Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportkínálat a hétvégére

Sportkínálat a hétvégére Sport

Kosárlabda

A román válogatott Eb-selejtezős szereplése miatt pár hétig szünetelt az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság, ám a kényszerszünetnek vége, hétvégén újra lesz élet a palánk alatt. A Galaci Phoenix visszalépése okán kilenccsapatosra fogyatkozott mezőnyben bajnoki címvédő csapatunk, a Marosvásárhelyi Sirius BC csapatát fogadja vasárnap 19 órától a Sepsi Arénában, a pontvadászat 6. fordulójában. Az összecsapás egyértelmű favoritjai az eddig hibátlan zöld-fehér mezesek, de így is jól fog majd a biztatás a lányoknak! A további program: vasárnap Szatmárnémeti VSK – Brassói Olimpia, Temesvári SCM – CSBT Alexandria; hétfőn Kolozsvári U – Gyulafehérvári U (17.30-tól élőben a DigiSporton). Az Aradi ICIM áll.

 

Labdarúgás, III. liga

Zsinórban elszenvedett két vereség után győzelmi kényszerbe került a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata, amely szombaton 14 órától a CSM Pașcani együttesét látja vendégül a Sinkovits Stadionban, a III. liga 13. fordulójában. A Gazda József irányította kézdivásárhelyiek visszacsúsztak a 11. helyre, a kedvező idénykezdés után kisebbfajta hullámvölgybe kerültek, amelyből remélhetőleg már szombaton kikászálódnak a 12. helyen álló moldvaiak elleni győzelemmel.

A 13. forduló további programja (a mérkőzések 14 órától kezdődnek): ma Románvásári VSK – Sănătatea Darabani, Bákói Aerostar – Szászhermányi FC; szombaton Avântul Valea Mărulu – Galaci Metalosport, FK Csíkszereda – Radóci Bucovina, Barcarozsnyói Olimpic Cetate – CSM Foksány, Sporting Liești – Székelyudvarhelyi FC; a Galaci Suporter Club Oțelul szabadnapos.

 

Labdarúgás, IV. liga

A IV. liga 13. fordulójának programja: szombaton 10 órától Illyefalva – Bölön, Dálnok – Réty, 14 órától Bereck – Papolc, Gelence – Perkő, Nagyajta – Csernáton. Vasárnap 14 órától Zágon – Ozsdola, 14.30-tól Barót – Bardoc; Kovászna szabadnapos.

 

Teremlabdarúgás

Galaci kiszállás vár a Sepsi Futsalra az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság alapszakaszának hétvégi, 11. játéknapján. A Farkas Attila irányította szentgyörgyiek pontszerzése még várat magára, szombaton 18.30-kor a negyedik helyen tanyázó Galaci United ellen veszik fel a kesztyűt. A Duna-partiak eddig csak egy meccsen kaptak ki hazai pályán, az FK Székelyudvarhelytől.

A 11. forduló további műsora: ma 19 órától Csíkszeredai Imperial Wet – Dévai Autobergamo; szombaton 16.30-tól Dunărea Călărași – Marosvásárhelyi City’us; vasárnap 18 órától Futsal Klub Székelyudvarhely – Jászvásári CSM Poli; hétfőn 17 órától Resicabányai Muncitorul – Temesvári Informatika.

A II. ligában második helyen álló KSE vasárnap 15 órától a kézdivásárhelyi sportcsarnokban a hat pont levonással büntetett, így 8. helyen álló Bukovina Vicov csapatát igyekszik legyőzni.

 

Autósport

A sepsiszentgyörgyi Auto Crono Club vasárnap szervezi a regionális autós hegyi gyorsasági bajnokság negyedik futamát a Sugásfürdő felé vezető úton. A verseny ideje alatt, 10–16 óra között zárva lesz a közúti forgalom, de óránként 10 percre felszabadítják a közlekedést.

 

Karate

A sepsiszentgyörgyi Sport-All SC karateszakosztálya szombaton 10 órától rendezi meg félévente esedékes háziversenyét, amelynek helyszínéül a Székely Mikó Kollégium nagy sportterme szolgál. A barátságos és felszabadult hangulatú verseny fő célja, hogy az egyesületen belüli gyerekeket díjazzák, illetve fejlesszék versenyrutinjukat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük