Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kikaptak a végjátékban

Kikaptak a végjátékban Sport

A Kézdivásárhelyi SE teremlabdarúgói változatos, az utolsó pillanatig kiélezett mérkőzésen kapituláltak Nagyváradon, a helyi Dinamo Leonardo alakulata ellen, a II. ligás pontvadászat 2., vasárnapi játéknapján.

A Farkas – Gajdó T., Gáll, Albu, Rancz (játszott még: Gazda, Erős, Boricean, Babei) felállításban pályára lépő kézdivásárhelyiek a futsal minden szépségét bemutatták az első játékrészben, annak ellenére, hogy az újonc hazaiak lőtték az első gólt a csapatkapitány Șumălan révén. A KSE Boricean révén egykettőre kiegyenlített, majd Albu jóvoltából jutottak előnyhöz (1-2). Șumălan büntetőből felzárkóztatta csapatát (2-2), majd innentől a tapasztaltabb kézdiek akarata érvényesült. Szép összjátékot követően Gáll és Rancz is betalált, így 4-2-es előnnyel vonulhattak szünetre a háromszékiek.

A második félidő egy újabb Gáll találattal indult (2-5), ezt követően viszont nem a KSE kedve szerint alakult a játék. Șumălan büntetőből és a mezőnyből is eredményes volt (4-5), majd Giura duplázott és fordított (6-5). A gyenge idegzetűeknek nem ajánlott végjátékban Gazda József a vészkapusos technikát alkalmazta, ennek eredményeként a tapasztalt edzőjátékos kiegyenlített (6-6) az utolsó percben. A gólöröm viszont nem tartott sokáig, mert a hazaiak kapusa, Gheţe kihasnzálta, hogy üres a kézdi kapu, és saját kapujából szerezte meg a győztes gólt: Dinamo Leonardo–KSE 7-6.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük