Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Törökországi tapasztalatok

Törökországi tapasztalatok Sport

Első két felkészülési mérkőzésén alulmaradt a törökországi Belekben edzőtáborozó Sepsi OSK, amely pénteken a Nyíregyházi Spartacustól, majd szombaton a Soroksár SC-től szenvedett vereséget. A sepsiszentgyörgyiek ma lengyelországi ellenféllel mérik össze erejüket.

Magyarországi NB II-es alakulatok ellen kezdte meg a felkészülési mérkőzések sorozatát a Sepsi OSK, amely pénteken a Nyíregyházi Spartacusszal találkozott. A klub tájékoztatása szerint a piros-fehérek hiába dolgoztak ki több helyzetet, az összecsapást a 78. percben szerzett góllal a Spartacus nyerte 1-0 arányban. A Sepsi OSK kerete ezen a mérkőzésen: Niczuly – Burlacu, Ursu, Damian, Dumbravă – Iovu, Ghingha, Thiaw, Plămadă – Hadnagy, Ene.

Szombaton a Soroksár SC volt az ellenfelük, és az előző naphoz képest teljesen más felállásban játszott a sepsiszentgyörgyi csapat, lehetőséget kaptak a fiatalok is, így a szakmai stáb mindenkit láthatott játszani. Egy gól nélküli első félidőt követően – amelynek legnagyobb helyzete Babei nevéhez fűződik –, a mérkőzés 66. és 75. percében szerzett gólokkal győztek a magyarországiak. A Sepsi OSK kerete ezen a mérkőzésen: Fejér – Chiș, Mitra, Ursu (Ghinga), Răduțoiu – Jakab (Tofan), Minciună, Țuțu, Huiban – Babei (Veress), Bujor.

Tegnap edzés szerepelt a programban, ma újabb felkészülési mérkőzés következik a lengyel másodosztályú Podbeskidzie Bielsko Biala ellen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük