Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zöld-fehér mennyország

Zöld-fehér mennyország Sport

Azt szokták mondani, semmi sem véletlen: így talán az sem, hogy a sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a Szent György Napok ideje alatt szerezte meg fennállása második bajnoki címét. Ám lévén, hogy múlt csütörtökön Kolozsváron avatták bajnokká a kosárlabda-csapatunkat, az igazi ünneplésre „hazai pályán” került sor.

A játékosok és Zoran Mikes edző „Levonulni tudni kell” feliratú pólóban érkeztek pénteken a város főterére, ahol már több száz szurkoló gyűlt össze a fogadásukra. A bajnokokat Antal Árpád polgármester és Tamás Sándor megyetanácselnök köszöntötte, majd a műsorvezető egyenként szólította fel őket a főszínpadra, ahol a klub vezetősége virágcsokrokat nyújtott át nekik. Rusz István, a Sepsi-SIC klubmenedzsere köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták a csapatot, és akik várták ezt a győzelmet.

Annemarie Gödri-Părău bevallotta, nagyon meghatotta ez a fogadtatás. „Sokkal nehezebb bajnokság volt, mint a korábbi. Meg szeretném köszönni a szurkolóknak, hogy az egész bajnokság alatt mellettünk álltak” – fogalmazott a Sepsi-SIC csapatkapitánya.

A szurkolóknak lehetősége volt közös fotók készítésére is a játékosokkal és a szakmai stábbal, majd az esti órákban az Ismerős Arcok együttes koncertjén újra felcsendült a kosárlabda mérkőzéseken rendszeresen elhangzó, Nélküled című dal.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük