Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportkínálat a hosszú hétvégére

Sportkínálat a hosszú hétvégére Sport

Labdarúgás

Az év utolsó mérkőzését hazai pályán játssza le a Kézdivásárhelyi SE a III. ligában, a 15. fordulóban szombati játéknapján 14 órától a pontnélküli sereghajtó Galaci Metalosport látogat a Sinkovits Stadionba. Az eddig 21 pontot gyűjtő, 7. helyen álló kézdivásárhelyi együttes a találkozó egyértelmű favoritja, a kék-fehéreknek ez kiváló alkalom arra, hogy kikozmetikázzák a 22-21-es gólarányukat.

A IV. ligában is záróra lesz a hétvégén, a hárompontos előnnyel élen álló Gelence jó eséllyel elnyeri az őszi bajnok címét. A 15. forduló programja (kezdési időpont: ifik 11.45, felnőttel 14 óra): szombaton Bereck–Perkő, Illyefalva–Csernáton, Nagyajta–Réty, Barót–Ozsdola; vasárnap Papolc–Bölön, Gelence–Kovászna, Dálnok–Zágon, Bardoc áll.

 

Kosárlabda

A női másodosztályban érdekelt KSE fiatal gárdája vasárnap 12 órától Nagyvárad együttesét fogadja a kézdivásárhelyi sportcsarnokban, a pontvadászat 7. fordulójában. Ljubomir Kolarevic tanítványai múlt szombaton a több élvonalbeli játékost felvonultató Kolozsvári Egyetem otthonában szenvedtek 71-45 (23-16, 21-9, 15-11, 12-9) arányú vereséget.

 

Teremlabdarúgás

A II. ligában 21 ponttal második helyen tanyázó KSE vasárnap 18 órától fontos rangadót vív a négy pont levonással sújtott, de így is harmadik Brassói Colţea ellen a kézdivásárhelyi sportcsarnokban. A kék-fehérek pontszámban beérték az élen álló Clujanát, amely az előző körben 8-5-re kikapott a Bukovina Vicovtól. 

 

Mikulás-futás

A Gáll Lajos Futókör szombaton szervezi meg a 27. Mikulás Futóversenyt Sepsiszentgyörgyön, a Szabadság téren és az Erzsébet parkban. A versenykiírás a város és a környező települések a kisgyerekeinek szól, minden résztvevő édességcsomagot kap és részt vesz egy tombolahúzáson, továbbá a korosztályok első három helyezettje díjazásban részesül. A versenytávok a résztvevők korához vannak meghatározva. Nevezési díj 5 lej, ezzel már részt vesznek a tombolahúzáson, a tombola jegy ára 1 lej. Nevezni 9 órától lehet a Szabadság téren, 10 órától rajtol a verseny korosztályonként.

 

Kézdi-kupa

A Nagy Mózes Sportklub cselgáncsszakosztálya és a Bíbor SE partnerségben a kézdivásárhelyi önkormányzattal, illetve a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatósággal szombaton 19. alkalommal hozza tető alá a Kézdi-kupa nevet viselő cselgáncsversenyt a céhes városi sportcsarnokban. A 9 órakor kezdődő erőpróbán a 2005 és 2010 között született dzsudokák mérik össze erejüket, hat szőnyegen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük