Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap kezd a KSE

Vasárnap kezd a KSE Sport

Vasárnap játssza az év első mérkőzését a KSE Futsal, miután hosszas huzavona után megegyezés született a kézdivásárhelyiek és a Marosvásárhelyi City’us között, ami az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság 9. fordulójából elmaradt mérkőzés újraütemezését illeti.

A marosvásárhelyi bajnokcsapat kérésére tavaly októberből elhalasztott összecsapást január 15-én, vasárnap 18 órától játsszák le a kézdivásárhelyi sportcsarnokban, amelyre szeretettel várják a szurkolókat. A KSE Futsal január 4-én kezdte meg a ráhangolódást a bajnoki folytatásra, a január 22-ei 16. fordulóban már Kolozsvárra látogatnak a kék–fehérek, ahol a Clujana otthonában igyekeznek szezonbeli első pontjaikat megszerezni. Csapatunktól származó értesülések szerint január 25-én, a Román-kupa első körében a másodosztályos Csíkszeredai Imperial Wet együttesével mérik össze erejüket a hargitai megyeszékhelyen.

A kézdivásárhelyi futsalcsapatnál jelenleg átszervezés zajlik, új vezetőséggel és új elképzelésekkel szeretnék áthidalni az idénybeli nehézségeket. Mint ismeretes, a céhes városi együttesnek eddig egy pontot sem sikerült szereznie a 2016–2017-es kiírásban, a rangsor legvégéről várja a folytatást.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük