem, én ezt nem fogom egyhamar megérteni. Aki viszont érti, az magyarázza meg, hogy lehet a süketülés határáig felsrófolt zenével ülni egész napon keresztül?

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 11:31
A cikk címe: A Jobbik és az Ősök Napja
ÉRTÉKELÉS: 5

A szebb jovorol mindaddig nem lehet almodozni amig a zsidok mindenfele jobb oldali partokba es szervezetekbe befiltraljak a kemjeiket,hogy belulrol gyengitsek ezen partok es szervezetek tevekenysegeit es vegul lejarassak ezen partokat a nagykozonseg elott.Ez tortent a jobbokkal is.

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 11:23
A cikk címe: Kis koldusokat kaptak el
ÉRTÉKELÉS: 1

Azt nem birom ezekbe a nagykepu polgarmasterekbe,hogy mindenkit dolgozni kuldenek de ha oket valaki befogna munkara ket lapat foldet nem tudnanak foldobni egy kocsi remorkajara.Mert ez mar csak igy megy Romaniaba,hogy azok kuldenek masokat dolgozni akik eletukbe nem dolgoztak.Uraim.A nehai Fulop atya is koldulasbol tartotta fol a szegeny gyermekeket megsegito intezmenyt.A Papa sem iteli el a koldulast,hiszen nem lopnak hanem kernek a koldusok.Ez annyit jelent,hogy aki akar az ad nekik,aki meg nem az nem.De ugy latszik,hogy itt egyesek katolikusabbak a Papanal.Ha egyaltalan katolikusok ezek,mert en nagyon ketlem,hogy azok volnanak.

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 08:47
A cikk címe: Kis koldusokat kaptak el
ÉRTÉKELÉS: 4

;akik dolgozni szeretnenek'' hol elsz?Amig nyomjatok a szocialist,ezek SOHA nem fognak dolgozni.Kezdin is ez a helyzet ,foleg a nagyuzletek elott.Tapodnak le az egyre agresszivabb keregetok,csak hogy itt nem zavarja oket senki.

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 08:38
A cikk címe: Többmilliós munkálat
ÉRTÉKELÉS: 2

Hajra descentralizacio!Penteken,tobb mint 2[ketto]oraba telt amig a Vagohid utcaba elzartak a vizet,ugyan is az erogep elszakitotta a fonyomo csovet es habar attol a perctol nem volt vizunk az ;illetekesek'' jottek ,lattak,vitaztak majd azt mondtak:megkell hitdetni a radioba hogy elzarjak a vizet es kell ertesiteni a Szentgyorgyon levo fonokseget,es hogy onnan hoznak egy darab csovet a javitashoz. Bort isznak es vizet predikalnak!?

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 08:31
A cikk címe: Többmilliós munkálat
ÉRTÉKELÉS: 0

Ki felel az ut alapjaba hordott anyagrol? Sokkszor gyengebb minosegunek tunik mint az amit elhordnak? A sorok kozott azt is olvasni hogy az Vasut utca sorsara is juthat!?

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 08:18
A cikk címe: Támadják Kelemen Hunort
ÉRTÉKELÉS: 0

suket vagy ! De nagyon !

User
Dátum: 2017. augusztus 16., 07:55
A cikk címe: Nem ígéretekre alapoznak
ÉRTÉKELÉS: 2

Szekelyszaldobos mostahagyereke Badockozsegnek. Szegyelje magat Alpolgarmesterur,mint a Szekelyszaldobos szulotje,semmit nem tesz a faluert tobb 10 even at! Csak igergetnek az aszfaltozassal,ravatalozorol meg nem is beszelnek,mi nem olyan adot fizetunk mint a tobbi falu?

User
Dátum: 2017. augusztus 15., 16:00
A cikk címe: Támadják Kelemen Hunort
ÉRTÉKELÉS: 1

Nagyon szomorú a székely magyarság sorsa az utóbbi időkben -- és mindezt a román népség egyre mélyebbre sülyedése idézi elő , Lassan elfogy a türelem --

User
Dátum: 2017. augusztus 15., 15:29
A cikk címe: Támadják Kelemen Hunort
ÉRTÉKELÉS: 7

1-K.Hunort ne tevesszuk ossze a romaniai magyarsaggal. 27 eve csak a ;husos fazek''utan rohantak.Gerinctelenul nyaltak hol a jobb hol a bal oldalnak[ha van ilyen],csak az elonyeket es a tisztsegeket hajszoltak,a speci nyugdijakat,az allamtol kapot milliardakot[hol van ez a penz?mire,kikre koltik?].Ha mar szerepelni akarnak ,akkor kerdezzek meg:mit csinaltak Erdelyel az elmult 99 ev alatt,mit epitettek a nullarol kezdve,-es itt ne a templomokra es kolostorokra ertem-;pl.autopalyak ,korhazak ,es egyebb kozhasznu intezmenyekre gondolok.Hogy valtoztattak meg a nagyobb varosok etnikai osszetetelet,hany regi epuletet hagytak-hagynak eltunni,stb,stb

User
Dátum: 2017. augusztus 14., 19:01
A cikk címe: Az ördög Virginiában
ÉRTÉKELÉS: 0

Igen, fokozódni látszik. Trump elnökségével a konzervatív tábor ezen szélsőséges kisebbsége provokációként éli meg a demokrata városvezetés szándékát a szoborral kapcsolatosan, mi több megértést és támogatást is reméltek kiállásukért az államfő új kurzusától. A baloldaliak pedig az egész konzervatív tábort ezzel a szélsőséggel azonosítva legitimnek érzik a harcias fellépést. Egymást gerjesztik az indulatok, de azt is fontos látni, hogy ennek kevés köze van a lokálpatrióta déliekhez. Inkább az ők vélt sérelmeikre hivatkozva próbálják egyesek kisajátítani a helyzet kínálta politikai lehetőségeket. Balról és jobbról egyaránt. Isten óvja Amerikát!

User
Dátum: 2017. augusztus 14., 18:31
A cikk címe: Támadják Kelemen Hunort
ÉRTÉKELÉS: 2

Inkább mongoloid mint pedofil román pap.

User
Dátum: 2017. augusztus 14., 17:12
A cikk címe: Erdély és Románia egyesülése
ÉRTÉKELÉS: 0

Egyetertek! Az o poziciojaban konnyu unnepelgetni. Tovabbi kijelentesei : hazugsag, udvariaskodas a romanok fele....bla...bla...bla!!!

User
Dátum: 2017. augusztus 14., 14:48
A cikk címe: Bővít a Nexxon
ÉRTÉKELÉS: 0

Várjuk életrajzát a hr@nexxon.ro e-mail címre vagy a sepsiszentgyörgyi szervizünkbe személyesen.

User
Dátum: 2017. augusztus 14., 11:23
A cikk címe: Az ördög Virginiában
ÉRTÉKELÉS: 10

A tanu cimu film jut eszembe,ahol Virag elvtars figyelmezteti Pelikant,a gatort:"A nemzetkozi helyzet fokozodik".

User
Dátum: 2017. augusztus 14., 11:20
A cikk címe: Támadják Kelemen Hunort
ÉRTÉKELÉS: 9

Na de ez nem azt jelenti,hogy a medvek vedelmerol lemondtunk es,hogy egyetertunk az erdoirtasokkal.Nehogy valaki felreertsen.En mondtam nektek abban a kommentben amit nem tettetek ki es megegyszer el merem mondani,hogy a puskagolyokat hagyjatok meg egyebre,ne a medvekre pazaroljatok.

User
Dátum: 2017. augusztus 14., 11:16
A cikk címe: Támadják Kelemen Hunort
ÉRTÉKELÉS: 12

Nem kell beszarni toluk.Es fokeppen nem szabad hallgatasba burkolozni,vissza kell vagni nekuk.A popa nemcsak Kelemen Hunort sertette meg azzal a kijelentesevel,hogy"mongoloid vipera",hanem az egesz romaniai magyar kissebbseget.Mert minden magyar tiszraban kell ezzel legyen,hogy ezeknek minden egyes magyarrol ugyanaz a velemenyuk.Habar nem vagyok es soha nem is leszek Kelemen Hunor rajongo,sem RMDSZ rajongo,ilyen ugyekben megis azt mondom,hogy mi magyarok, fogjunk ossze es ne hagyjuk egymast cserben.Most hagyjuk a nezeteltereseinket ,medve,erdo es egyeb ugyekbe es fogjunk ossze,mert ezek nemcsak Kelemen Hunor ellensegei,hanem a teljes osszmagyar kissebbseg adaz ellensegei.Amit az Alexandru Cumpanasu(realitatea tv)musoraban lattam, azt hiszem szombaton,az meg a Ceausescu diktatura gyuloletein is tultett a romaniai magyarsaggal szemben.

User
Dátum: 2017. augusztus 14., 01:59
A cikk címe: „Tolvajként kezeltek”
ÉRTÉKELÉS: -1

A lényeg itt az, hogy ha üzletben térük be, azt mindig kell tudjuk, hogy előre fizetünk és azután eszük. Vagy előre kifizessük a tárgyat s azután használjuk. S az üzletben viselkedjünk civilizáltan! Ami Kauflandi biztonsági felügyelőket illeti, személyesen ismerem őket! Biztos vagyok abban, hogy szakszerűen vegzik munkájukat, s e történetben sem tették másként!

User
Dátum: 2017. augusztus 12., 14:36
A cikk címe: Megfejik a turistát
ÉRTÉKELÉS: 4

Mert ez nem utazás. Hanem, ha úgy tetszik, cirkuszi mutatvány. Ha felülsz a körhintára, ott is elkérnek öt percért 10 lejt, ott még jegyet sem adnak, s ha szerencséd van, akkor csend van. Ha nincs, akkor bőg valami szörnyű manele. Kutya sem kérdi, hogy törvényes, vagy nem. Az egyszerű emberek, ha nincs pénzük, cirkuszba se mennek.

User
Dátum: 2017. augusztus 12., 11:45
A cikk címe: Jelentkezzen miniszternek!
ÉRTÉKELÉS: -11

Látom megint nyitva felejtették az ajtót a bolondok házában. Egy megszökött és már polgármesterbőrt akar szőröstől, ráadásúl élő adásban...:) Meleg is van az az igazság, sokaknak felfőhetett az agyvize,hogy ilyen no name Momentumossá vedlettek. Kell egy jó adag paranoia is, hogy valaki azt állítsa, hogy egy polgármester kezében az egész ország titkosszolgálata...:) És az egész rendőrt ismeri aki orv vadászik. Hm... Elfeledte felfedni becses személyét, hogy a polgármester úr tudja miféle szerzettel áll szóba. Én ismerek valami Katalin nevezetű tébolyodott nőszemélyt aki az erdőket akarja megmenteni, lehet őróla van szó...Tényleg tömbházban lakik, neki a gáz az oroszoktól jön, hála a jó Istennek, de nem tudni meddig mert Johannis bekente a kalapács nyelét egy vállveregetésért , no meg az 5 milliárd dolláros rakétamegrendelésért. És elhitte azt is, hogy a cseppfolyósított gáz amit Trump ígért olcsóbb lesz mint az orosz gáz. Igen amíg a csapot elzárják... Úgyhogy Katalinnak is balta kerül a kezébe , ha nem akar majd megfagyni... Kínos helyzet, mondhatni. Nem váltogatja majd a megszólításait a polgármester úr és a vadászkám (!) közt, csak a kedves uram marad :)

User
Dátum: 2017. augusztus 11., 21:43
A cikk címe: Jelentkezzen miniszternek!
ÉRTÉKELÉS: -11

Igaza van a polginak,azok osszak az eszt akinek lila goze mi van falun.A varosi az maradjon a koborkutyaknal ,meg a sok varas macskanal,mert mint latom varoson most ez a slager.

User
Dátum: 2017. augusztus 11., 12:12
A cikk címe: Jelentkezzen miniszternek!
ÉRTÉKELÉS: 0

Tudod miért nem fog a polgármester úr tévévitába keveredni veled? Mert ismeri azt az íratlan szabályt, hogy: soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

User
Dátum: 2017. augusztus 11., 12:09
A cikk címe: Megfejik a turistát
ÉRTÉKELÉS: 5

Aztán a turizmus általában nem ingyé van, s azt a vonatot valamiből fenn kell tartani ugye? Ha nem megy azért sírunk, s ha valaki rendbehozza, s pénzt merészel kérni érte, akkor azért borulunk ki. Ez a baj ezzel az országgal, s úgy a székelyekkel vele együtt.

User
Dátum: 2017. augusztus 11., 11:58
A cikk címe: „Tolvajként kezeltek”
ÉRTÉKELÉS: 17

Vigyázni kell a Kauflandban mert csalnak! A polcokon több helyen, többféle áron van kitéve ugyanaz az áru, de a kasszánál a nagyobbikat olvassák be, s ha kell le is tagadják az esetet! Már kétszer megjártuk így, egyik alkalommal 30 lejünk bánta!