Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Újabb elismerés a Z Dance-nek

Újabb elismerés a Z Dance-nek Sport

A sepsiszentgyörgyi Sport-All Egyesület Z Dance táncszakosztályának tagjai ismételten elkápráztatták a zsűrit és a közönséget hétvégén Bukarestben, a Dance Star országos táncversenyen, amely egyben előválogató volt a horvátországi Dance Star-világbajnokságra. A Z Dance két produkcióval indította versenyzőit az MTV kategóriában, mindkettőt díjazták.

– A trióban nagyon bíztunk, mert az ősz folyamán már megmérettetésre került a produkciójuk, és 3. helyet értek el a Bukarest Dance Fesztiválon, ahol nyilvánvalóvá vált számunkra, mit kell javítani, csiszolni a koreográfián. Januárban fogtunk neki a változtatásoknak, és úgy éreztük, sikerült kellőképpen felkészülni. Mivel a táncegyesületünk az utóbbi időben nagyobb hangsúlyt fektetett a cheer (pompon) táncra, ezért a csoport versenyprodukciójának előkészítésére kevesebb idő maradt. Ehhez képest a verseny várakozáson felül sikerült, az eredményekkel nagyon elégedettek vagyunk, és lelkesen készülünk a horvátországi világbajnokságra – értékeltek Vass-Vitus Kinga és Sándor Lilla oktatók, akik egyúttal köszönik a szülőknek és Bartók Ildikó varrónőnek a támogatást és a munkát.

A MTV Commercial kategóriákban induló csapatok közül Brandabura Ingrid, Stinghe Szofia Leila és Cojocaru Adrienn Kriszta első helyezést ért el a junior korosztály duo, trio és quartet kategóriájában; míg ugyancsak a junior korosztályban, a csoport kategóriában Brandabura Ingrid, Stinghe Szofia Leila, Cojocaru Adrienn Kriszta, Policsek Orsolya, Policsek Hanna, Pataki Adrienn és Simon Johanna a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Eredményeinek köszönhetően mindkét csapat kvalifikálódott a 2018. május 23–27. között esedékes világbajnokságra. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük