A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Véleményfal

User
Dátum: 2018. december 15., 17:47
A cikk címe: Van még kettő „tartalékban”
ÉRTÉKELÉS: 3

Szerintem ez a medve tėma önöknek jól jön hiszen ezzel próbálják bizonyítani hogy tesznek vl az emberekért de ezt se megfelelő kèpen szervezetek meg mert mi lett volna ha el altatják ès elviszik egy erdő be vagy átadták volna egy más országoknak de az ugye szervezést ès pénzt jelent.De minnek ilyenre költeni ha lehet venni házakat meg autókat .Ès megkérem jövőre táljanak ki valami jobb szöveget ennél hogy Szeretnék képviselni az embereket hogy hallasàk hangjukat az erdélyi magyarok... Kèrem legyenek kreatívabbak vagy csak mondják az igazságot : Hazudunk reggel ,délben és este ..vagy cselekedjenek ès keresenek befektetőket akik munkahelyeket teremtenek hogy vègre ki kerüljenek az emberek a konfekció ipar kapzsi markábol. A tettek magukért beszélnek...

User
ÉRTÉKELÉS: 0

5★ -os mamahotelek ,teljes ellátással és ellustulással .

User
ÉRTÉKELÉS: 1

Na umederáj,megint elhúzzák a mézesmadzagot a szátok előtt,nekünk pedig majd a nótánkat.Kaptok majd 1-2 csontikát és ennyi.Ki hisz még a mesékbe?

User
ÉRTÉKELÉS: 1

Lalika! Ők a kutyák ,ti az ebek vagytok.A különbség csak az ,hogy ki a veszettebb.

User
ÉRTÉKELÉS: 0

3. és 5.de nemsokára érettségi! Mit mondjunk a kölyöknek lopjon mint a kedves miniszter és ne törődjön az érettségivel?!

User
ÉRTÉKELÉS: 1

Kedves Katy miniszterasszony! A novemberi fizetéseket sem fizették ki a tanügyi alkalmazottaknak, holott ma december 14 et írunk,hogy akarnak még mást is igérgetni! Fenyegetéssel nem megy ha éhes az ember!!!

User
Dátum: 2018. december 14., 18:11
A cikk címe: Csokoládé folyt az utcán egy német városban
ÉRTÉKELÉS: -1

Mikor csokoládé ,mikor vér ...sajnos.

User
Dátum: 2018. december 14., 17:15
A cikk címe: Nyertek a törökök
ÉRTÉKELÉS: 2

Csak szeretném megemlíteni a török csapat példaértékű viselkedését a székely himnusz éneklése alatt. Felállva, tisztelettel hallgatták végig. Erre más válasz nem lehetett, mint a közönség és főleg a Székely Légió tapsa, amikor kibontották a török zászlót. Már csak ezért is érdemes volt elmenni a tegnapi meccsre. A bajnoksági mérkőzések alatt pattog a labda, meg figyelmen kívül hagyják (persze szándékosan) a hazai csapatok ezeket a pillanatokat.

User
Dátum: 2018. december 14., 16:49
A cikk címe: Idén már nem aszfaltoznak
ÉRTÉKELÉS: 1

A kép nem Kisbaconban készült hanem a nagybaconi Sepsi utcában. Itt is feltörték az aszfaltot és itt is aszfaltozni kéne !

User
Dátum: 2018. december 14., 15:57
A cikk címe: Van még kettő „tartalékban”
ÉRTÉKELÉS: 15

En azt nem tudom,hogy ha ennyire zavar benneteket a medve,akkor mit tennetek ha orszagunk tele volna japan makako majmokkal?! Mert ez a cerkoffmajmok csoportjahoz tartozo majomfaj annyira szemtelen,hogy bemaszik a hazak ablakan elelmiszert lopni,megtamadja az etelert a gyerekeket es a felnotteket egyarant.Kiszedi karmaival a szemedet is es folpofoz ha a kajat nem adod oda neki.Az uzletekbe,fokeppen a szupermarketek kornyeken kitamadja a vasarlokat.Kirangatja az elelemmel teli kosarat vagy szatyrot az emberek kezebol.Bemegy az ajton keresztul a boltokba es amit elol hatul talal,mindent osszeszed a polcokrol.Es ez nap mint nap ujra es ujra megismetlodik ezekben a japan varosokban.Megis vedett allat es Japanban senki nem keri,hogy levadasszak oket.Mert ez az egesz csak civilizacio kerdese.Hiszen az allatoknak is ugyanugy joguk van az elethez ezen a Foldon mint az embernek.

User
Dátum: 2018. december 14., 12:51
A cikk címe: Terrortámadás történt Strasbourg központjában, többen meghaltak
ÉRTÉKELÉS: 2

Na éppen itt van a baj!A 2.vagy 3. generáció ,de attól még radikális iszlamisták és tessék itt az eredménye.A lényeg mindenben az ,hogy hogyan ,milyen környezetben szocializálódott .Magyarul-kutyából nem lesz szalonna,de lehet mondta egy tanárom valaha ,de akkor is kutyaszalonna lesz!De ezt legalább semlegesítették/kaput/,mert még jöttek volna a simogatók hogy mentsék fel,hogy azért gyilkolt,mert más a kultúrája.Viccnek is rossz,de igaz is lehet.

User
Dátum: 2018. december 14., 12:07
A cikk címe: Csokoládé folyt az utcán egy német városban
ÉRTÉKELÉS: 20

Latjatok, barataim.Ezert akar minden migrans Nemetorszagba letelepedni,mert ott meg az aszfaltuton is csokolade folyik! Nem ugy mint Kezdivasarhelyen ahol a kosz,a gane meg a sar veszi fel az aszfaltutakat!

User
Dátum: 2018. december 14., 11:57
A cikk címe: Csütörtök este is tüntettek Budapesten
ÉRTÉKELÉS: 25

Ejnye,bejnye kis Viki.Csak annyit kene tegyel,hogy visszavond azt a rabszolgatorvenyt,amivel egyetlen magyarorszagi szindikatus es egyetlen magyar munkas sem ert egyet. Es szerintem,es minden ep eszu ember szerint,jogosan.Most az egyszer hallgass ram,egy szekely emberre aki szeretett es bizott benned meg a kormanyodban.Tedd felre a hiusagot es a gogot es torold el ezt a torvenyt,ne rontsd el azt a sok jot amit hosszu eveken at es nehez de kitarto munkaval sikerult elernetek. Hallgass a jozan eszedre es az emberi erzeseidre,mert ellenkezo esetben meg azok is atpartolnak a tuntetokhoz akik mostanaig szerettek,tamogattak es hittek bennetek.

User
ÉRTÉKELÉS: -1

Csak nehogy a "független és hatékony igazságszolgáltatás" prioritása az legyen, hogy Dragneat és a bűnözô bandáját tisztára mossák.

User
Dátum: 2018. december 14., 11:34
A cikk címe: Idén már nem aszfaltoznak
ÉRTÉKELÉS: -3

Így néz ki egy falu a 21. században. Szégyen.

User
Dátum: 2018. december 14., 11:16
A cikk címe: Mexikói a világ legszebb nője
ÉRTÉKELÉS: 1

Hát, ilyen "szépségek" milliószámra vannak!

User
ÉRTÉKELÉS: -1

De hogy nem ! Tamogatjak ! Ez a kijelentes csak porhintes a paraszt szemebe !

User
Dátum: 2018. december 14., 09:15
A cikk címe: Babakocsiból próbáltak elrabolni egy kislányt Marosvásárhelyen
ÉRTÉKELÉS: 1

Ennek ki kell várni a végét!

User
Dátum: 2018. december 14., 09:07
A cikk címe: Máté egy az ötvenből
ÉRTÉKELÉS: 3

A tanító néni - Palkó-Nagy Gabriella

User
Dátum: 2018. december 14., 09:00
A cikk címe: Van még kettő „tartalékban”
ÉRTÉKELÉS: 32

Benko Erika keri a medvek kilovetesi engedelyet. Es mit is mondd,idezem:"az utobbi idoben felborult az egyensuly a termeszet es ember kozott".Ez igy igaz de azt is tegye hozza,hogy ez az erdoirtasoknak koszonheto,amibe az RMDSZ keze is melyen benne van.Aztan folytatja:"megbomlott az egyutteles harmoniaja ember es nagyvad kozott."De mikor elt egyutt az ember a nagyvaddal?! Ez valami perverz filmet nezhetett mielott ilyeneket beszelt.Hiszen a medve mindeg is az erdoben elt,az emberektol tavol.Ez az egyensuly azert bomlott meg,mert az ember volt az aki elvette a medve eletteret es nem forditva.Aztan feltesz meg egy kerdest,amit szerintem meg o sem tud elkepzelni,hiszen soha nem latott medvet a szabadban.Azt mondja:"El tudjak kepzelni, milyen az,mikor kora reggel valaki kilep a kapujan,hogy dolgozni induljon,es szembetalalja magat egy medvevel az utcan?"Es en is folteszek neki egy kerdest,sot kettot.Kedves Erika,On el tud kepzelni maganak es nepenek ,egy olyan orszagot ahol az erdoket nem vagjak ki ilyen kegyetlen es barbar modon mint itt Romaniaban? On,kedves Erika el tud kepzelni egy olyan orszagot ahol a termeszetvedelmi rezervaciokat rangers-ek iranyitjak es adminisztraljak (rangers= vador,termeszetvedelmi rendor,akinek ugyanolyan joga van barkit letartoztatni a korzeteben tartozo teruleten mint a tobbi rendornek!) orzik es valojaban vedelmezik ezeket a teruleteket?Probaljunk egy ilyen alakulatot alakitani torvenyesen,probaljuk a vagasokat csokkenteni es a kivagott erdoket ujjaultetni es akkor higgye el nekem,kedves kepviselo asszony,hogy megoldodik a medves problema.

User
Dátum: 2018. december 14., 06:53
A cikk címe: Temesvár üzenete
ÉRTÉKELÉS: 1

Nagy vagy Zoli,buszkek vagyunk rad!

User
Dátum: 2018. december 14., 06:52
A cikk címe: Nem nőnek a helyi adók
ÉRTÉKELÉS: 1

Ha a fából túltermelés van, akkor hogy olyan drága a fa?

User
Dátum: 2018. december 14., 05:33
A cikk címe: Nem nőnek a helyi adók
ÉRTÉKELÉS: 7

Kozmuvek ne kerjen semmit,ugyis duplan fizetunk,9 kobmeter vizfogyasztasra meg 9-et pluszba szamlaznak,pofatlan ,tolvajok,korupt tarsasag.

User
Dátum: 2018. december 14., 01:33
A cikk címe: Rendkívül káros az egészségre a szilveszteri tűzijáték
ÉRTÉKELÉS: 6

Betiltani !

User
Dátum: 2018. december 14., 01:29
A cikk címe: Rendkívül káros az egészségre a szilveszteri tűzijáték
ÉRTÉKELÉS: 3

Hosszú évek óta még a városról is elmegyek,hogy ne lássam,hajlam a primitív embereket örvendeztető zajos bűdös tűzi játékot. Egyszer,vagy kétszer láttam hallottam ilyent, de elegem balett belőle egy életre. A másik dolog,nagyon sok pénzbe kerűlhet ez a lukszus rongyrázás,valami sokkal fontosabb dologra nem lehetne elkőlteni azt a pénzt,amit arra elherdálnak ? Bizony,ha tőlem függne törvényt hozznék a betiltására.

User
Dátum: 2018. december 13., 22:51
A cikk címe: Mexikói a világ legszebb nője
ÉRTÉKELÉS: 2

Én még mindig lélegzem ,pedig nem vagyok más...ez a hosszú élet titka-NEM kell abbahagyni a lélegzést!Már itt is felvették a szenzáció -keltő stílust a címek megválasztásánál.Lehetett volna akár az is,hogy leszállt egy angyal a földre szárny nélkül,de voltak körülötte' szárnyas segédek'/ezt Fülig Jimmy írta a naplójában/

User
Dátum: 2018. december 13., 21:30
A cikk címe: „Fizetős” legeltetés
ÉRTÉKELÉS: 2

Az , hogy mig a sajat teruletere kihajtja addig a mas teruleteit mind leeszik.

User
Dátum: 2018. december 13., 19:30
A cikk címe: „Fizetős” legeltetés
ÉRTÉKELÉS: -1

Télen a kaszálón és saját területeden mikoze másnak

User
Dátum: 2018. december 13., 19:26
A cikk címe: „Fizetős” legeltetés
ÉRTÉKELÉS: 2

Azt buntesek aki kárt csinál!!

User
Dátum: 2018. december 13., 18:46
A cikk címe: Sok kis gazemberség
ÉRTÉKELÉS: 1

1-2 termékre...mert az 1,2 az egy egész kettő.