Véleményfal

User
Dátum: 2017. május 22., 17:30
A cikk címe: Gyémánttalálkozó Baróton
ÉRTÉKELÉS: -1

Annyt beszelnek arrol a semmi falurol es most varosnak hivjak.Kell nekik meg polgarmesterek azoknak a butta falusiaknak. A sok pennzt elpazaroltak es nem realizaltak semmit.A regi nagy gyarbol mi lett ammit az Angolk es a schweiz gyarak.A szövögyar az angolok es a digaretta gyar pedig sweizi holldingok voltak.Az a szegyentel hazug roma szarmazasu Rupeabool hallodtak mikor mondta .A AGYARAKAT A SZEKELYEK kicsidenkent epitettek.Szemben az igazgato hazat elloptak es Gyula haz a neve.Mi lett a vilaghiro cirarettaval aTOMIS .Viragos kertjük.A fiatalokat megbutitjak hogy ne nagyon tanuljanak es a szabadsag teren ugrandoznak.Ugy se irjak ki mert a maguk gondolatuk mas.A szekeny nepnek nehez de nem azok a szemet vezetöjük oldjak meg a helyzetett.

User
Dátum: 2017. május 22., 16:07
A cikk címe: Óvatosan a torjai fakereskedővel!
ÉRTÉKELÉS: 5

én is akarok fát venni. írjatok becsületes fa kereskedők telefon számot,s veszek tőletek! ez komolyan gondolom nem vicc!

User
Dátum: 2017. május 22., 12:42
A cikk címe: Felszámolni a káoszt
ÉRTÉKELÉS: 7

Nincs kaosz? Duba, utanfuto lerakva ugy, hogy 3 helyet foglal a foteren, es nem ma parkoltak le! Ezert kell nektek ingyenparkolas, legyen hol elhagyni a dubakat, utanfutokat... hetszamra. Akinek meg dolga van a foteren, az kerulje naphosszat, mi?

User
Dátum: 2017. május 22., 12:29
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -2

Ki érdekel az ip-cím s a telefonszám? Fel akarod hívni őket? Eridj, ne gyermekeskedj, nincs neked semmi olyan információd, ami ne lenne nyilvános, túl kicsi gyerek vagy te ahhoz. Csak röhögteted magad. Két nap alatt kétszer bizonyítottam be, hogy haryjanos vagy. Befejeztem veled.

User
Dátum: 2017. május 22., 12:22
A cikk címe: Lovaspályát Kézdinek!
ÉRTÉKELÉS: 2

Megis hogyan veszik el attol szekelyfold ha lesz kezdin lovaspalya????? szekelyfold pont aze veszik el mert az ilyen lehetosegeket kihagyjuk s dongessuk a melunket h mekkora magyarok vagyunk s kozbe doglunk etlen. ami penzt ki lehet csikarni az uniotol az utolso szallig el kell venni. inkabb az a feltuno h egy roman tanacsosnak jut eszebe az ilyemi a sok eszkombanynak egy epito javaslata nincs. bisztos hogy szuper az otlet rengetegen lovagolnak csak epp elmennek kurtapatakra, szentlelekre, almasba mert kezdin nincs ahol lovazni. a fortyogoi legelok selymekesek, az semmikep nem jok arra a celra most se legeltet senki (eleget jarok borvizet). igy kell ezt csinalni mint patru nem mint egy masik tanacsos h kerte h engedelyezzek h vallalkookat hozzon kezdire aztan sehol semmi. Topni s lepni maskent nincs haladas urak!!!!!

User
Dátum: 2017. május 22., 11:08
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: 4

Es mondd te nagyokos,hogy azon a hianyos listan amit a Cotidianul ujsag kozzetett 104 szabadkomuves neve vagy meg annyi sem,hol szerepel a lakcimuk,az ip. cimuk es a telefonszamuk,nem beszelve arrol,hogy ezen a listan ami pdf.-be volt feltoltve es ami nekem megvan azon tobb mint 600 es valahany szabadkomuves neve szerepel cimekkel es telefonszamokkal ellatva.Es meg valami.En nem ilyeszgettem senkit.Csak az ilyed meg az ilyen listaktol akinek vaj van a fejen.De latom te nagyon megijedtel.Ugyhogy huzzal innet oda ahol a kanca megszulte a csikkot!

User
Dátum: 2017. május 22., 10:43
A cikk címe: Lovaspályát Kézdinek!
ÉRTÉKELÉS: 13

Jobb lenne palyazni a vasuti atjarok rendbeteteleert es az utak javitasaert, erstd nem toldozasa-foltozasa erdekeben, ahogy mostanaban muvelik!! Egyszer utjaink legyenek, amin az idetevedt turista kozlekedni is tud!!!

User
Dátum: 2017. május 22., 10:16
A cikk címe: A konok székely
ÉRTÉKELÉS: 7

Tiszteltünk, szerettünk János bácsi. Nyugodj békében.

User
Dátum: 2017. május 22., 10:12
A cikk címe: Lovaspályát Kézdinek!
ÉRTÉKELÉS: 9

Előre strandot Kézdire, többen szeretnénk lubickolni, mint a lovas sportot nézni!

User
Dátum: 2017. május 22., 09:57
A cikk címe: Legyen hivatalos nyelv a magyar!
ÉRTÉKELÉS: 5

Ezt ertesse meg a polgarmestereivel is ! Sot ....!

User
Dátum: 2017. május 22., 09:53
A cikk címe: Országnagyból állampapa
ÉRTÉKELÉS: 4

Sajnos ez megye,sot kozsegszintre lebontva is ervenyes !!! Hasonlokeppen viselkednek a megyevezerek es a polgarmesterek !

User
Dátum: 2017. május 22., 09:35
A cikk címe: Lovaspályát Kézdinek!
ÉRTÉKELÉS: 2

Igy vesztitek el a Szekelyfoldet,aprankent minden az idegenek kezere kerul.Es azok akik ujjongtak az otletert,mondjuk ki tisztan ne kerulgessuk a forro kasat az RMDSZ tanacsosai voltak.Ezek naprol- napra bebizonyitjak,hogy a szekely nep aruloi.Es mi lessz az allattartokkal.Ok hol fogjak majd teheneiket,juhaikat legeltetni?!Lassacskan meg a magyarorszagi Gyurcsany feleknel is rosszabb lessz az UDMR!

User
Dátum: 2017. május 22., 09:12
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -3

Tele van a net ilyen listakkal, usd be a keresobe, hogy "lista masonilor". Tobbet ne nyeletlenkedj ember. Nem lehetsz ennyire sotet. www.cotidianul.ro/lista-masonilor-din-romania-230178/ stb. stb.

User
Dátum: 2017. május 22., 09:11
A cikk címe: Dísznövény-kiállítás kilencedszer
ÉRTÉKELÉS: 15

Es ne feledjuk a fogyasztovedelmi hivatalt sem, aki az iden is hozzajarult a rendezveny szintjehez: jobbra balra dobalt buntetesek, abszurdumokert: nincs rairva a kaktuszra, hogy nem eheto.... ha nem lenne borsos a buntetes, meg azt is mondhatnank, hogy hozzajarultak a rendezvenyhez, es parodiat adtak elo... Szegyeljetek magatokat, ingyenelo banda!

User
Dátum: 2017. május 22., 08:54
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: 5

Ha megtalaltad a Cotidianu ujsagba ezt a listat akkor kerlek folytasd,mert ketlem,hogy ez a lista lenne.

User
Dátum: 2017. május 22., 08:50
A cikk címe: Időutazás a múltban
ÉRTÉKELÉS: 2

Te jó ég, ki a helytörténész? Ne essünk túlzásokba emberek.

User
Dátum: 2017. május 22., 08:32
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -4

Megáll az eszem! Ezt a "listát" egy perc alatt megtaláltam a neten, a Cotidianul is lehozta. Ezzel hivalkodtál??? Ezen hol írja, hogy strict secret??? Te helyi besúgói listát ígértél, Öcsi! Korábban azzal ijesztgettél, hogy többé nem kommentelsz. Erősen bölcsen tennéd. Kezdtél nagyon unalmassá válni.

User
Dátum: 2017. május 22., 08:11
A cikk címe: Lovaspályát Kézdinek!
ÉRTÉKELÉS: 2

Az kezdemenyezes nagyszeru csak a terulettel ne legyen problema, ugyan meg mindig van rendezetlen birtoklevel, Azt is figyelembe kell venni,hogy kozel van egy mostoha korulmenyek kozott levo szalloda es kezelesi kozpont. Ott van az uj varosnegyed. A lovassport csak akkor nyereseges ha van biztotitsak a lovakat, a kepzoket, hogy aki hodol ennek a sportnak,vagy elkarja sajatitani annak legyen alkalma.

User
Dátum: 2017. május 22., 07:52
A cikk címe: Még hármat kell megnyerni!
ÉRTÉKELÉS: 4

Kezdivasarhelyrol Uzenem Szep volt Fiuk. Szep volt Szekely Legio.

User
Dátum: 2017. május 21., 22:07
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -5

Te jó ég, milyen alacsony a kerítés!

User
Dátum: 2017. május 21., 19:36
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: 6

Na akkor kezdjuk a Romaniai Szabadkomuves Paholy tagjaival(csak reszlet a listabol,a teljes listat majd mashol)Es meg egy megjegyzes.Szandekosan kihagytuk az RMDSZ-esek nevet,hadd egye a kefet az a hulye provokator amelyik itt mind provokal,hogy nincsen semmifele lista.Romanul van igy hat romanul kovetkezik a reszlet is:Lista Masonilor-Organizatiile Masonice din Romania-Venerabili-Telefoane-Adrese.;Nr.crt.1 Orient.Loja:Concordia.Nr Loja1,Venerabili Alaxandru Daescu,Telefon 072.......(azt csak szeretned idiota,hogy megadjuk neked,de nekunk megvan a teljas szam)Adresa posta str V..... C....nr...sc b.ap.. s. B..... adresa i mail.....(szeretned mi?!) ;Nr.crt2,Orient,Loja.Delta Dunarii,nr Loja2,VenerabiliPierre de Huedin,tel072......,adresa-----.Nr.crt.3 Orient,LojaNicolae BalcescuNr.Loja.3Vladimir Georgescu,Tel074........,Adresa------.Nr.Crt.4 Orient.Loja George WashingtonNr.Loja4 Viorel Musat,tel072......,Adresa-------.Ez csak egy rovid reszlet izelitonek Romania-i Nagy Oriens Paholy tagjainak listajabol melynek tagjai kozt mindenfele romaniai part tagok szerepelnek(Rmdsz is},birok orvosok,rendorok,polgarmesterek,zeneszek,muveszek stb.Na de teged nem ez a lista erdekel,hanem az a masik ugyebar,amelyiken a te neved is rajta van.Azzal meg varunk egy kicsit hadd egyek az ilyen provokatorok a kefet amilyen te is vagy ''haverkam''.

User
Dátum: 2017. május 21., 12:13
A cikk címe: Felszámolni a káoszt
ÉRTÉKELÉS: 4

Nem a káosz megszüntetése a cél. Ha az lenne, akkor átgondoltabb ötletekkel jöttek volna. A cél az, hogy lehessen aprópénzt gyűjtögetni (sok kicsi sokra megy), és megmutatni, hogy az akaratukat bármi áron keresztül fogják vinni. Én is azt gondolom, hogy ebbe bele tud bukni a polgármester, még volt ilyen. Ennek egyetlen feltétele van: olyan ellenjelölt, aki értelmes, helyén van az esze és a szíve. Eddig nem került olyan. Nem olyan biztos, hogy ezután sem fog kerülni.

User
Dátum: 2017. május 21., 09:58
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -5

Dehogy jól informált! Egyszerű szószátyár! Nincs neki semmi listája, legfennebb orvosi papírja.

User
Dátum: 2017. május 21., 07:18
A cikk címe: Óvatosan a torjai fakereskedővel!
ÉRTÉKELÉS: 5

VIGYAZZAT a DZC rendszamu autokra is amelyek fa kereskedessel foglalkoznak.Atveresrol van szo,messze nem azt a fat es nem a megbeszelt mennyiseget kapod amit telefonon megbeszelsz.Egy pokhendi alak a kereskedo.Tapasztalatbol beszelek.

User
Dátum: 2017. május 21., 06:54
A cikk címe: Óvatosan a torjai fakereskedővel!
ÉRTÉKELÉS: -1

Te meg nagyon "bator" ember vagy,hogy ezt le mered irni a whiskivel..tudom hogy kivagy,hogy folytassuk a barkobazast teged ugy hivnal mint egy falut Hargita megyeben...SZARHEGY.

User
Dátum: 2017. május 20., 23:50
A cikk címe: Felszámolni a káoszt
ÉRTÉKELÉS: 4

Nnnna, büszkék lehettek magatokra. Megcsináltátok! Arra senki sem gondolt, hogy ezek után az amúgy is keskeny Iskola utca, az Apor Péter utca, a Tűzoltók utcája s az udvarterek főtéri kijáratai stb. lesznek tele kocsikkal, az ott lakók nagy örömére. Nem fizetéses parkolás lesz, hanem fizetéses káosz. A mandátumába is kerülhet dicső polgármester urunknak, ami, mondjuk, nem is olyan nagy baj. Csúszott el már polgármester Kézdin ennél kisebb taknyon is. Ja, és az utak javításával mi lesz? Most nem a Vasút utcáról beszélek, hanem csak úgy általában, az összesről, mert szinte nincs olyan utca Kézdin, ami nem szorulna javításra..

User
Dátum: 2017. május 20., 23:25
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -6

Honnan is tudsz te ilyen sokat a jelentgetőkről? Olvastad valahol, hogy egymást is jelentgették? Nem értem ki vagy te, hogy ennyire jólinformált vagy. Én is kiváncsi lennék az ilyesmi listára. A kommunisták általi területelvevésben a szüleim is érintettek voltak. nem kaptak vissza semit.

User
Dátum: 2017. május 20., 23:20
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -5

Honnan van neked listád te kis okos? Azt írod aki részt vett a forradalomban annak lehet. Mit jelent hogy részt vett a forradalomban? Az nekem hihetetlen, hogy ha nem tartoztál közéjük, bármilyen listád is lenne. Idáig miért nem szivárogtattál. szivárogtattatok? Többes számban is írogatsz. Hátha kamu az a lista?

User
Dátum: 2017. május 20., 23:13
A cikk címe: Óvatosan a torjai fakereskedővel!
ÉRTÉKELÉS: 6

Az nem torjai kereskedo csak a fa szarmazik torjarol...Egy minden hajjal megkent szemely aki mar a huvoson is volt...Egy fajta whiskyt is ugy hivnak mint ot.

User
Dátum: 2017. május 20., 14:18
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: 3

Na es meg egy masik Dosar,amelyiknek a felso jobb sarkaba piros pecsettel szinten Strict secret felirat all ez azt tartalmazza,hogy a szekusok egymastol is feltek mert{neveket nem irok} de ebbol a doszarbol kiderul,hogy ok nem ""nota informativ"-ot irtak egymasrol hanem ''Referat""-ot.Peldaul: az egyik szekus tiszt a felettesehez irt referatban,dorgalja az egyik szekus munkatarsat hogy nem eleg kemeny a kihallgatasok alatt.Tehat,hogy a kihallgatott alannyal szemben nem eleg kemeny.Biztosan az ilyen doszarokat odaadtak egy ""besugonak"' szerinted nem-de?!Azon a cimen hogy tessek nezd meg es ne felj mert mi tisztek is besugjuk egymast a feletteseinknek.Vagy biztosan szekus tiszt voltam abban az idoben es onnet tudom mindezt.Na lehet visszairni es fenyegetozni meg minden tragarsagot a fejemhez vagni.Rajta fiuk.Kezdhetitek.De egy dolgot azert vegyetek figyelembe.Egyetlen ember sem tudja atlepni az arnyekat.Es az arnyek mindenhova kovet barhova messz.Egyesek azt gondoljak,hogy a multjuk el van felejtve,pedig minden embert ugyanugy kisert a multja pontosan mint az arnyeka.Es ezzel a temat orokre lezartam.Egyetlen kommentre sem fogok valaszolni tobbe ebben a temaban.