Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Jégkorong, kosárlabda és futballmérkőzéseket lehet végigszurkolni az előttünk álló hétvégén. Ma mutatkozik be Kézdivásárhelyen a helyi műjégpályát bérlő fővárosi Steaua, illetve ma és holnap érdekesnek ígérkező edzőmeccseket játszik a női kosárlabdázás bajnoka, a Sepsi–SIC.

Labdarúgás, III. liga
Az eddigi három mérkőzésből kettőt megnyerő KSE az újonc Şomuz Fălticeni-t fogadja szombaton 17 órától a Sinkovits Stadionban a III. liga 4. játéknapján. A tabella 4. helyét elfoglaló kék-fehérek második hazai győzelmükre hajtanak. A 4. forduló további programja: ma Rm. Sărat – Foresta Suceava, Románvásár – Foksány, Paşcani – Darabani; szombaton Bodzavásári Metalul – Botoşani 2, Sporting Lieşti – Radóci Bucovina, Ştiinţa Miroslava – Karácsonkői Ceahlăul, Galaci Oţelul – Bodzavásári Gloria. A mérkőzések 17 órakor kezdődnek.
Megyei labdarúgás
A IV. liga 5. fordulójának programja (kezdési időpont: ifjúságiak 14.45, felnőttek 17 órától): szombaton Bereck – Gelence, Illyefalva – Barót; vasárnap Ozsdola – Csernáton, Perkő – Nagyajta, Réty – Papolc, Zágon – Szitabodza, Bardoc – Kovászna.
Az V. liga 3. fordulójában: vasárnap Szotyor – Kommandó, Árkos – Nagybacon, Zabola – Hidvég, Bölön – Uzon.

Teremlabdarúgás
Indul a másodosztályos futsalbajnokság új idénye, amelynek mezőnye a tavalyhoz képest alaposan megfogyatkozott, a 2018–2019-es kiírásban mindössze kilenc csapat méretkezik meg. Háromszék egyetlen talpon maradt csapata, a Kézdivásárhelyi SE vasárnap 17 órától a Segesvári Pro-Tineret vendége lesz.

Kosárlabda
A háromszoros bajnok és háromszoros Románkupa-győztes Sepsi–SIC női kosárlabdacsapata ma és szombaton 20 órától edzőmérkőzést játszik a Predrag Stanojcic irányította Konstancai Phoenix alakulatával. Mindkét mérkőzésre biztosított a buszjárat, 19.30-kor a Gólya utcai végállomástól indulnak a buszok, majd az állomást érintve jutnak ki az Arénához. Az októberben rajtoló, 13 csapatos női bajnokság alapszakaszában a címvédő sepsiszentgyörgyiek az A-csoportban, míg mostani ellenlábasuk a B-jelűben szerepel.
Jégkorong
Az első hivatalos felnőtt jégkorong bajnoki mérkőzést rendezik ma a kézdivásárhelyi műjégpályán, ahol 18.30-tól a Steaua Bukarest a Gyergyói Hoki Klubot fogadja. A mérkőzésre a belépő ára 10 lej, a jegypénztár egy órával a mérkőzés előtt nyit, a 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés! Szombaton és vasárnap 17–18.30, valamint 20–21.30 között lehet korcsolyázni a létesítményben. A román bajnoki alapszakaszban Steaua kedden és szerdán is alulmaradt Csíkszeredában, ahol a címvédő előbb 15–1-re, majd 7–2-re nyert. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük