Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tornagyőztes kisfocisták

Tornagyőztes kisfocisták Sport

Idén június 21–24. között Egerben zajlott a jubiláló, 25. Aventics-kupa nemzetközi utánpótlás focitorna. A négynapos kiírás idén hat korosztályban 93 csapat számára biztosított lehetőséget a megméretésre. Háromszéki sikerek is születtek.

A hat korosztály 93 csapata között a sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, illetve Háromszék korosztályos válogatottja is erősítette a mezőnyt. Határon túli egyletként a Sepsi OSK gárdája zárt a legkiválóbban, akik a tízévesek körében diadalmaskodtak.

A Sepsi OSK-t egyébként három csapat képviselte a 2006-os, 2008-as, illetve a 2010-es korosztályban. A 2008-ban született kisfocisták megnyerték korcsoportjukat, ráadásul az első helyért járó serleg mellett ők adták a korosztály gólkirályát is a 22 gólt jegyző Batzula Hunor személyében. Háromszék válogatottja negyedik lett a 2007-es korosztályban, de az OSK másik két csapata is derekasan helytállt.

A tornagyőztes OSK eredményei a csoportkörben: 8–0 Csepel, 3–1 az SC Hírös-ÉP, 14–1 a Grund 1986 FC Budapest, 8–0 az Eger Labdarúgó Sport Kft., 11–1 a Gödöllő B ellen. A negyeddöntőben: 3–1 a Plútó SE Egerrel, az elődöntőben 2–1 a Gödöllő A, a döntőben: 3–2 az SC Hírös-ÉP ellen. A keret: Makó Máté, Máthé Bence, Udvardi Balázs, Batzula Hunor, András Zsolt, Sandu Csanád, Prezsmer Norbert, Kátai István, Kolcza Dávid, Fejér Márk, Joachim Olivér. Edző: Ghinea Loránd.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük