Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ügyeskedik az utánpótlás

Ügyeskedik az utánpótlás Sport

A KSE Futsal Junior focistapalántái hétvégén a 2007-es korosztály számára kiírt szászrégeni Régen-kupán szerepeltek, ahol Csulak Attila tanítványai a 24 csapat közül az előkelő 11. helyen végeztek.

A KSE Futsal Junior a csoportküzdelmek során a D-csoportban előbb 2-4 arányú vereséget szenvedett a Szászrégeni Best Kids-től (a kézdi gólokat Demeter lőtte), majd 6-0-ra leiskolázta a Marosoroszfalui Maros csapatát (gsz.: Lovász 3, Demeter, Brânzan, Varga). Ezt követően Orosz és Lovász találataival 2-0-ra verték a Marosvásárhelyi MSE-t, illetve gólnélküli döntetlent értek el a Naszódi Viitorul és az FK Csíkszereda együtteseivel. A csoport végeredménye: 1. Szászrégen 15 ponttal, 2. Viitorul 10, 3. KSE 8, 4. Csíkszereda 7, 5. Marosvásárhely 3, 6. Marosoroszfalu.
A kézdiek a 9–12. helyért maradtak versenyben, ahol előbb 2-0-ra kikaptak az Academica Transilvániától, majd a 11. helyért vívott helyosztón a Dribli Kolozsvárt a rendes játékidőbeli 0-0 után büntetőkkel 3-2-re győzték le (gsz.: Lovász, Varga, Tamás).
A KSE Futsal Junior kerete: Móré Alpár, Kanabé Szilárd – Tamás Márk, Demeter Levente, Balaj Cezar Andrei, Varga Norbert, Lovász Áron, Brânzan Cosmin, Orosz Bálint, Áda Zalán. Edző: Csulak Attila. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük