Véleményfal

User
Dátum: 2018. április 19., 10:39
A cikk címe: A Sanitas utánaszámolt
ÉRTÉKELÉS: 1

Nem tudom minek igért a minisztérium emelést,nincs pénz ,üres az államkassza,nyílvánvaóan hazudtak,hazudnak mint mindig !!! Nem fentartható a rendszer,nincs miből !!!

User
Dátum: 2018. április 19., 09:21
A cikk címe: Beindult a gépezet
ÉRTÉKELÉS: 1

Hat kitortek a nyakat mint mindennek itt Romaniaban.Nastasenak is annak idejen a nenikeje altal lett sok penze meg vagyona,Iliescu sem hibas,hogy 89-ben annyi artatlan ember meghalt Ceausescu kilovetesenek meg az utanna tortent esemenyek megrendezese kapcsan,szegeny o csak oda keveredett valahogy a tevebe nem is akart szonokolni meg rendelkezni csak a nagy tomeg kerte fel ra.........Hat hazudni meg csurni-csavarni abban nagy mesterek a draga politikusaink ugy a volt mint a jelenlegi diszes tarsasag.

User
Dátum: 2018. április 19., 09:00
A cikk címe: Röviden
ÉRTÉKELÉS: 3

Hat ilyen alavalo orszag nincs meg a fold kereksegen.Szegeny fiatalok hanyodnak kulfoldon ki itt-ki ott,mert itthon nincs megelhetes es valahogy penzt kell keresni barmi aron mert elni kell valamibol.Es ezeket a dolgos embereket igazoltatni kell persze, de aki ellopta a fel orszagot azok szabadon maszkalhatnak,udulhetnek Costa Ricaban vagy lehet penzuk svajci bankban,villajuk meg ki tudja mijuk egzotikus tajakon,pedig egy 8 orat nem dolgoztak vegig becsuletesen.Hat nem sul le a pofajuk bore,hova halad ez az orszag a vilag szegyene lett Romania.

User
Dátum: 2018. április 19., 08:39
A cikk címe: Pontosítás Fortyogó-ügyben
ÉRTÉKELÉS: -1

Nem ismered, de van véleményed róla. Hogyan? Fasza csávó lehetsz! Látod, én sem ismerlek, de már nekem is van véleményem rólad. Minimum egy irigy, rosszindulatú alak vagy! Tessék, indulj, vedd meg a fortyogói komplexumot és csinálj belőle egy európai színvonalú fürdőt!

User
Dátum: 2018. április 19., 07:27
A cikk címe: Razziázik a rendőrség
ÉRTÉKELÉS: 2

Ennek már nagyon itt volt az ideje. Kérem, ne hagyják abba !

User
Dátum: 2018. április 18., 17:53
A cikk címe: Pontosítás Fortyogó-ügyben
ÉRTÉKELÉS: 4

Nem kell bantani a kutyulit:))

User
Dátum: 2018. április 18., 16:54
A cikk címe: Röviden
ÉRTÉKELÉS: 0

Nagyon helyes ! Az erdesz maradjon meg erdesznek ,ugysem ert egyebbhez !

User
Dátum: 2018. április 18., 16:25
A cikk címe: Pontosítás Fortyogó-ügyben
ÉRTÉKELÉS: 3

Egyetertek a hozzaszolokkal. Nem ismerem Kovacs Attilat, de megvan a velemenyem rola. Miert ragaszkodik a Fortyogohoz foggal-korommel ha eddig se csinalt semmit? Gondolom olcson megakarja venni es majd JO arban tuladni rajta. Azzal a szoveggel hitegeti a varsost hogy europai szinvonalu nyaralo-bazist epit. Oda azert penz,izles,hozzaallas, akarat es fiatalos lendulet kell. Amint ertesultem ez mind nincs meg Kovacs urnak...Unios palyazatot emleget, ami nem is biztos es tudjuk jol hogy nem megy olyan konnyen. Igerni lehet de nem egy eleten at. Eleget lejaratta magat a Fortyogoval, nevetseges a kotozkodese.

User
Dátum: 2018. április 18., 14:29
A cikk címe: Pontosítás Fortyogó-ügyben
ÉRTÉKELÉS: 3

Kovács úr ön (szándékosan irtam kicsi ö-t) álmodik. Itt az utolsó mondatjára szoritkoznék. Az ön irányitása alatt akkor lesz makói szinvonalú a Fortyogó amikor a kő kivirágzik. Már 2003 magaslatában egy valamire való ebédet nem lehetett a vendéglőben megenni, a kosz és a nemtörödömség rég uralkodott a háza táján. Ja és kiből, kikből áll az örző-védő szolgálat? Bélából és kutyuskájából? Ébredjen uram. Önnek ott nincs semmi keresnivalója. Sem most, sem az elkövetkező időszakban. Sikeresen tönkre tette a Fortyogó komplekszumot.

User
Dátum: 2018. április 18., 12:07
A cikk címe: Juhok vagy virágok?
ÉRTÉKELÉS: 2

EZ MINDENUTT IGY VAN AZ EGESZ MEGYEBEN A JUHOSOKE A VILAG ELVEGRE A MEZOGAZDASAGI MINISZTER IS CSOBAN S NO MEG A JUH TURO IS JOL NYULLIK

User
Dátum: 2018. április 18., 11:16
A cikk címe: Pontosítás Fortyogó-ügyben
ÉRTÉKELÉS: 3

Eddig mit csinalt az Incitato Fortyogo Kft -csekely 13 ev alatt? Minden elvan hanyagolva. A varosnak egy szegyen foltja. Igazat adok a varos vezetosegenek hogy jobb kezekbe szeretne adni a Fortyogot, akik meg tesznek is valamit nem csak szoban igergetnek holmi palyazatos befektetest...Remelem hozzaerto befektetok kezebe kerul.

User
Dátum: 2018. április 18., 10:57
A cikk címe: Macron vállveregetése
ÉRTÉKELÉS: 4

Franciaország(?) utolsó nagy politikusa De Gaulle volt...a többi saláta,Macron pedig inkább Micron .Merkel mami mellett akar dűbörögni mint a kisegér az elefánt mellett,de már az elefántból is egy póniló lett,akit a ,globalogazdik ' hajtanak körbe-körbe.

User
Dátum: 2018. április 18., 09:00
A cikk címe: Juhok vagy virágok?
ÉRTÉKELÉS: 7

Daea a juhokkal van,mert a bárányok hallgatnak....

User
Dátum: 2018. április 18., 08:46
A cikk címe: Tisztújítást tartott a KVISZ
ÉRTÉKELÉS: 0

Gratulálok, ügyes fiatalok!

User
Dátum: 2018. április 17., 18:58
A cikk címe: Udrea menedékjogot kért
ÉRTÉKELÉS: 0

helyesen 2060

User
Dátum: 2018. április 17., 12:43
A cikk címe: Modortalanok voltak
ÉRTÉKELÉS: 12

Szánalmas állapotban a román egészségügy !!! 28 év telt el a rendszerváltás óta és még mindig romokban hever az egészségügy !!!! A nincsetelenség ,pénztelenség,hanyagság,nemtörödömség állapotok uralják az ellátó rendszert !!! Mint ahogyan 28 év alatt nem halad csak csigalassusággal az infrastruktúra ,autópályák építése,pontosan olyan aljas csigalassusággal fejlődik az egészségügyi rendszer és még sorolhatnánk !!!!! Nemcsoda ,hogy milliók vándorolnak el az országból ,hiszen itt magasról leszarják az embernek a jogát egy normális ,emberbarát,biztonságos,egészséges életvitel környzethez !!!!

User
Dátum: 2018. április 17., 12:26
A cikk címe: Udrea menedékjogot kért
ÉRTÉKELÉS: 1

Még az előzőkhöz ,hozzátenném,hogy a róka volt az államügyész és azért kérte a ,szigorítást',hogy ,évszázadokig rettentsük el a csuka gaz társait' !!!!A világon sok olyan elrettentő hely van még mint Costa Rica,a román bűnözők paradicsomai...mi lesz 200-ra ,amikorra azt prognosztizálják ,hogy Románia lakossága kb.11millió lesz?A csukák mind elmennek?

User
Dátum: 2018. április 17., 12:23
A cikk címe: Macron vállveregetése
ÉRTÉKELÉS: 8

Menjen a francba ez az idíóta barom állat !!! Orbán Viktor megér 10 macront........

User
Dátum: 2018. április 17., 12:08
A cikk címe: Udrea menedékjogot kért
ÉRTÉKELÉS: 4

Ott Costa Ricaban cukornádat fog begyűjteni ,vagy miből fog élni?Úgy sajnálom,hogy nem is tudom hogyan bírom ki.Majd küld neki Base papa egy kis pénzt,hogy tengesse ott szomorú életét.Nehogy azt írja valaki ,hogy euró milliókat utalt át külföldi bankokban és most lubickol a jó langyos vízben és röhög magában...ő is 300 lejből kell ott megéljen ,azért kell majd mosogatnia egy patinás szálloda éttermében....hogy a szálloda az övé? Ki hitte volna?Ilyen gazember világ még csaó idejében sem volt.Van Krilovnak egy állatmeséje A csuka, amikor a bíró akasztásra ítéli a csukát amely az apró halakat megette .Az ítélet után felállt a róka és azt javasolta ,hogy szigorítsák az ítéletet és fullasszák a tóba a csukát,mire a többi bangó állat tapsikolt az ítéletnek,igen ,igen fulladjon meg,kiáltották!Hát persze,hogy a róka koma is előszeretettel látogatta a tyúkólakat...Ugye ,ugye bíró urak és igazságszolgáltató testület,milyen aktuális?

User
Dátum: 2018. április 17., 11:43
A cikk címe: Modortalanok voltak
ÉRTÉKELÉS: 16

Kedves Réka miért nem csusztatott egy -egy 50-est a takaritónőnek és az aszisztensnek helyből kedvesebbek lettek volna.Sajnos ez minálunk igy járja.

User
Dátum: 2018. április 17., 11:11
A cikk címe: Modortalanok voltak
ÉRTÉKELÉS: 19

Kezdivasarhelyen nem a doki meg az aszisztens van a betegekert ,hanem forditva.Az elso a takaritono(belgyogyaszat)aki intezkedik,ha .....valamit teszel a zsebebe.Ha latogatni megy az ember eppen fol nem dofi mert elo kell vegye a feltorlot.Tehat amilyen a mosdo olyan a torolkozo,nem tudom ki az IGAZGATO de hogy nem vegzi a dolgat az biztos,.Ideje volna egy kis tovabbkepzest vegezni Csikszeredaba,mert az mar kulfold Kezdihez viszonyitva.ODA nem kell vinni gyogyszert a betegnek,a doktor szobaal az emberrel es nem a zsebet tartja,az aszisztensek odaalnak a beteg melle nem a beteg megy hogy kiurult a ,,perfuzio,,most mit csinaljon.Es csodalkoznak hogy aki teheti miert megy el innen.

User
Dátum: 2018. április 17., 10:11
A cikk címe: A futás közösségi élmény
ÉRTÉKELÉS: -7

Fitness Tribe, Cycle to Work Sepsi, 中國 in Barót,Correndo pe Szotyor, العَرَبِيَّة‎ Bereckiensis, majomország hajrá!

User
Dátum: 2018. április 17., 09:40
A cikk címe: Zsákban tárolták a húst
ÉRTÉKELÉS: 0

Koszonjuk az "etvagygerjeszto" tudositast!!!

User
Dátum: 2018. április 17., 09:31
A cikk címe: Nőtt a város költségvetése
ÉRTÉKELÉS: 1

Hol van itt a nemzetisegi arany???? 50-50% ??? Az meg , hogy a romanok Cucu samant jelolik , oket minositi!

User
Dátum: 2018. április 17., 09:28
A cikk címe: Modortalanok voltak
ÉRTÉKELÉS: 14

Minel butabb valaki annal jobban "szokdosik " ,es nem csak az egeszsegugyre ervenyes ez ,hanem a kozigazgatasi,kereskedelmi stb .dolgozokra is ! Sajnos !

User
Dátum: 2018. április 17., 08:30
A cikk címe: A futás közösségi élmény
ÉRTÉKELÉS: -10

Ne idetlenkedjenek mindenfele sportklubbal, egyesulettel, blablabla, aki akar futni, az elmegy es fut, minek a sok felhajtas?

User
Dátum: 2018. április 17., 07:35
A cikk címe: Modortalanok voltak
ÉRTÉKELÉS: 8

Ebben az orszagban a korhazakat ugy hivjak:HULLAGYARAK.Meg a naci koncentracios taborokban sem hunyt el annyi ember mint a romaniai korhazakban a 27 ev "demokraciaban".Hogy miert? Mert Romaniaban titkos nepirtas van folyamatban!

User
Dátum: 2018. április 17., 07:17
A cikk címe: Még örülhetnek a tanárok
ÉRTÉKELÉS: 11

Pontosítás.... a 20 % = kb 16% tanároknál, 40 év régiséggel csak a nyögdíjj előttiek vannak sokuknak közülük nincs fokozati vizsgájuk úgy, hogy az összeg sokkal kevesebb! Még mindig kajabon nincs mint más ágazatban, így mindent összevetve még mindig kifizetődőbb sok olyan állás ahová szakiskolával is felvesznek! Ami a tanfelügyelőséget illeti,nézzék meg vagyonnyilatkozataikat: sokuknak kurzusgyárjaik vannak, röhelyes! Ami a szakszervezetet illeti= 0 a köbön!

User
Dátum: 2018. április 17., 05:52
A cikk címe: KSE: nem lelik a formájukat
ÉRTÉKELÉS: 3

Na most mar ujabban ezek meg a labdat is eladjak:))

User
Dátum: 2018. április 17., 02:51
A cikk címe: Vétlen ünnepeken
ÉRTÉKELÉS: 1

Tiszteletem ,kitűnő cikk!Egy székely Bécsből.