Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Táncolva ünnepeltek

Táncolva ünnepeltek Sport

A 17. KSE-napok apropóján a céhes városi sportegyesület táncszakosztálya több szórakoztató programmal készült kicsik és nagyok örömére. Talán az általuk kezdeményezett kincskeresés volt a legnépszerűbb ezek közül, de a gyerektorna, a táncfellépé­sek és a közös zumbázás is sokakat megmozgatott.

A viszonylag fiatalnak számító táncszakosztály Pap Ágnes szakvezető irányításával a sportünnepély hivatalos megnyitóján is közreműködött, majd pénteken és szombaton kincsvadászatra hívták a céhes városiakat.
– Nagyon nagy sikernek örvendett a kincskeresés, sok csapat nevezett be, aminek külön örülünk, hiszen először szerveztünk ilyet. A zumbás lányokkal már hat éve játsszuk ezt, onnan merítettem az ötletet, kíváncsi voltam, a városlakók hogyan reagálnak. Sokan ráharaptak, és követték a versben, fényképen vagy épp térképen elrejtett nyomokat, gyűjtötték a kincseket városszerte – részletezte Pap Ágnes, aki hat és fél éve foglalkozik táncoktatással.
A kincskeresésben a Zöldek csapat (Derzsi Katalin, Ráduly Szilárd és Ráduly Attila) bizonyult a legleleményesebbnek. A táncszakosztály pénteken gyerektornára hívta a legkisebbeket, szombat délután a színpadon két korosztállyal tartottak táncbemutatót, a felnőttek pedig a zumbaórák hangulatából nyújtottak kis ízelítőt. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük