Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Squash Mikulás-kupa

Squash Mikulás-kupa Sport

Az elmúlt hétvégén a Kovászna Squash SKE partnerségben a Huni Squash School-lal hozta tető alá a fallabdázók 2017-es Mikulás-kupáját, amelynek a brassói WePlay squashklub adott otthont.

A rendezvényre összesen 28 játékos nevezett be Sepsiszentgyörgyről, Brassóból és Csíkszeredából, így jó hangulatban sportszerű küzdelmek zajlottak, a fiúk és lányok együtt játszottak, viszont a torna végén külön-külön díjazták őket.

Eredmények, fiúk: 1. Hărșan Nicolae (Brassó), 2. Bara Hunor (Sepsiszentgyörgy), 3. Negruțiu Florin (Brassó); lányok: 1. Balla Orsolya (Sepsiszentgyörgy), 2. Saru Iulia (Brassó), 3. Madaras Simona (Brassó); fair play-díj: George Grădinar (Brassó).

A díjkiosztás mellett egy mikulásos tombolán minden játékos nyert valamilyen kisebb-nagyobb ajándékot. A rendezvényt Sepsiszentgyörgy polgármesteri hivatala, az Eye Rackets Romania és a Metalgroup’94 támogatta.

Szintén hétvégén szervezték meg Temesváron a Squash TM-kupát, ahol a Kovászna Squash SKE ifjúsági játékosa, Szabó Nikole a 3. helyen zárta az országos versenyt, amelyen 47-en mérték össze erejüket. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük