Véleményfal

User
Dátum: 2018. január 19., 09:19
A cikk címe: Munkaügyi kihágás
ÉRTÉKELÉS: 1

Nofene, hát már azért is az RMDSZ a hibás, ha a patron túlhajszolja a munkást? Vagy ha az alkalmazott nem szevez szakszervezetet? A múltkor már kijavítottalak: nem Kovászna megyében legrosszabbak a fizetések. Elengedted a füled mellett. Azt is javasoltam: légy te patron, adjál magasabb fizetést, mutass példát. Úgy látszik, nem sikerült, pedig most 100 lejből már céget lehet csinálni. Mire vársz?

User
Dátum: 2018. január 19., 08:09
A cikk címe: Lebőgtünk a japánok előtt
ÉRTÉKELÉS: 0

Es csak most szegyelled magad,a japanok elott.Pedig ebben az orszagban azota szegyen elni es roman allampolgarnak lenni,amiota letezik ez a mestersegesen alakitott allam.

User
Dátum: 2018. január 19., 08:03
A cikk címe: Munkaügyi kihágás
ÉRTÉKELÉS: -1

Kovaszna megye a leghitvanyabb "patronok" megyeje.Orszagszinten nincsen meg egy ilyen megye amelyben ennyi hajcsar lenne a munkaadok kozt.Es ebben a megyeben a legrosszabbak a fizetesek.Ebben a megyeben meg szakszervezetek sincsenek,kiveve az egeszsegugy es a rendorseget.Itt az egyszeru munkasok jogait senki nem vedi. Ebben a megyeben az RMDSZ-es maffia egy jol megszervezett rabszolgapiacot mukodtet a munka teren.Mar reg ideje lett volna a kormuk ala nezni de sajnos a hatosagi szervek osszejatszanak a megyet sakkban tarto maffiaval.Masszoval,ebben a megyeben a hatosagi szervek a maffiozok csicskai.

User
Dátum: 2018. január 18., 23:31
A cikk címe: Legyen magyar kormányfő
ÉRTÉKELÉS: 1

Régi film betétzenéje ...200 pengő /aranyfedezetű!/ havifixszel egy ember könnyen viccel.Na de a lej sem annyira rossz,ha fix és sokacska van belőle na.

User
Dátum: 2018. január 18., 22:20
A cikk címe: Tervek Nagyajtán
ÉRTÉKELÉS: 0

Sok sikert és kitartást kivánok a tervek megvalósitásához, már nagyon-nagyon régi tervek, ime a kulturház is szépen halad + a ravatalozó, rég nem volt ekkora változás, újitás. Gratulálok, hiszem, hogy a többi is valóra vállik!! Hajrá !!

User
Dátum: 2018. január 18., 21:38
A cikk címe: „Akasztottak erdeje”a téren
ÉRTÉKELÉS: 0

A nagy, szinlelt folhaborodast kiheverven az rmdsz mar is surog forog dragneaek korul hatha egy lehullo morzsat hus cafatkat sikerul elkapni a kormanyt tamogatvan.

User
Dátum: 2018. január 18., 20:15
A cikk címe: Félgőzzel előre
ÉRTÉKELÉS: 0

Te ,aki azt irod ,hogy "erdekesek ezek a kommentek " olvasd at megegyszer a cikket ! Egyszer azt mondja ,hogy folytatni lehet a csatornazast ,egy sorral odebb pedig a csatornahalozatra"beadott ,nyersre allo palyazat onreszet fizetne !!!!

User
Dátum: 2018. január 18., 20:07
A cikk címe: Félgőzzel előre
ÉRTÉKELÉS: 0

A banyatorol valamit polgarmester ur ?

User
Dátum: 2018. január 18., 20:05
A cikk címe: Félgőzzel előre
ÉRTÉKELÉS: 0

Kalnak es Korospatak ivovizrendszere mar egy jo par eve ki van epitve . A munkalatokat egy szentgyorgyi ceg vegezte ,ez egyszer bisztos -kb.6-7 eve . Mindket falu fel volt turva rendesen ! Csatornazasi munkalat nincs megkezdve meg sehol .

User
Dátum: 2018. január 18., 19:33
A cikk címe: Tervek Nagyajtán
ÉRTÉKELÉS: 1

Nem is tudom hogy ezek a tervek hány éve ugyanazok.Igeretekbol már elég!!!!!! Be is kellene legalább felét tartani. Valamit felmutatni ,haladni legalább csiga lépésbe.

User
Dátum: 2018. január 18., 19:24
A cikk címe: Kínos pillanatok Bukarestben
ÉRTÉKELÉS: 0

Szép fogadtatás dicséretet érdemelnek így úsznak el a Japán befektetők minek kell Romániában valami úgyis annyi munkahely van hogy nincs annyi lakosa ezért nem kelnek a befektető!!! Szégyen!!!

User
Dátum: 2018. január 18., 17:54
A cikk címe: Legyen magyar kormányfő
ÉRTÉKELÉS: 3

Egy vekony pszihiatriai vizsgalat nem artana azoknak akik jeloltetik magukat vagy a part jeloli a valasztasokra....Ezek vagy hulyek vagy hulyenek nezik a valasztokat...

User
Dátum: 2018. január 18., 16:48
A cikk címe: Félgőzzel előre
ÉRTÉKELÉS: 3

Érdekesek ezek a kommentek. Egyik szerint már be van vezetve a víz, a másik szerint még a pályázat sincs megnyerve... Ejsze jobb lenne, ha csak az szólna hozzá ezekhez a cikkekhez, aki ért is hozzá valamit.

User
Dátum: 2018. január 18., 16:45
A cikk címe: Szabó Kati életei
ÉRTÉKELÉS: 1

Hogyan tudna foglalkoztatni a megyei tanács egy Franciaországban élő tornászedzőt? Azonkívül, hogy sportcsarnokot neveztek el róla, könyvet adtak ki az életőről, hétfőn könyvbemutatatűt szerveznek számára, mit tehetnének még?

User
Dátum: 2018. január 18., 15:46
A cikk címe: Félgőzzel előre
ÉRTÉKELÉS: 0

Kalnakon a viz mar reg be van vezetve !

User
Dátum: 2018. január 18., 14:55
A cikk címe: Öt bocs már extrém
ÉRTÉKELÉS: 4

Hogy hány bocsot ellik a tél folyamán egy anyamedve azt nagy valószínűséggel állíthatom, hogy ilyen jellegű információ nincs senki kezében Romániában. A hír egy vadászok által megzavart anyamedve pár napos bocsairól szólt, valahol a Déli Kárpátokban, amelyek ma már mind elpusztultak, hála a vadászoknak. Az egy másik kérdés, hogy abból az ötből hány érte volna meg a 2-3 hónapos kort, nagy valószínűséggel kettő esetleg három, tehát nincsen szó semmilyen rendkivűli eseményről, főleg nem lehet ebből az egy esetből meghatározni a medvepopuláció nagyságát esetleg a szaporodásuk trendjét, minden más spekulació.

User
Dátum: 2018. január 18., 14:08
A cikk címe: Legyen magyar kormányfő
ÉRTÉKELÉS: 2

Inkabb az ev vicce !

User
Dátum: 2018. január 18., 14:03
A cikk címe: Legyen magyar kormányfő
ÉRTÉKELÉS: 3

Ez komplett elvesztette a realis erzekelo kepesseget, vagy buborekban el. Vagy valakik mondjak a hata mogott,mit mondjon

User
Dátum: 2018. január 18., 10:42
A cikk címe: Félgőzzel előre
ÉRTÉKELÉS: 0

A csupa "ertelem ,erzelem " polgarmester egy nagy hazug : a csatornazasi munkalat nincs ,-akkor mit folytat ? Szerintem meg a palyazat sincs megnyerve !

User
Dátum: 2018. január 18., 09:36
A cikk címe: Kosárlabda nagyipar
ÉRTÉKELÉS: 0

Addig talan a parkolot is rendbeteszik, mert a most mindenki ott all meg ahol akar, nincs semmi rendszer.

User
Dátum: 2018. január 18., 09:29
A cikk címe: Sietnek, mintha hajtanák
ÉRTÉKELÉS: 4

Kovasznan mindenki ugy vezet, ahogy akar, illetve ahogy tud. A rendorok csak a fizut veszik fel, ket alvas kozt. A kovasznai taxisok pedig a jardan is kozlekedhetnek, akkor sem buntetik meg oket. Fejetlenseg es kaosz a kozlekedesben. Hulye egy nagy falu ez a Kovaszna.

User
Dátum: 2018. január 18., 09:14
A cikk címe: Sietnek, mintha hajtanák
ÉRTÉKELÉS: 1

Vajmi keves koze lehet egy vasarhelyinek, az ottani kozlekedesi viszonyokhoz, aki csak hebe-korba fordul meg Kovasznan,

User
Dátum: 2018. január 18., 08:33
A cikk címe: Szűk keretből
ÉRTÉKELÉS: 7

Ne tűnjön rosszindulatúnak a véleményem, de a Megyei tanácsnál, úgy mint más közigazgatási intézményeknél, legyen az városi meg megyei, nagyon sok alkalmazott van, a sógor- koma- ángyika elv mentén. Munka is van bizonyára, de azért van sok idejük vásárolgatni, internetezni munkaidőben. Megkockáztatom, hogy olyanok is vesznek fel fizetést akik nem is az adott helyen dolgoznak. Istenem, ha az a sok pénz amit ott elpazarolnak fölösleges dolgokra, meg saját célra- cuccos szolgálati mobiltelefonok meg hasonlók- szóval ha az a sok pénz egybe lenne, biztosan lehetne jó dolgokat megvalósítani nekünk, a megye lakóinak. Hisz ezért van a Megyei Tanács is, nemde?!

User
Dátum: 2018. január 18., 08:30
A cikk címe: „Akasztottak erdeje”a téren
ÉRTÉKELÉS: 6

Hogy a gyulolet ,gyuloletet szit ezzel egyetertek.Ha a sajto es a kozszolgalati tevecsatornak is terjesztik azt,akkor valoban veszelyesse valik.Na de azert Ruandaval nem kell osszehasonlitani.Ott a hutukat es a tutszikat uszitottak ossze es az eredmeny egy nepirtas lett,de olyan amit ma elo szekely ember meg a legremesebb almaban sem tudna elkepzelni.Remelem,hogy a ma elo roman sem.De azert a sajtoban terjesztett gyuloletkeltessel (es tv csatornakban!) nem ertek egyet,mert sajnos a tortenelem soran e ket nepnek is voltak olyan esetei amikor bizony lemeszaroltak artatlan civil lakossagot egymas koreibol.Ennek ellenere Ruandahoz hasonlitani,tulzas.Remelem...es epeszu ember csak remelheti,hogy itt soha nem fog olyan tortenni mint ami Ruandaban tortent.Kereszteny emberek ilyet nem tesznek.Es remelem,hogy a roman fel is igy gondolja.Mert ellenkezo esetben nagyon sok macsettara lessz majd szukseg.De kivanom,hogy idaig soha ne fajuljanak a dolgok.

User
Dátum: 2018. január 18., 08:24
A cikk címe: Szabó Kati életei
ÉRTÉKELÉS: 6

Dehogy felejtettük el mi, az egyszerű polgárok! Mai napig büszkék vagyunk rá! Az más dolog, hogy a megye vezetői esetleg több figyelemmel kitüntethetnék, esetleg foglalkoztathatnák.

User
Dátum: 2018. január 18., 08:09
A cikk címe: Székelyföld valós gondjai
ÉRTÉKELÉS: 2

Dan Tapalaga el van tevedve.Hogy mit nem lehet ujrairni?! Europa tortenelmet?! Dehogynem! Hiszen ujrairtak mar Csehoszlovakiaban.Ott bekes uton tortent az ujrairasa.Aztan Jugoszlaviaban.Ott sajnos majdnem 10 evig tartott a haboru es a nepirtas.A haborus gyilkosokat meg most itelik a Haga-i birosagon.Na de vegul "ujrairtak",azaz nem is ujrairtak,hanem visszaallitottak a regi tortenelmet.A Krim felszigeten is" ujrairtak "(de itt sem ujrairtak,hanem visszaalitottak a regi tortenelmet,hiszen ez Oroszorszage volt),itt is bekes uton ,nepszavazassal tortent.Nem,kedves barataim.Tapalaga es tarsai nem attol felnek ,hogy ujrairjak a tortenelmet,hanem attol,hogy visszaallitjak a regi kerekvagasban.Vissza mindent oda ahova eredetileg ezek a teruletek tartoznak! Es ez igenis lehetseges!

User
Dátum: 2018. január 18., 07:47
A cikk címe: Öt bocs már extrém
ÉRTÉKELÉS: 5

Na vegre mar egy ilyen cikket is latunk a Hirmondoban ahol masok velemenyet is leirjak,nemcsak a vadaszoket.

User
Dátum: 2018. január 18., 07:17
A cikk címe: Rakétakályha a menő
ÉRTÉKELÉS: 0

A ceghez kell fordulni...azujsagon keresztul akar ervenyesulni a " bunko vasarlo"..:))) ????...edes f....m...

User
Dátum: 2018. január 18., 00:36
A cikk címe: Legyen magyar kormányfő
ÉRTÉKELÉS: -1

Ez igy nagyon szep lenne!!

User
Dátum: 2018. január 17., 21:03
A cikk címe: Mindennapi életveszély
ÉRTÉKELÉS: 1

Mese, mese,meskete. Eddig is megcsinálhattátok volna, de könnyebb a ködösítés. Ahogy Murphy mondta volna "Tévedni emberi dolog de másra kenni még emberibb".