Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Véget ért egy álom

Véget ért egy álom Sport

Támogatás hiányában a felszámolás sorsára jutott a Kézdivásárhelyi SE A-osztályos női kézilabdacsapata, amely tegnap hivatalosan is visszalépett a pontvadászatból. A csapatot életre hívó Jakabos István edző és Imreh Zsombor menedzser felfoghatatlannak és méltatlannak tartja, hogy a városvezetés mellőzte törekvéseiket.

– Ha a városvezetés részéről nincs hajlandóság és akarat arra, hogy a kézilabdát támogassa, akkor nincs miről beszéljünk. Tavaly az odavágó-sorozatot a támogatóinknak köszönhetően tudtuk végigvinni, akiktől, év eleje lévén, jelenleg nem várhatunk el nagyobb összeget. Tavaly kénytelenek voltunk sokat kalapozni, amíg összegyűlt a kellő összeg, de nem magunknak kértünk, hanem a gyerekeknek, azért, hogy lehetőséget adjunk a helybéli fiataloknak az itthoni boldogulásra. Voltak, akik mellénk álltak (Zarah, New Fashion, Nexxon, Garo, Toro Impex, Transintex, Secuiana), és sajnos olyanok is, akiknek, bár lett volna rá lehetőségük, nem tették – sorolta csalódottan Imreh Zsombor, hozzátéve, hogy így év elején csak a helyi önkormányzat segítségében bíztak, de a városvezetés pénzhiányra hivatkozva elutasította kérésüket.
A KSE kézilabdázói a tavalyi második félévi sportpályázatok elbírálásakor 14.150 lejt kaptak a városkasszából, ebből az összegből Imreh szerint 7750 lejt teremdíjként fizettek vissza az önkormányzatnak.
Jakabos István edző elmondása szerint „mélységesen megviselték” a történtek, számára a legnagyobb nehézséget az jelenti, hogy miután összegyűjtötte a helyi tehetségeket, közölnie kell velük, hogy nem tartanak igényt a munkájukra.
– Temetjük a megyei kézilabdát, amely egykor számtalan kiválóságot termelt a sportéletnek, pár évtizeddel ezelőtt mind a női, mind a férfiválogatottba delegáltunk játékosokat, elég, ha csak Török Edit, Török Mari, Kopacz Doina vagy épp Kicsid Gábor nevét említem. Az egész akkor kezdődött, amikor a Sepsi–SIC se szó, se beszéd felszámolta a kézilabda-szakosztályát, mi pedig Imreh barátommal nem akartuk veszni hagyni ezeket a lányokat. Nekifogtunk a szervezésnek, sok nehézségbe ütköztünk, keretgondjaink voltak, de végül sikerült végigvinni az odavágót, egy meccsről sem hiányoztunk, akkor sem, ha hét emberrel tudtunk elutazni, mert a jövőre gondoltunk – fogalmazott Jakabos.
Kihangsúlyozta, a női kézilabda a legeredményesebb csapatsportágnak számít az országban.
– Nem szeretnék más sportágak ellen beszélni, de az lenne az igazságos, ha mindenkinek megadnánk a jogot. Nem tartom normálisnak, hogy elköltsünk másfélmillió eurót öt színesbőrű nőre, és a mieink, akiknek a szüleik adót fizetnek, menjenek oda, ahová akarnak. „Rátok nincs szükségünk, nekünk ti nem kellettek, van pénzünk, és hozunk idegeneket!” Csak üres duma, hogy tartsuk itthon a fiatalokat! – fejtette ki az edző, aki szerint a folytonosság hiánya miatt az utánpótlás-nevelés is okafogyottá válik.
Az első idényt a csapatépítés jegyében képzelték el, de már megegyeztek az élvonalbeli és külföldi tapasztalattal rendelkező Szabó Gabriellával és Tamás Rékával, akik Jakabos szerint nyártól hazatértek volna. Két tapasztalt játékos, Georgeta Bucin és Stângu Carola is csatlakozott volna a napokban, ám mindez már okafogyottá vált.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. január 19., 10:44
    ÉRTÉKELÉS: 23

    Sajnálom ,hogy megszűnt a kézilabda.És sajnálom hogy Jakabos úr,meg Imreh úr ennyire naivak voltak ,hogy hittek a mesékben.Ma csak egy sportág létezik….a foci.Oda megy a sok pénz.Az idegenlégiósokra,meg a nagy mesékre.A Puskás Akadémiás hülyeségre.Bemesélik az ittenieknek,hogy majd a Puskás Akadémiával közösen micsoda dolgok történnek,bele b…….ák az adófizető pénzét a semmibe.Ugyan már.Mit tanulhatsz olyanoktól akiket Andorra és Luxemburg is megveri?Akiknek klubbcsaptaik az Európa kupák selejtezőinek első fordulójában kiesnek.Ja….stadionokat építenek.Ez igaz,mint ahogy Hofi Géza mondása is:”Figyelj, haver! Kis focistám! Szerinted az új stadiontól megjavul a foci? Öhöm. Ha Mari néni szarul főz és adok neki Zepter edényhalmazt, attól finomabb lesz benne, ami szar?”.Úgy látszik Jakabos és Imre úrak még nem tapasztalták az önkormányzati igazságot.A lényeg a nyelv használata….annélkül meghalltál.És sajnos a más sportágakra(amelyekben rengeteg munka és jóval több eredmény született mint a fociban)szinte ugyanolyan elbírálásban részesülnek mint a kézilabda.Értem itt a cselgáncsot,vagy a kosárlabdát…vagy például a karatét,hogy csak néhányat említsek.Talán egyszer megnézi valaki hova megy az adófizető pénze.

    • User
      Dátum: 2018. január 19., 15:24
      ÉRTÉKELÉS: -3

      A fotbal se 100000 euroval kezdte az indulast. Eloszor bebizonyitotta hogy eletkepes es fent tud maradni es azutan kapott nagyobb tamogatast a varosvezetestol. es az se volt tobb evi 40000 lejnel. a tobbit szponzorok es egyebb bevetelekbol jottek be. es amig a puskas akademia 300000 euros befektetessel jott kezdivasarhelyre es ugy szakmai mint anyagi hatterrel segiti a kezdivasarhelyi fotbalt addig hadd jojjon es segitsen. nem az a lenyeg hogy kezdi fejlodjon haladjon elore? legyen lehetoseg a gyerekeknek kimozdulni ne otthon uljenek? ez abaj a kezddi mentalitassal hogy soha semmi nem tetszik senkinek. panaszkodni tud mindenki de osszefogni es valamit csinalni azt senki. minden sport hatamogott egy tetemes munka van amit joreszt onkentesek csinaljak es fizetes nelkul sot meg adnak is a sajat penzukbol azert hogy valamit adjanak vissza a varosukert! Ti mit adtok vissza? csak a gunyolodas es hurrogas. a Puskas Akademia meg egyelore csak penzt hozott es nemcsak kezdivasarhelyre. Akkor ezzel mi a baj? Jakabos Istvan azt hitte hogy ugy van mint a kommunista rendszerbe hogy a parttitkar egyet futyent es mindenki alkalmazva lesz es minden ki lesz fizetve! eloszor mutass fel eredmenyt. mutasd be hogy eletkepes lesz a csapatod es azutan majd jon a tamogatas magatol. a fotbalba is ezt csinaltak mar 5 even keresztul es most vegre valahara eljuttunk egy olyan szintre hogy azt lehet mondani hogy ez egy jo kezdes!

  • User
    Dátum: 2018. január 19., 10:38
    ÉRTÉKELÉS: 21

    Legalább a terem díjat elhagyhatták volna a városvezetők, ha már a várost képviselik a csajok. Az alpolgármester úr is kézilabda rajongó, gyakran lehetett látni a nézők között a hazai meccsek alkalmával, mégsem dobtak bár egy utolsó mentőövet, hogy legalább ezt a baknokságot végig vigyék. Lassan kezdem látni, hogy majd következik a városi hokicsapat is.

    • User
      Dátum: 2018. január 19., 15:45
      ÉRTÉKELÉS: 0

      a teremdij egyseges mindenkinek. Minden szakosztaly, sportolo, szorakozni kivani szemely koteles fizessen. a torveny nem engedi ingyen odaadni a letesitmenyeket!

  • User
    Dátum: 2018. január 19., 10:34
    ÉRTÉKELÉS: -19

    Aki ismeri Jakabost, tudja, milyen ember, azon csodálkozik, hogy egyáltalán miként tudott eddig is megszédíteni ennyi normális embert. Amikor azt nyilatkozta volt, hogy a győri AUDI ETO szintű kézilabdacsapat lesz Kézdin is, már akkor tudtam, hogy felelőtlenség belevágni ebbe a kalandba. Eddig is fölösleges pénzköltés volt, továbbra is az lenne. Sajnos, ez a valóság.

    • User
      Dátum: 2018. január 19., 10:42
      ÉRTÉKELÉS: 11

      Az elottem levo hozzaszolo is teljes mertekbe tisztaba van a dolokkal ugy latom.csak arra lennek igazabol kivancsi hogy amikor az o munkajat semmibe veszik akkor is ekkora szajhos lenne???!!!!varom a valaszt!!!

  • User
    Dátum: 2018. január 19., 11:22
    ÉRTÉKELÉS: -15

    Milyen munkát vettek itt semmibe? Hazajött egy ember hosszú évek után külföldről, ahol még egy autót sem volt képes vásárolni magának, kitalálja, hogy itt győri szintű csapatot lehet építeni Audi nélkül, erre pénzt kér jóhiszemű emberektől (volt iskolatársaktól, akik ma jól menő vállalkozásokat vezetnek), eredményt nem tud felmutatni, csak ígéreteket, s amikor elfogy a pénz, akkor az önkományzar a hibás, mert nem ad neki 100 ezer eurót az adófizetők pénzéből. Hol itt a munka? És miért lenne ez szájhősködés? Ez egy VÉLEMÉNY, kedves uram, amit fenntartok, ha tetszik önnek, ha nem: eddig is kár volt erre a pénzt pallani, s nagy hiba lene, ha továbbra is az adófizetők pénzét áldoznák erre a szélhámosságra az illetékesek. Punktum.

    • User
      Dátum: 2018. január 19., 12:33
      ÉRTÉKELÉS: 17

      Kerem akkor nyiltan is vallaja a nevet!!!en megteszem Matis Henrietta vagyok a kezilabda csapat tagja.kerem szepen amig on nem tudna hogy mi mennyi munkat fektettunk bele addig ne adjon hangot a velemenyenek,mert maganak halvany sejtese sincs amig nekem van !ja es akkor blamaljon le mast ha ugyanezt o is kepes lenne elerni es megtenni!koszomom!

    • User
      Dátum: 2018. január 19., 19:05
      ÉRTÉKELÉS: 14

      Ez az ember meg akarta próbálni fel éleszteni a kézilabdát egyebet nem akart !!! Segíteni akarta a Kézdi -kézilabdát itt eről van szó. Az hogy van e autója vagy nincs az ő dolga !!! Kedves sport barát

    • User
      Dátum: 2018. január 19., 15:23
      ÉRTÉKELÉS: -8

      Nekem mint abszolut kivulallonak az tunt fel, hogy ez a szinesboruzes milyen szivesen hasznalt kifejezes…
      Ha azok a kulfoldi kosarasok feherek lennenek, mint ti, akkor ugy rendben lenne??

      Miert kell kiemelni, hogy szinesboru? ezt tudjatok, hogy minden normalis, nyugati orszagban torvenyellenes leirni es kimondani? Ez teljes mertekben rassizmus. Gondolom csak kepen lattatok ilyen embereket es a nevelesetek resze volt a fajgyuloletet….

      Nem attol nincs kezilabda csapat, hogy a kosaras lanyok szinesboruek es nem feherek :))

      Peace 🙂

  • User
    Dátum: 2018. január 19., 11:31
    ÉRTÉKELÉS: 19

    Hat az azert tenyleg hulyen nezett ki, amikor a Szent Gyorgy napokon a tomeg enekelte, hogy EGY VERBOL VALOK VAGYUNK, s a neger kosaras lanyok erre vidaman integettek a szinpadrol. Ez azert egy kicsit durva. Nem vagyok en rasszsita, de tenyleg, mi szuksegunk van penzert idehozni szines borueket? Jonnek azok maguktol is elegen… A helyi tehetsegekre kell kolteni!

  • User
    Dátum: 2018. január 19., 11:41
    ÉRTÉKELÉS: -8

    Valoszinuleg azert nincs kezilabda, mert a kosaras jatekosak szinesboruek es nem feherek…
    Nem sokat hasznalt az a sok ev kulfoldon ugy latszik.
    #loser

  • User
    Dátum: 2018. január 19., 15:48
    ÉRTÉKELÉS: 7

    Persze, hogy fektettem pénzt a csapatba, hiszen abban az összegben, amit a polgármesteri hivataltól kaptak, az én adólejeim is benne voltak, s abban is benne lennének, amit ezután kapnának. De sehol sem írja, hogy itt csak az szólhat hozzá egy témához, aki szponzorál valakit. És az sem feltétel, hogy be kell mutatkozni. Amúgy szólítson Nagy Jenőnek, ha ez megnyugtatja. 🙂

  • User
    Dátum: 2018. január 19., 15:28
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Kedves Henrietta, itt senki sem mondta, hogy csapat tagjai nem dolgoztak volna rendesen, hogy ne fektettek volna bele elegendo munkat. Bizonyara sok aldozatot hoztak. Itt arrol van szo, hogy ha valaki ekkora faba vagja a fejszet, mint Jakabos, akkor ELOTTE vegezzen szamitasokat, kosson szerzodeseket, ne felidoben ebredjen ra, hogy elfogyott a penz. Ne szeditsen se jatekosokat, se drukkereket, se szponzorokat, hogy itt Bajnokok ligája meccseket fogunk latni. minden tiszteletema sportoloke, de a szelhamossag engem is idegesit.

  • User
    Dátum: 2018. január 19., 15:24
    ÉRTÉKELÉS: 12

    Ha én elmennék Afrikába, s azt mondanák rám, hogy ne egy fehér ember, akkor rasszisták lennének a négerek? Jaj, hogy milyen gyorsan tud fertőzni ez a z ameriaki sületlenség „politically correct”…

    • User
      Dátum: 2018. január 23., 14:52
      ÉRTÉKELÉS: 0

      Nem az a baj, hogy leírod, hogy színesbőrű, hanem, hogy a bőr színére teszed a hangsúlyt, nem arra, hogy külföldi. Ha ezt nem érzed, akkor problémás a helyzet.

      Mert fehérorosz, horvát, szerb, bosnyák nem probléma, de a svéd vagy amerikai igen, mert ők más színűek? És akkor mi van a helyi feketékkel? Mert hát olyan is akad. Még székely is.

  • User
    Dátum: 2018. január 19., 18:42
    ÉRTÉKELÉS: 7

    Jelenleg az USA -ban afro-amerikai a megnevezésük ,már a black sem jó!A pc odaáig vezetett,hogy a régebbi rajzfilmeket pl.Droopy Dog cenzúrázzák, leveszik a yt-ról,ezért felteszik az uncensored felírattal.Már Homérosz Iliászában is Achilleusz,az aranyhajú harcost is afroamerikai játsza…ez olyan, mintha az Orleas-i Szüzet Cicciolina alakítaná!

    • User
      Dátum: 2018. január 19., 18:02
      ÉRTÉKELÉS: 10

      Az amerikai néppel minden hülyeséget be lehet vetetni, meg is érdemelték Obamát. De hogy Székelyföldön ma azon óbégasson valaki, hogy egyáltalán miért ejtjük ki a szánkon, hogy színes bőrű – hát ettől megáll az ész.

  • User
    Dátum: 2018. január 19., 23:55
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Elore is szeretnem leszogezni, hogy semilyen sport tevekenyseget nem szeretnek tamadni, es nem kivanom a megszuneset vagy hasonlok….. De…
    Egy felelos sport egyesulet vezeto semmi keppen nem igazol le szoban 4 jatekost annak tudataban, hogy annyi penz nincs a csapat szamlajan , hogy a kovetkezo fordulot le tudja jatszani .
    Az nem ugy mukodik, hogy megallapodik az egyesulet a varossal vagy akar szponzorral egy eves tamogatasi osszegrol majd ha elfogy a penz akkor ujra ker es ha nem kap akkor felhaborodik, .. Alapszabaly sportban csk azt koltjuk el ami van ellenkezo esetben semi mas nem tortenhet cask a csod !!!
    Szerintem mukodhetett volna ez csapat amennyiben a helyen lettek volna kezelve az eroviszonyok es szabadidosportkent , amator tevekenysegkent lett volna kezelve .

  • User
    Dátum: 2018. január 20., 0:29
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Nálunk, ha valaki valamilyen nemes dolog fenntartásán ügyködik, feltétlen támogatókat kell szereznie. Sajnos, szokás szerint ezek valamibe beléptetik az illetőt. Szerencséje van, ha csak sz@rba léptetik. Ami a focit illeti, sajna már az aranycsapat csodálói között is nehéz belátni, hogy a foci nem 22 ember összevissza rohanása és eközben hangos egymásra förmedése. Egy csapatnak egy edzője, egy játékmestere és egy kapitánya van. Slussz. Jakabosnak nem vezető, hanem segítő kellett volna. Jakabos el tudta volna vezetni azokat, akik hallgatnak rá.

  • User
    Dátum: 2018. január 20., 0:27
    ÉRTÉKELÉS: -8

    Nagyokos, ne hülyéskedj, mindenki fizessen a teremért s a pályáért! Ha szórakozni megyek oda, vagy az egészségem akarom ápolni, egyet értek, hogy a te zsebagyad dagadjon, arra fogsz szavazni, hogy fizessek, de mikor kézdi színek öregbítéséért lihegek, menj te az anyukádhoz, sírjatok. Mindazokkal, akik a sportnak kapukat emelnek! A sport által emelt akadályokat le kell ontani, nem kell még emberi gyarlóságokat szembe tolni. Csak az versengjen, aki jobbat tud mutatni! A más indukóknak, kusti!

    • User
      Dátum: 2018. január 20., 10:26
      ÉRTÉKELÉS: 2

      A heves hozzaszolasodbol itelve kozel alltal a csapathoz . Egyutterzek es remelem lesz valami megoldas . De ! A tisztanlatas erdekeben – ez szabadidosport volt szervezett keretek kozott. A profi sport nem ilyen es meg csak nem is itt kezdodik . Ez egy jo kezdemenyezes volt , de ide illik a kozmondas ” Sokat akar a szarka …..”.
      Szerintem abban egyeterthetunk , a kevesebb neha tobb . Nem Gyori Etos illoziokba kelett volna ringatni a nagyerdemut hanem orulni a lehetosegnek h heti 2 er 3 or el lehet menni mozogni es resztvenni egy bajnoksagban .

  • User
    Dátum: 2018. január 20., 9:15
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Úraim nincs miért egymásra dobni a vizes lepedőt.mindenkinek van kedvelt csopata ,fotbal klzilabda,kosárlabda stb.Jakabos úr nem igért feljutást az első évre Gőrbicék szintjére csak csapat épitést .Meddig volt focicsapat amegyeibe és kiszálás is csak a megyébe volt a lanyoknak el kellet utazniuk ARADRA ,TEMESVÁRRA ?NAGYVÁRADRA stb ,stb.nem egyforma kőltségel AMI az ALPOLGÁRMESTER Urat ileti már első percen nem értett egyet a csapat indulásával.Miért játszanak kétszer 30 pecet a kézilabdások a focisok 45 percet ????? Afociba ha csatár játszik a védő tud pihenni és forditva de a kézilabda a játékos csatár is védő is Uraim mindenki gondolja végig és pártolja csapatát máshoz ne szoljon hozá.ÉS probájon segiteni a város sport életét fel lenditteni .

  • User
    Dátum: 2018. január 20., 11:40
    ÉRTÉKELÉS: 14

    Jobb lenne mig a hulyesegek felett vitatkoztok,Kezdivasarhely utait es jardait elpucolni,mert egy ilyen hitvanyul vezetett varos nemigen van meg a terkepen.A jardakon nyakig latyakba,hoba.Az utakon,ha nem ho van az autok priccoljal fol a jarokeloket,mert az elolvadt ho tocsakban all.A parkolasert dijat azt tudtok szedni.Jogtalanul!Mert ezeket a parkolokat nem ti csinaltatok.De,hogy elpucoltassatok a havat az utcaseprokkel a parlolokbol,az utszelerol es a jardakrol az mar nehezebb vallalat.A sok ingyenelo parkolodijbehajto helyi rendor,jobb volna ha lapatolna a havat,ha mar ugyis dijat kell fizetni a parkolasert.Igy kell kinezzen egy municipium,melyben a varoslakok municipiumi adot fizetnek?! Hanyingerem van ennek a varosnak a vezetosegetol!

  • User
    Dátum: 2018. január 21., 9:52
    ÉRTÉKELÉS: 11

    Birtam amikor Kézdi vezérei a honlapjukon posztolták, h megjött a tél. Most meg is győződtünk mert még másnap is úgy lehetett az utakon menni mint a pityóka sorok közt! Üzenem az előttem szólónak h nemsokára a barikra szavaznak ha a nevénél ott fog ékeskedni a tulipán! Ez a baj a környéken csak abba fektetnek amiből még 1 annyit le lehet nyúlni! Rács is tette a dolgát,a Kia javítását annyiszór a fejéhez vágták, ezek meg 1 vagyont költenek mindenre! Ebbe a k…. városba akár gyalog is el lehetne jutni mégis mindkét boss Dusterrel lóg! Oroszfalut, Sárf. Szászf. Nyujtódot ne sorolják Kézdihez mert oda csak választásokkor mennek max köveznek 1 ,2 mellékutat miután felbarmolják a fagyok előtt az utcát, h nyakig tocsogjanak a sárba a falusiak! Mi a helyzet az ipari csarnokokkal? Mennyi pénzt vittek a közösbe? Talán annyit mint a sport!

      • User
        Dátum: 2018. január 22., 10:28
        ÉRTÉKELÉS: 2

        Nyujtodon lakik ez valo igaz, de Nyujtodert semmit nem tesz…A kornyeki falvak sokkal elorebb alnak mint Nyujtod, pedig Kezdivasarhelyhez tartozik, ugyan ugy kellene ez a falu is fejlodjek mint mas falvak.

  • User
    Dátum: 2018. január 21., 9:24
    ÉRTÉKELÉS: 3

    1 falucska csapatát sokáig röhögtük, az élvonalban voltak idegen légiós kölykök rugták a bőrt pénzért, volt ott edző bá,kultusz miniszter, partbiró😉, szponzor, millió lejes pálya mely jobbra lejt nagyon! Most hátul kullog a csapat, de a helybéli gyerekek kergetik a labdát ingyen örömünkre!

  • User
    Dátum: 2018. január 21., 13:20
    ÉRTÉKELÉS: 2

    A nevem Jakabos István -legelöre megemliteném ,hogy nem tartom lovagias magatartásnak, ,hogy valaki felelösség tudata ellenére véleményezzen másokat ,van 1 mondás-ha férfi vagy légy férfi,legyen hited ,s neved,lehet nem ismeri a szerzöjét
    Szeretnék válaszolni pár névnélküli vélemény re
    -jan.19- 1o ora 34 , 11,o 22, 15 o 23, 15 o 28 ,jan 2o ,o 27
    -a pénzköltésröl ,az volna a kérdésem milyen elpocsékolt pénzröl beszélünk ,
    ebben a csoportban 14 csapat müködik többek között olyan kiszállásokkal, mint 2 Temesvár,Arad,Nagyvárad,Resica ,Mioveni,Maros,és az itthoni mérközések terhei-biroi dij 8oo -1ooo lej ,leigazolások ,1ooo lej drb.,amit lelkes szponzoraink fedeztek. Hozzátenném -Vitális B. Kinga sugallatára Gyülést szervezett,ahvá meghivodott a megy vezetöségéböl Tamás Sándotr,kézdirö a polgármestert,ki a sok munkájra hivatkozva ay z alpgm-t Derzsi Gy. küldte.
    Itt elhangzott hogy a csapat fenntartását Tamás S. szerint a municipiumi és a megyei kirendeltség fögja felvállalni.
    Szeretném tisztázni ,hogy Mi semmiféle 1ooooo euros támogatásrol nem tárgyaltunk,ez csak valakinek a szüleménye.
    A számitásaink szerint évi szerény költségvetésünk 25o -3oo ezer lej volna,
    Mi ebben az évben csaptépitést terveztünk, ( annak aki lesélhámosozott biztosan krimiket olvas )
    Kapcsolatba léptünunk azokkal a potenciális értékekkel,kikre számitottunk ,hogy jövöre ütöképes csapat hozzunk létre.
    Ezen tervek megvalositásához a kézivh-i és a megyei tanácsok támogatása szükséges,A Györ-t mint példát emli -tettem , Ha célkitüzésünköt elérnök itt is minden második héten megtelne a csarnok,biztositva a sportszeretö emberek szorakoztatását,
    Hozzátenném,hogy a kézilabda a csapatsportok között .SPORT NATIONAL DE INALTA PERFORMANTA ,gondolom akkor több ráfigyelést érdemelne.
    Mint érdekesség elmondanám,,hogy sem Én,sem Imre Zsombor az eddigi tevékenységünkért még pénzt nem láttunk.

  • User
    Dátum: 2018. január 22., 9:40
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Tényleg nyujtódi de őkelme a dn 11 mentén lakik, a mellékutcákba pedig minek nézzen be! Karácsonyi világítás is csak a templom környékére jutott, de jobb is így mivel régebben a villanyoszlopokon a karácsonyi díszek iis csak a háza körülig nyujtózkodtak le😉! Valószínű gyüjti a zsét me még mindig falu- faluba lakunk francia vc be pottyantunk szennyvezeték hiányában!

  • User
    Dátum: 2018. január 22., 10:31
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Tisztelt Jakabos úr, felhívnám a figyelmét, hogy ez egy olyan felület, ahol név nélkül lehet kommentelni, s a hozzászólók 99 %-a így is teszi. Ez nem lovagiasság kérdése. Önnek, mint közpénzek költőjének, nyilván kötelessége is névvel vállalva megvédenie álláspontját, nekem, mint adófizetőenk elég kérdéseket feltennem. Az első kérdésem az lenne, hogy miért nem akkor kezdett bele a bajnokságba, amikor megvolt (le volt szerződve) a 300 ezer leje (ami jó 70.000 euró)? Hol tette közzé nyilvánosan, hogy eddig kitől mennyi pénzt kapott, s azt tételenként mire ment el? Mert a taranszparencia a legfontosabb egy olyan egyesület számára, amleyik közpénzekre pályázik. És mire menne el az a 70 ezer euró? Biztos, hogy elég lenne? Milyen célkitűzést valósítanának meg belőle? Hány kézdivásárhelyi sportoló van a csapatában, és ez milyen arányt tesz ki? Miért nem ezt közli a sajtóban, ahelyett, hogy dobálja a vizes lepdőt, amiért elfogyott a pénz? Ne haragudjon, de én így látom ezt a problémát.

  • User
    Dátum: 2018. január 22., 16:28
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Jakabos ur nem elt Kezdivasarhelyen tobb mint 20 eve. Most hazajott (oreg eveit itt leelni) mindenkit blamal aki nem ugy jatszik ahogy o szeretne. Menjen iskolakba es toborozzon onnan tehetseges kezilabdasokat. Vegye fel a kapcsolatot a sporttanarokkal. Kovetelozni es ragalmazni akkor lehet ha valami eredmenyt leteszek az asztalra. Az atletika is szep eredmenyeket ert el anno Kallith Attila bacsi idejeben…szinte semmi penz nelkul. Igaz nem most volt, de volt…!!!

  • User
    Dátum: 2018. január 23., 1:29
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Ha nem elt Kezdin 20 evig most mit szamit te okor ??? Neked meg mi a kozod ehhez hogy ki hol el mi vagy te biro milyen minosegben iteled el az embereket???!!! Nagy bunko vagy,az ilyenek miatt nincsen haladas,progresszio a Földön mert az ilyen irigy sunyik akiknek semmi kozuk a dolgokhoz keresztbetesznek es gatoljak az emberiseget a fejlodesben