Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Labdarúgás, III. liga
Egy hét alatt harmadik mérkőzésére készül a KSE, amely múlt szombaton a Radóci Bucovina vendégeként szaladt bele egy 5-1-es pofonba, majd kedden, hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Sănătatea Darabanit, ma pedig 18 órától Paşcani vendégeként lép pályára. Ez lesz a kézdivásárhelyiek szezonbeli utolsó bajnokija, mivel az utolsó két játéknapon, soros ellenfelük visszalépése miatt, zöld asztalnál jutnak három-három ponthoz. A papírforma a jelenleg 10. helyen állomásozó céhes városiak mellett szól, akik az odavágón 3-0-ra diadalmaskodtak a rangsor alján, a 13. helyen kullogó moldvaiakkal szemben.
Labdarúgás, III. liga, 1-es csoport, 28. forduló: ma Székelyudvarhelyi FC–Sporting Liești, CSM Pașcani–Kézdivásárhelyi SE; szombaton Sănătatea Darabani–Románvásár, Radóc–FK Csíkszereda, Foksány–Barcarozsnyói Olimpic, Szászhermány–Bákói Aerostar. A mérkőzések 18 órától kezdődnek. A Galaci SC Oțelul áll.

Megyei labdarúgás
A 26. forduló van terítéken a IV. ligában, amikor is a listavezető Gelence a sereghajtó Berecket fogadja, a néhai kiélezett derbikre aligha emlékeztető találkozón. Érdekesnek ígérkezik viszont a Papolc – Illyefalva, illetve a Bardoc – Zágon összecsapás. A program (kezdési időpont: ifik 15.45, felnőttek 18 órától): szombaton Bölön – Nagyajta, Csernáton – Dálnok, Réty – Ozsdola; vasárnap Gelence – Bereck, Papolc – Illyefalva, Kovászna – Barót, Bardoc – Zágon.
Az V. liga rájátszásának 2. körében vasárnap 18 órától rendezik az Árkos – Kommandó és Szitabodza – Szotyor mérkőzéseket.

Teke
A KSE tekeszakosztálya szombaton 10 órától barátságos mérkőzésen fogadja a Gyulai SE együttesét a kézdivásárhelyi tekepályán. A magyar NB I-ben kilencedik helyen végző anyaországi alakulat sajnálatos módon nem tudta tiszteletét tenni a KSE-napokkor, most viszont, alig egy hét eltéréssel bepótolják a találkozót.

Kézilabda
Szerdától vasárnapig a megyeszékhelyi Szabó Kati Sportcsarnokban zajlik az ifjúsági 3-as korosztályú lánykézilabda-bajnokság nyolccsapatos döntőtornája. A Román Kézilabda-szövetség és a szentgyörgyi MSC szervezésében zajló turné mai programja: 11 órától Marosvásárhelyi Pegasus – Nagybányai ISK, 11.30-tól Rm. Vâlceai Chimia – Bukaresti CSM, 13. órától Rm. Vâlceai Energetic – Drobeta Tr. Severin, 14.30-tól Brassói Corona – Bákói ISK. Szombaton reggel 9-től kezdődnek a helyosztók, vasárnap 9.30-tól játsszák a kisdöntőt, 11 órától pedig a döntőt. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük