Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Műkorcsolya
Szombaton és vasárnap a kézdivásárhelyi műjégpályán rendezik a műkorcsolyázók idei Román-kupáját, amelyre több mint ötven versenyzőt vár a hazai szakszövetség. Hasonló látványban még nem volt része a céhes városbeli közönségnek, minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés ingyenes! A tervek szerint a kegyesség és báj viadala szombaton 9–12 és 13–18 óra között zajlik, vasárnap 10–12 között karcolják a jeget a sportolók. Szombaton 20–21.30 között; vasárnap 17–18.30 és 20–21.30 között lesz közönségkorcsolyázás a létesítményben.

Labdarúgás
Sok új játékossal a fedélzetén harmadik barátságos mérkőzését játssza szombaton 15 órától a Sepsi OSK élvonalbeli labdarúgócsapata. Az Antalyában edzőtáborozó piros-fehérek ezúttal az ukrán FK Olekszandrijával csapnak össze, amely a szomszédos ország pontvadászatában jelenleg a 8. helyen áll.

Téli Rali Kommandón
Hétvégén tartják a 11. Téli Ralit a sepsiszentgyörgyi Auto­crono és a kovásznai Domaházi János DRE Racing Team szervezésében. A hivatalos rajtot ma 19 órakor tartják Kovászna központjában, maga a rali Kommandó környékén zajlik, az össztáv 140 kilométert tesz ki havas, jeges terepen. A versenyre 29 egység nevezett be Bulgáriából, Romániából és Magyarországról. Olyan neves pilóták is tiszteletüket teszik a viadalon, mint kétszeres román bajnok és a Téli Rali 2012-es és 2013-as győztese, Szabó Gergely, a híres driftelő Ramona Rusu, illetve a Maior Norbert/Maior Francesca páros.

Birkózás
Tizennyolcadik alkalommal rendezik meg Korondon a hagyományos Lőrincz Márton-emlékversenyt. A korábbi olimpiai bajnok nevét viselő sportcsarnokba húsz csapat több mint kétszáz versenyzőjét várják szombaton 10 órára. A megmérettetésen gyerek és serdülő korosztályú birkózók mérik össze erejüket. Az eseményen a sepsiszentgyörgyi ISK és MSK, valamint a kézdialmási birkózók is szőnyegre lépnek. Az előző évekhez hasonlóan idén is négy ország képviselteti magát, a romániai és magyarországi együttesek mellett Ukrajnából és Szlovákiából is érkeznek birkózócsapatok.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük