Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tanulni, fejlődni akarnak

Tanulni, fejlődni akarnak Sport

Amint arról már hírt adtunk, hétvégén rajtol a női kosárlabda I. liga, ahol a Kézdivásárhelyi SE is érdekelt, a fiatal együttes szombaton 10.30-tól látja vendégül a Kolozsvári U 2-őt a városi sportcsarnokban. Az idénykezdés előtt Ljubomir Kolarevic szerb edzőt kérdeztük a csapat esélyeiről.

 

– Az eddigi legnehezebb szezonnak ígérkezik a mostani, egyrészt több csapat van, ami által nőtt a színvonal, másrészt pedig az ellenfelek bekeményítettek, és idegenlégiósokkal erősítettek, hogy feljussanak az élvonalba. Például Konstancának két amerikai játékosa, szerb edzője és közel egymillió lejes költségvetése van, de ott van Târgovişte, Nagyvárad és még sorolhatnám – fejtette ki Kolarevic.

A fiatal kerethez a nyáron csatlakozott három tehetséges sepsiszentgyörgyi játékos – Kovács Kincső, Holinka Hanna és Bölöni Noémi –, augusztus 15. óta edzenek.

– Megpróbálunk modernül kosárlabdázni, fiatalok és gyorsak vagyunk, tudunk agresszíven is játszani, tanulni és fejlődni akarunk. Nincs nyomás rajtunk, számunkra az elsődleges cél, hogy eljussunk a döntő tornáig, nehéz lesz, de mindent megteszünk ennek érdekében. Még nem vagyunk csúcsformában, de ez nem baj, azt akarom, hogy majd november közepén nyújtsuk a maximumot. A lényeg, hogy megmutassuk magunkat ezen a szinten, tisztességgel képviseljük a várost és látványos mérkőzéseket játszunk – árulta el a szerb szakember.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük