Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Újabb érmek a sízőknek

Újabb érmek a sízőknek Sport

Szombaton a kis-somlyói sípályán bonyolították le a hargitai síbajnokság 4. fordulóját, a Szereda-kupát. A Sport-All Ski Team nyolc sportolója indult a versenyen Bocz Attila edző irányítása alatt. A sepsiszentgyörgyiek három érmet (1 arany, 2 bronz) szereztek a nagyon nehéz pályán.

– Sok kicsúszással és bukásokkal tarkított, izgalmas versenyen vagyunk túl. Az utolsó forduló nagyon érdekesnek ígérkezik, sok korosztályban borulhat a papírforma – mondta Bocz edző.
A Ski Team eredményei: Méder Csaba 1., Perjessy Kata és Barta-Martina Máté 3. hely, Finta Szilárd 4., Szarukán Ábel és Rápolti Erhard 6., Kala Örs 10. hely. Bíró Maja a 2006–2007-es korcsoportban hatodikként zárt, azonban közvetlen ellenfelei gyengébb teljesítményének köszönhetően összetettben a harmadikról előlépett a második helyre, és mindössze 20 pont választja el az első helytől.
A szentgyörgyi sízők tegnap már Kapnikbányán versenyeztek a Tanulók Háza által rendezett országos síbajnokság 4. körében. Szombaton Hargitafürdőn csatolják magukra a sílécet, ahol a Bónis-Elekes-emlékversenyen szerepelnek. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük