Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Kosárlabda
Az alapszakasz 15. fordulójával folytatódik a női kosárlabda Nemzeti Liga, a bajnoki címvédő Sepsi–SIC idei első mérkőzését hazai környezetben játssza, szombaton 19 órától a Kolozsvári Universitateát fogadja a Szabó Kati Sportcsarnokban. A kincses városbeli odavágón a mieink 71-64 arányban behúzták a győzelmet, a mérkőzés a minősíthetetlen szurkolói megnyilvánulások miatt marad emlékezetes. A szombati megmérettetés előrevetíti a Román-kupabeli összecsapást, ahol a két együttes a negyeddöntőben kerül szembe egymással. A 15. forduló további programja: Jászvásári Poli – Brassói Olimpia, Alexandria – Aradi ICIM, CSM Târgovişte – Marosvásárhelyi Sirius, Szatmárnémeti VSK – Galaci Phoenix.

Kézilabda
Kőkemény kiszállás vár vasárnap a Sepsi–SIC-re a női A-osztályos kézilabda-bajnokságban, ugyanis a 11. fordulóban a feljutásra esélyes Slatinai CSM otthonába látogat. A sepsiszentgyörgyi együttes számára a lehető legnehezebb párbajokkal kezdődött az év, a múlt vasárnapi rajton, a szintén feljutásra gyúró Nagybányai Minaurtól szenvedett 25-44 arányú vereséget. Vida Attila tanítványai jelenleg két győzelemmel és egy döntetlennel a rangsor hetedik helyét foglalják el hét ponttal, vasárnapi ellenlábasuk pedig a harmadik 18 ponttal. A tabellát a riválisainál egy meccsel többet játszott Marosvásárhely vezeti 21 ponttal. A 11. forduló további programja: Nagyvárad – Brassó, Nagybányai Minaur – Temesvár, Resicabánya – Kisjenői Körös.

Teremlabdarúgás
Vasárnap 18 órától pótolja be a 9. fordulóból elmaradt, Marosvásárhelyi City’us elleni hazai mérkőzését a KSE Futsal. Mindkét együttes számára ez lesz a szezon első megmérettetése, mindkettő keretgondokkal küzd az idényben. A kék-fehérek állományában nem történt számottevő változás a téli szünetben, továbbra is helyi és környékbeli játékosok alkotják a csapatot, nemrég a gelencei Vulcan Szabolcs csatlakozott hozzájuk. Mint ismert, a kézdivásárhelyiek pont nélkül sereghajtók, míg a City’us 21 ponttal a hatodik.

Téli rali
Január 13–15. között a sepsiszentgyörgyi Auto Crono Club és partnere, a kovásznai Dre Racing Team tizedik alkalommal szervezi meg a Winter Rallyt Kommandón és környékén. Több mint harminc egység vállalkozott arra, hogy a jeges utakon megzabolázzák járműveiket, és a lehető leggyorsabban teljesítsék a kitűzött távot. A Kommandó – Lakóca, Kommandó – Zabratópatak, valamint a Kommandó – Greșu útszakaszokon útlezárásokra kell számítani. Résztletek az autocrono.ro oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük