Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Létfontosságú mérkőzés előtt áll ma a Sepsi Futsal, amely egy esetleges vereséggel végleg búcsút inthet a teremlabdarúgó élvonalnak. Kézdivásárhelyen megmozdul az egész város, a KSE Sportnapok érdekes programokkal várja a sportbarátokat.

 

Labdarúgás, III. liga

A szombati, Foksány felett aratott 4–0-s hazai győzelmet követően a KSE magabiztosan utazik el a moldvai kiszállásra, annak ellenére, hogy az őszi odavágón a radóciak igencsak megkeserítették a kézdiek dolgát, miután 2–0-s diadallal távoztak a céhes városból. A hétvégi, első tavaszi siker után a kék-fehér mezesek most idegenben is meg szeretnék szerezni a három pontot, ezért mindent meg fognak tenni. A harmadosztályos pontvadászat sűrű programja miatt a KSE egy hét leforgása alatt három mérkőzést játszik, jövő kedden Darabani-t fogadja, majd jövő szombaton Pașcani-ba utazik.

A 26. forduló programja: ma Székelyudvarhelyi FC–FK Csíkszereda; szombaton Radóci Bucovina–KSE, Foksány–Románvásár, Galaci Suporter Club Oțelul–Barcarozsnyói Olimpic, Szászhermányi FC–Sporting Liești, Galaci Metalosport–CSM Pașcani 0–3 (játék nélkül), Sănătatea Darabani–Avântul Valea Mărului 3–0 (játék nélkül). A Bákói Aerostar szabadnapos. Minden mérkőzés 18 órától kezdődik.

 

Megyei labdarúgás

A IV. liga 25. fordulójának programja (ifik 15.45, felnőttek 18 órától): szombaton Illyefalva – Gelence, Nagyajta – Perkő, Barót – Bölön, Dálnok – Kovászna, Zágon – Csernáton, Bereck – Réty; vasárnap Ozsdola – Bardoc.

 

Teremlabdarúgás

1–0-s hátrányból folytatja a Sepsi Futsal a teremlabdarúgó I. liga alsóházi rájátszásának utolsó szakaszát, a Farkas Attila irányította alakulat hétfőn a Marosvásárhelyi City’us vendégeként kapott ki 6–3-ra az egyik fél két győzelméig tartó párharcban. A zöld-fehérek ma 18.30-tól javíthatnak a Szabó Kati Sportcsarnokban, amennyiben nem sikerül megfordítaniuk az eredményt, a következő szezonban a másodosztályban szerepelnek. Amennyiben szükség lesz egy harmadik találkozóra is, azt vasárnap 18 órára ütemezik be. A kettejük közötti győztes sem szabadul meg végleg a gondoktól, mivel oda-vissza alapon osztályozós párharcot kell vívjon a II. liga ezüstérmesével.

A II. ligás pontvadászat utolsó, 22. fordulójában a KSE vasárnap 19 órától a Dévai West csapatát látja vendégül.

 

KSE Sportnapok

A rendezvény idei programját már leközöltük lapunk hasábjain, ezúttal kiemelnénk néhány érdekességet. A sportegyesület sportolóinak ünnepélyes felvonulása szombaton 10 órakor kezdődik a Sinkovits Stadionban, a már hagyományos sportgálát vasárnap 18 órától tartják.

A kerékpárszakosztály ma 16.30-tól a 4–13 év közötti korosztálynak, szombaton ugyanebben az időpontban a 14 éven felülieknek szervez kerékpáros ügyességi versenyt a sportcsarnok melletti területen.

A műjégpályán szombaton egész napos program várja az érdeklődőket, 8–9.30 között U8-as, illetve U10-es jégkorong mérkőzéseket rendeznek, 12 órától pedig felnőtt hokiturnét lehet végigszurkolni a HC Bikák, a Királypingvinek SE és a Medvék SE részvételével. Ugyanott 14.30-tól műkorcsolya-bemutató a csíkszeredai, sepsiszentgyörgyi és kézdivásárhelyi műkorcsolyázók jóvoltából.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük