Véleményfal

User
Dátum: 2017. április 25., 09:18
A cikk címe: Korabeli csodák jegyzéke
ÉRTÉKELÉS: 0

Valamivel ki kell tolteni az ujsagot, nah....

User
Dátum: 2017. április 24., 23:36
A cikk címe: Bejegyzik a kürtőskalácsot!
ÉRTÉKELÉS: -2

van mas problem mint a kürtöskalacs.Igazan az emberek megblondultak.Hozzak le a csillagokat az egböl az lenne a nagy cso da.A kürtöskalacs fantasztikus csak frissen mert azutan össze esik mint a francia baguette.

User
Dátum: 2017. április 24., 19:40
A cikk címe: Nem kelt el a Bodok szálló
ÉRTÉKELÉS: -1

MINEL TOBB JO HIRT KOZOLJENEK

User
Dátum: 2017. április 24., 19:23
A cikk címe: Korabeli csodák jegyzéke
ÉRTÉKELÉS: 0

HA NEM VOLT FELJEGYZES ,AKKOR NEM IS VOL SEMMILYEN CSATA,DE IGY SZEBBEN LEHET ELOADNI AZ ALAPITAST

User
Dátum: 2017. április 24., 17:04
A cikk címe: Húsvéti varázslat Kézdin
ÉRTÉKELÉS: 2

A kicsik renduletlenul boklasztak a kutyaszarok kozt :))

User
Dátum: 2017. április 24., 10:40
A cikk címe: Nincs mindenre kárpótlás
ÉRTÉKELÉS: 6

Kárpótlás olyan ültetvényekre amelyek be voltak jelentve?! Inkább olyan kéne CSAK kapjon aki biztosítást kötött!!! Az én autóm is be van jelentve,de ha eltrafálom a szomszéd kertjét csak casco biztosítással érvényesülök! A kisgazdáknak minden olyan bonyolúlt lett,sokan eladták a teheneket,mert nem tudják/nem engedik eladni a tejet,a nagypityókások kiszorították a pár hektáron gazdálkodókat! Szégyen,h ennyire gazdagpárti/pályázatpárti rendszert élünk!

User
Dátum: 2017. április 23., 22:33
A cikk címe: Üzenet a románféltőknek
ÉRTÉKELÉS: 16

Ilie Nastase beszólt most már az angoloknak is,minket magyarokat már többször kioktatott! 1 ilyen rasszista köcsög mit keres edzőként sportrendezvényeken? Arrol ne is beszéljünk,h 50 éve az állam pénzén élősködik! Az ilyen senkiket fizeti az állam ezredesi rangban amig megdöglik,hát ezért tartunk ott ahol vagyunk!!!!

User
Dátum: 2017. április 23., 10:52
A cikk címe: Gond van a forgalmi renddel
ÉRTÉKELÉS: 8

Nahát, ennyi erővel írhattál volna Indiát is. Miért kell a legrosszabb példákat emlegetni, ha a mi helyzetünkről van szó? Hogy érezzük, milyen jó nekünk a legrosszabbhoz képest? Milyen megnyugtató! Nincs cipőnk? Van akinek lába sincs. Ja úgy, mindjárt jobb a helyzet!

User
Dátum: 2017. április 23., 10:50
A cikk címe: Gólyaharc Csernátonban
ÉRTÉKELÉS: -5

EZ EGY ROMAN GOLYA VOLT, UGY KELL NEKI...

User
Dátum: 2017. április 22., 22:48
A cikk címe: Üzenet a románféltőknek
ÉRTÉKELÉS: -7

maga fent iro -engem nem erdekel mert nem idevalo vagyok de büszke hogy valahogy beszelem eszt a ritka nyelvet.Maga a törtenelmet nem ismeri es sokat jartassa a szajat,

User
Dátum: 2017. április 22., 20:20
A cikk címe: Sehol nem volt útlezárás?
ÉRTÉKELÉS: 3

Hát tényleg, nem volt egyetlen út sem lezárva. Az más kérdés, hogy nem minden úton lehetett zavartalan tovább jutni. Mint Móriczkáéknál, egy - két kivétellel nem ajánlott. Aztán a kedves utas magára vessen, ha mégsem maradt otthon. Hallotta, áprilisban nem várhatja, hogy az utászokkal érvényes kötelezvény legyen hótakarításra. Az utas pedig várjon türelemmel, amíg ráveszik a kötelezetlen ügyfelüket, mégis szökne neki a hóhegynek....

User
Dátum: 2017. április 22., 10:44
A cikk címe: Gond van a forgalmi renddel
ÉRTÉKELÉS: -9

Akik szerint Szentgyorgyon a forgalom elviselhetetlen az meg nem jart Kolozsvaron, Galation vagy miert ne Brassoba!

User
Dátum: 2017. április 22., 10:04
A cikk címe: Röviden
ÉRTÉKELÉS: 0

Kovasznan, ha olyan minosegi munkat vegeznek, mint a multokori felujitasnal. akkor jobbha nem csinalnak semmit. a S. c M. utcaban szinte hetente csotores van, az uj aszfalt ugy nez ki sok helyen, mintha bombazas lett volna. Erdekes, hogy senki nincs felelosegre vonva.

User
Dátum: 2017. április 21., 19:57
A cikk címe: Gond van a forgalmi renddel
ÉRTÉKELÉS: 16

Az egész a "tapstér" miatt van. Annak a kialakítása, beleértve a halva született sárkánydombot, tette tönkre a közlekedést, Antaloson szólva: "picit bonyolulttá". Ami gyaloglásra ösztönzést illeti, ez így ahogy van, marhaság. Ha mezítláb járásra akarunk valakit ösztönözni, akkor vegyük el tőle a cipőjét? Ösztönzés? Jó ég! Komolyabb embernek képzeltem önt, Antal úr! "Minden átalakításnak vannak nyertesei és vannak vesztesei." A vesztes itt a városlakó, a nyertes az aki felvette a pénzt a munkáért. Amerikai szoftver. :) Az Excel is az, a Word is az. Nagyon komoly programok. De attól én még láttam Excelben, Wordban gányolt, csapnivaló munkát! Egy munka nem attól lesz minőségi, mert a szoftver amerikai, hanem hogy ki hogyan használja. Már bocsánat, de röhej ilyesmire hivatkozni!

User
Dátum: 2017. április 21., 19:23
A cikk címe: Nem kelt el a Bodok szálló
ÉRTÉKELÉS: 11

Miután a tanácsnak nem sikerült egy - három iskolával leszámolni, annak tanulóit seggbe rúgni, s az épületet politszocio védelmi épületté alakítani, most kizárja a potenciális vevőket, s odaadja bagóért egy mameluknak, aki az ők kedvükre bohóckodik.

User
Dátum: 2017. április 21., 19:16
A cikk címe: Dolgozni kell a voksért
ÉRTÉKELÉS: 1

Minden héten valaki előáll, ha nem szavazunk? Hülyék vagytok. Amire szavazol, arra, de legalább tudod amikor te tetted, segítetted ba azon a résen. Ha más dobta be helyetted, akkor ne is legyen nyugodt álmod, s forogjál, mikor állnod kellene.

User
Dátum: 2017. április 21., 19:09
A cikk címe: Hasznára válik-e a diáknak?
ÉRTÉKELÉS: 0

A dolog akkor bosszantóbb, mikor a helyesírás zavaros másokat ellenőriz és méltat.

User
Dátum: 2017. április 21., 14:14
A cikk címe: Gond van a forgalmi renddel
ÉRTÉKELÉS: 6

Már régente azt kellett volna megoldani, hogy ne a a város között menjen át a nagy teherforgalom. Arról is lehetett volna gondolkodni, hogy a szekérutakat hogyan kell autóutakká szélesíteni. A kötelező körforgalmak beiktatása van ahol indokolt, viszont az Olt utcában a lámpajelt és a festett sávot, akik nem tartják be, azokkal kapcsolatosan meg kell várnunk, amíg valami kemény baleset lesz? Vagy még mindig csak a fizetett parkolókra van elég rendőr keretünk?

User
Dátum: 2017. április 21., 14:04
A cikk címe: Gond van a forgalmi renddel
ÉRTÉKELÉS: 4

Attól tartok a városnál túlteng az aktatologató, a szakértőből viszont kevés vagy egyáltalán nincs. A parkírozást nem megoldják, hanem minden lehetséges módon nehezítik vagy éppen akadályozzák. Az üzletekben a pultnál lehet vásárolni, de nem engedném az autókat az üzlet ajtajában várakozni, mégha bármi nagy csomagokat vásárolnak is össze. Az üzleti parkírozóban smmiféle kiárusítást nem engedélyeznék, a lakossági parkolóban sarkot tartanék fenn a vendégeknek, nemhogy az ottlakó ember percekig keringjan, amíg a fészkére talál. Mi lenne, ha a Balan , Templom, Kórház Domb Napipiac körút vonalán belül semmi autó nem járhatna? Szép szabad és tiszta főterünk lenne...

User
Dátum: 2017. április 21., 13:48
A cikk címe: Sehol nem volt útlezárás?
ÉRTÉKELÉS: 1

Nagysikerű konferenciát rögtönöztek az este a sepsibükszádi erdőben. Az a három ág, ami az Tóra vezető útra szakadt, azért eshetett meg, mert az egész fák levágása esetén az ágak nem eshettek volna az útra. Az eset kapcsán az erdőjárók, védők és a Schw szakértői, barátaikkal együtt azt idézték, hogy az eset megelőzhető lett volna. Talán veszélymegelőzést is jelent, mert egyetlen erdei kerékpárost sem ütött le. Milyen egyszerű dolgokat látunk másképp? Torja felé nem nagyon volt felvigyázás, mert ebben az időszakban arra nem jár senki, aki pedig merészeli, annak a saját baja.

User
Dátum: 2017. április 21., 13:31
A cikk címe: Gond van a forgalmi renddel
ÉRTÉKELÉS: 10

Hat mire a Kos Karoly es a Gyongyvirag utca befejezodik, hogy dontest lehessen hozni addig tonkre megy a Gabor Aron utca s akkor azt kell teljesen zarni meg egyiranyu sem lesz!

User
Dátum: 2017. április 21., 13:03
A cikk címe: Székely sorskérdések
ÉRTÉKELÉS: 2

A román hatalom vétkeinek felsorolásakor többek közt ajánlom elolvasni Földi István Székelynek születtem című visszaemlékezéseit. A kitűnő társadalomrajzban a szerző többször is kitér a magyarságukat eladó renegátok belső aknamunkájára, a székelység szellemi igénytelenségére, a magyar állam 18 előtti nemtörődömségére, a saját kezünkkel is megástuk a sírunkat bizonyítandó. Első sorban az önön hibáink felett tartsunk revíziót, mert azok jobban fájnak, mint az idegen elnyomás. Ma is le lehetne vonni belőle az aktuális mondanivalót, ebben az értelemben alig változott azóta a világunk.

User
Dátum: 2017. április 21., 10:59
A cikk címe: Gond van a forgalmi renddel
ÉRTÉKELÉS: 13

Én is ezt mondanám, ha az ő helyébe lennék. Csak én nem vagyok polgármester, s nem is akarok az lenni. Neki viszont kötelessége lenne normális életkörülményeket biztosítani a lakosság számára, mert ezért is volt megválasztva, s nem magyarázkodni. Az, hogy sok az autó, tudja mindenki, ezzel nem mond újat, de valami normális megoldást csak kellene találni a közlekedés, s a parkolás megoldására. Ha minden reggel Szemerjáról az Állomásra kellene kimennie, hogy elérje a vonatot, s azelőtt az egyik gyermeket az óvodába, a másikat az iskolába kellene elvigye, ő sem venné ilyen félvállról a dolgokat.

User
Dátum: 2017. április 21., 10:07
A cikk címe: Gond van a forgalmi renddel
ÉRTÉKELÉS: 10

Meg is érdemlik a város lakossága. Majd következőkor meggondolja hogy szavazzon-e ilyen alakokra,és az rmdsz-re . Inkább senkire mint ezekre, az biztos.

User
Dátum: 2017. április 21., 10:00
A cikk címe: Üzenet a románféltőknek
ÉRTÉKELÉS: 1

Teljesen igaz "NE FELJENEK", de ne lopjanak, ne hazudozanak, dolgozannak egy kicsivel tobbet ,jobban es ontudatosan mert mi mint magyarok biztositjuk Brody Janos depapaja szavaivval erve " Az en fajomnak a sorskonyve az orok elet van beirva Ki egy Istent elsokent imadot Ki a Megvaltot hozta foldiletre Ki a szellem zaszlo vivoje Az el nem veszhet annak orok elte". Ez igaz egesz Erdelyre lasd SABIN GHERMANt.

User
Dátum: 2017. április 21., 09:18
A cikk címe: Gond van a forgalmi renddel
ÉRTÉKELÉS: -18

Gyalog kell jarni. Jol mondja a polgarmester ur

User
Dátum: 2017. április 21., 09:15
A cikk címe: Szükségünk van a PSD-re
ÉRTÉKELÉS: 10

Igen.Az teny,hogy a Basescu fele hazaarulok mindeg a magyarsag ellen voltak,de amig a hatalmon voltak,kerdem en az Rmdsz miert allt az oldalukon.Mert azt azert nem lehet egykonnyen elfeledni,hogy ok is megszavaztak az Emil Boc idejeben a fizetescsokkenteseket es a nyugdijak csokkeneset,pont ahogyan az akkori Rmdsz-es egeszsegugyminiszter korhazakat szamolt fel orszagszerte,holott meg korhazak epitesere lett volna szukseg.Es abban is igaza van Terzanak,hogy "egyes politikusok" most sem allnak ki a Beke-Szocs ugy mellett.Mondjuk ki tisztan Terza ur,hogy az RMDSZ-rol van szo.Arrol a partrol mely mindeg azt hangoztatja onmagarol,hogy ok a magyar kissebbseg kepviseloi es vedelmezoi Romaniaban.Na de a PSD-t azert ne dicserjuk erosen meg mert az evek soran ok is bizonyitottak mar nem egyszer magyarellenesseguket.Van egy jo regi kozmondas:"Nyugtaval dicserd a napot".

User
Dátum: 2017. április 21., 09:12
A cikk címe: Gond van a forgalmi renddel
ÉRTÉKELÉS: 17

Az egèsz forgalmi vàltoztatàs egy nagy sz@r. Arròl nem beszèl a polgi hogy hàny nem règ kialakított parkolóhelyet àldoztak fel. Arról nem is beszèlve hogy a fèl vàrost meg kell kerűlni ahhoz hogy egyik helyről a màsikra eljuss. Duhítő!👹

User
Dátum: 2017. április 21., 08:56
A cikk címe: Sehol nem volt útlezárás?
ÉRTÉKELÉS: 5

A legnagyobb gond a gyumolcsosokben lessz.Ezert foltehetjuk jogosan a kerdest.Termeszeti katasztrofa vagy meteohaboru?Mert most egy olyan ket-harom napja korul a Romania tv meteorologusai is foltettek ezt a kerdest akik elmeseltek az egyik musorukban,hogy hogyan lehet mestersegesen befolyasolni az idojarast.

User
Dátum: 2017. április 21., 08:52
A cikk címe: Gond van a forgalmi renddel
ÉRTÉKELÉS: 14

Igen. A po;garmesternek szebb igy az elet. Neki. Es masnak?Fizess 100 fele adot az autod utan es tartsd a garazsban, parkoloban.Tenyleg szep.Igy nem kell utakat sem javitani, mert minek, ha nem hasznaljak? Szep elet, szep felfogas.Es akinek a letfenntartast jelenti az auto hasznalata?Polgarmesterunknek, csak ugy, visszkezbol, lesz erre is valasza.Dolgozni sem kell es akkor meg szebb lesz az elet!