Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Megkezdi szereplését az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokságban a KSE fiatal csapata, szombaton 17 órától Konstanca ellen mutatkoznak be a B-csoportban. A Sepsi–SIC Aradra utazik.

Kosárlabda, női Nemzeti Liga
A címvédő Sepsi–SIC az Aradi ICIM vendégeként lép pályára szombaton 18 órától a női kosárlabda Nemzeti Liga második fordulójában. Az A-csoportban érdekelt sepsiszentgyörgyiek egy héttel korábban 32 pontos győzelemmel kezdték a szezont, miután a Sepsi Arénában 101–69 arányban diadalmaskodtak Târgoviște felett. Zoran Mikes tanítványai Aradon folytatnák a jó szériát.
Szombaton debütál a bajnokságban a B-csoportba sorolt Kézdivásárhelyi SE, amely 17 órától az esélyesebbnek számító Konstancai Phoenixet látja vendégül a céhes városi sportcsarnokban. Ljubomir Kolarevic fiatal gárdája szeretne kedvező benyomást kelteni a pontvadászatban, és minél több borsot törni a nagyobb költségvetésű klubok orra alá.
A 2. forduló programja, A-csoport: ma 18 órától Brassói Olimpia – Szatmárnémeti VSK; szombaton 18 órától Arad – Sepsi-SIC. A Târgoviște – Kolozsvár meccset elnapolták; B-csoport: szombaton 13 órától Rapid – Marosvásárhely, 17 órától KSE – Konstanca; vasárnap 17 órától Agronomia – Alexandria.

Labdarúgás, III. liga
A nyolcadik játéknappal folytatódik a harmadosztályos pontvadászat, a múlt heti, Románvásáron aratott 1–0-s győzelem után újabb kiszállás vár a Kézdivásárhelyi SE-re, amely ezúttal Râmnicu Săratra látogat, ma 15 órától csap össze a helybéliekkel. A rangsor harmadik helyét elfoglaló kék-fehérek idénybeli hatodik győzelmükre hajtanak.
A további program (mindenik 15 órától): ma Pașcani – Botoșani 2; szombaton Metalul Buzău – Románvásár, Sporting Liești – Foresta Suceava, Știința Miroslava – Șomuz Fălticeni, Sănătatea Darabani – Bucovina Rădăuți, Ceahlăul Piatra Neamț – Gloria Buzău, Galaci Oțelul – Focșani.

Barátságos mérkőzés
A bajnoki szünetet kihasználandó a Sepsi OSK ma 17 órától barátságos találkozót játszik a felcsúti Pancho Arénában a Puskás Akadémiával. A találkozóra a belépés díjtalan.

Megyei labdarúgás
A IV. liga 9. fordulójának programja (kezdési időpont: ifik 12.45, felnőttek 15 órától): szombaton Bereck – Kovászna, Illyefalva – Bardoc; vasárnap Csernáton – Gelence, Nagyajta – Barót, Ozsdola – Papolc, Perkő – Szitabodza, Réty – Zágon.
Az V. liga 6. fordulójában: vasárnap 11 órától: Hidvég – Bölön; 15 órától: Zabola – Szotyor, Árkos – Uzon, Nagybacon – Kommandó.

Teremlabdarúgás
A kettőből kettőt nyerő KSE Futsal a Gyergyói Inter otthonába látogat hétfőn 18.30-tól. A céhes városiak idegenben is folytatnák jó szériájukat. A hétvégén kenyérbe lép az utánpótlás is, az U19-es csapatokat hat csoportba sorolta be a szövetség. A 3. csoportban a KSE vasárnap 10 órától a Gyergyóremetei Kereszthegyet fogadja a helyi sportcsarnokban.

Cselgáncs
Két fronton lesznek érdekeltek hétvégén a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK cselgáncsozói, a csapat egyik része szombaton és vasárnap Ploiești-en, az U13-as és U15-ös országos földharc-bajnokságon küzd az érmekért Czifra Attila irányítása alatt, míg a Veres László vezette több mint tízfős különítmény ausztriai kupaversenyre utazik. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük