Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szoros volt, de nyertek

Szoros volt, de nyertek Sport

Kiélezett székely rangadót vívott egymással vasárnap este Gyergyóremetén a Kézdivásárhelyi SE és a házigazda Kereszthegy, a másodosztályos teremlabdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. A kilenc gólt hozó mérkőzésen a céhes városbeliek Albu, Rancz, Ștefănescu (2) és Gajdó G. góljaival csikarták ki az 5–4 (1–1) arányú győzelmet.

A csapatot irányító Gazda József edző érdeklődésünkre elmondta, vendéglátóik védekezésre voltak berendezkedve és csak ellentámadásokra alapoztak.

– A III. ligás galaci kiszállás után nehéz meccsünk volt, a fáradtság miatt gyerekes gólokat kaptunk, de ennek ellenére végig mi irányítottunk. Mi magunk tettük szorossá a meccset, a kapusteljesítményünk ezúttal lehetett volna jobb is, de a lényeg, hogy megvan a három pont – összegzett a szakember.

A Kézdivásárhelyi SE kerete: Gondos – Gáll, Gajdó T. Rancz, Albu (cserék: Ștefănescu, Gajdó Sz., Erős, Păun, Bukur, Gajdó G., Boricean).

További eredmények: Karácsonkő–Segesvári Pro-Tineret 10–5, Bodzavásári Fortius–Gyergyószentmiklósi Inter 7–2, Nagyváradi Dinamo Leonardo–Bukovina Vicov 3–8, Bodzavásári Luceafărul–Kolozsvári Clujana 2–6, Déva–Brassói Colțea 1920 1–8.

A négyből három meccset megnyerő KSE 9 ponttal a tabella harmadik helyén áll, a 12–12 pontos Brassói Colțea és a Kolozsvári Clujana mögött. A kézdiek az 5. fordulóban hazai környezetben lépnek pályára, az október 24-én 19 órára beütemezett mérkőzésen a Gyergyószentmiklósi Inter együttesét látják vendégül. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük