Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Visszaélések jegyügyben

Kedd reggel kezdték el a jegyárusítást a jövő hétfői Sepsi OSK – Bukaresti Dinamo élvonalbeli futballmérkőzésre, azok viszont alig pár óra leforgása alatt elfogytak. Számtalan szurkoló hoppon maradt, felháborodásuk nyomán a klub belső vizsgálatot rendelt el, és mint utóbb kiderült, azoknak volt igazuk, akik gyanúsnak találták az ügyet.

Szerda reggel Diószegi László, a Sepsi OSK főtámogatója közösségi oldalán közzétett bejegyzésében ismerte be, hogy a klub némely munkatársa alaposan bevásárolt a nagy érdeklődésre számot tartó belépőkből, így annyival kevesebb jutott hivatalos eladásra. „Két helyszínen árultuk a je­gye­ket, ezért tudott elfogyni három óra alatt 2670 darab… A szurkolótábor 400 jegyet igényelt, az OSK gyerekcsapatainak 170 jegyet tettünk félre, a szponzorok 220 jegyben részesültek, az OSK-játékosok családtagjainak 66 jegyet juttattunk. A megmaradt 788-at a klub alkalmazottai vásárolták meg a vezetőség engedélye nélkül. Így jön ki a 4300 eladott jegy. Mivel a Dinamo szurkolói is jönnek, nem árusíthattunk több jegyet. Sajnos a stadionunk csak ennyi férőhelyes, és ezen nem nagyon tudunk változtatni” – magyarázta Diószegi.
A klub később hivatalos közleményben kért elnézést a szurkolóitól. „Vizsgálatunk során beigazolódott, hogy belső visszaélések történtek a jegyeladások során, amelyeket azonosítottunk, elkövetőiket pedig megfelelő következményekkel sújtjuk. Meghoztuk a megfelelő intézkedéseket, a továbbiakban pedig igyekszünk elkerülni a hasonló, a klub arculatát és szurkolók hangulatát egyaránt romboló hibákat. A közeljövőben igyekszünk kárpótolni hűséges, a klub vezetőségének tudtán kívül hátrányba sodort híveinket” – áll a közleményben.
A kárpótlás jegyében a Dinamo elleni meccset óriásképernyőn kivetítik a városközpontban. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. április 26., 7:46
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Mint kezdivasarhelyi koszonet Dioszegi urnak a kozbe lepesert,latja fonok milyen ragajos a hegyentuli szokas,de en azt sem ertem,hogy a jegyarustok ha fiatalok akkor honnan tanultak az uzerkedest, vagy a konnyebb penz forrast hisszen ez egy 1980-as evekben volt nagy divat mikor a nemzeti csapat jatszott a pribekek arultak a jegyeket mi alkalmi szurkolok megsem mertuk kerdezni,hogy mennyi a jegy csak adtuk a kert lejt, sorban alltunk erte hallgotozva, hogy ez biztos,hogy ennek a jatekosnak,vagy vezetonek a jegyeit aruja a deszma emlekszem 5 lej volt. Ezeknek vajon mennyi, remelem tobbe nem latjuk szemeiket.